За всеки, който ползва имейл маркетинг, иска повече редовни клиенти или желае да изстиска максимум печалби от всеки долар инвестиран в платена реклама…

Превръщай посетител в клиент до 7 дни и добави 2.3к лева годишно чрез тази имейл серия на автопилот

Активирай серията в мейл клиента (Mailchimp, Klaviyo) и превръщай ударно бързо посетителите на твоя WooCommerce/Shopify магазин в клиенти. На автопилот. Готови текстове на мейлите на български и английски – копираш и стартираш до 20 мин.! Мои съвети за повече продажби. Създавай и задържай редовни клиенти. Увеличи поръчките от платена реклама с Х%. Без допълнителен разход.

Поръчай сега Научи повече
НАКРАТКО

Какви резултати ще получиш от серията?

Серията е задължителна ако рекламираш в скъпи пазари като САЩ, ЕС, Англия и т.н. Помага да изстискваш повече печалби от всеки клиент бързо, за да рекламираш на печалба. Ще добавиш средно 2300 лв. годишно в приходи. 15% повече поръчки. 10% повече печалби от инвестицията ти в платена реклама. Без допълнителен разход.

Какво получаваш след поръчка?

Вечен онлайн достъп до мейлите, които трябва да изпратиш, съветите ми за повече успех, бонусите и всички бъдещи обновявания на продукта.

Серията е 7-8 мейла, които се изпращат автоматично един след друг на нов абонат в твоя имейл списък с цел да го превърнат в клиент (Welcome series) до 7 дни. След поръчка, получаваш достъп до текстовете на мейлите (на английски и български), обяснение кога и как да ги изпратиш, моите съвети какво и как да напишеш за повече успех, снимки на примерни мейли, бонуси и бъдещи обновявания на продукта.

Важно: Ако все още не ползваш имейл маркетинг, време е да стартираш. Първото, което трябва да направиш е да поръчаш този продукт и да си пуснеш серията!

В продукта съм посочил Х мейла, които трябва да сложиш в имейл маркетинг платформата и да стартираш

Мои тайни + обяснение какво, кога и как да направиш за максимален успех – 7 години опит наготово

Предимствата?

Ето какви резултати ще получиш от серията…

Полза

3-5% повече поръчки, средно 2,300 лв. в продажби годишно и 5-10% повече клиенти само срещу 30-40 минутки работа. Еднократно.

Серията има 2 цели – да превъръща посетителите в клиенти и да продава.

Ако магазина ти прави 1000$ месечно, може да очакваш 5-6% повече приходи – 1050-1100$. Без да инвестираш повече в маркетинг, реклама или зареждаш нови продукти. Серията се наглася в Mailchimp, Klaviyo или друг имейл маркетинг клиент за 20-30 минутки.

Правиш веднъж и работи на автопилот завинаги.

Полза 1

Повече печалби от платената реклама в US, UK, EU и други скъпи и свръхконкурентни пазари

Излиза ти много скъпо да рекламираш в чужбина или някоя конкурентна ниша? Цената на бидовете в Adwords или Facebook ти изправя косата? Мога да помогна…

Рекламата в чужбина не е невъзможна, просто не знаеш какво да правиш (до голяма степен обяснявам как да излежеш на печалба в продукта). Серията „обработва“ посетителя и до няколко дни го прави в клиент. Показвам и как да му продаваш продължително във времето за още повече печалби без разход.

Докато колегите ти се оплакват, че рекламата е много скъпа и сметката не им излиза, ти ще си продаваш стабилно все повече и повече.

Пътя към печалбите за теб е открит.

Полза

Превърни онлайн магазина си в безмилостна машина за продажби

Ще ти покажа как да научиш от потребители кои (и какви) продукти да зареждаш без риск от грешка.

Буквално, ще ти дават линкове към тях. Какво съдържание (видео, статии) да правиш, което се харесва, споделя и те позиционира като експерт в нишата за евтини продажби. Когато на хората им потрябва нещо – идват първо при теб. Показвам и как да намериш предимствата на конкуренцията за да ги копираш при теб.

Вместо да трошиш време и пари в грешки, научаваш как да пробиеш наготово. Постигаш мечтаните печалби (и живот) час по-скоро.
Само срещу 20-30 минутки работа…

Полза 2

Събирай ударно бързо последователи и абонати в Instagram, YouTube, TikTok, Facebook и всяка друга мрежа, която ти е важна 

Чрез кампанията показвам как да събираш още и още абонати в YouTube, Instagram, Facebook, TikTok и т.н. Показвам и как да привлечеш повече хора в твоята афилийет/дропшипинг/реферална програма, програми за лоялност и т.н.

Повече последователи. Повече социално доказателство. Повече (и по-евтини) продажби. Името ти вече работи за теб…

60 дневна гаранция

Ако нещо не ти хареса в продукта, може да си поискаш парите обратно до 60 дни

Връщат се по банков път до 3 работни дни. Пишеш мейл с IBAN, номер на поръчката и толкова. Без въпроси. Без обяснение. Без спънки. Или ти харесва, или си получаваш парите обратно.

Каква е цената

Цената на серията е 9.97 лв. Ето какво получаваш срещу парите си…

 • Вечен онлайн достъп до продукта (+ всички бъдещи обновявания) срещу еднократно плащане от 9.97 лв.;
 • 12 висококонвертиращи мейла, готови за пускане на английски и български език (само това спестява едни 400-500 лв. от копирайтър);
 • Х видеа как да нагласиш серията, съвети как да увеличиш продажбите и подобриш онлайн магазина;
 • 14 препоръчани плъгина/приложения за вдигане на продажбите, автоматизиране на имейл маркетинг и искане на ревюта;
 • 5-10% повече клиенти месечно. На автопилот. Получаваш работещ метод как да превръщаш ударно бързо посетителите в клиенти до 7 дни;
 • Повече последователи в Instagram, Facebook, YouTube, TikTok (и всяка друга платформа, която е важна за теб);
 • Повече възвращаемост от платената реклама – най-после ти излиза сметката да рекламираш в САЩ, Англия, Канада, ЕС или просто в скъпа и конкурентна ниша;
 • 50+ съвета как да направиш магазина си машина за продажби с изпитани във времето стратегии (+ примери от печеливши магазини);
 • 10 въпроса (анкета), които казват какви продукти да заредиш, какво съдържание да създадеш и какви промени да направиш за да пробиеш дори в свхръконкурентни ниши и пазари (US, UK, EU и т.н.);
 • Моментален достъп след поръчка (+ бързи, удобни и сигурни методи за плащане);
 • 60-дневна гаранция за качество. Ако нещо не ти хареса в продукта може да си поискаш парите обратно до 60 дни;

Поръчай списъка с 58 доставчика и намери печеливши продукти на дропшипинг сега

Цена: 29.97 лв. (BGN)

поръчай списъка сега

Често задавани въпроси

Изникна ти въпрос? Отговора е отдолу.

Как получавам достъп до списъка с дропшипинг доставчици?

Кликни на бутона „Поръчай списъка сега“ отгоре.

В следващата страница въвеждаш данни за акаунт – имейл, потребителско име и парола. Кликаш на бутона „Завърши поръчката“ и акаунта ти е създаден.

След като плащането е потвърдено от PayPal или банката, получаваш достъп до списъка с дропшипинг доставчици. За да го разгледаш трябва да влезеш в акаунта си с потребителското име и парола, които въведе в страницата за плащане.

Ако платиш с PayPal, получаваш достъп моментално. Влизаш в клиентската зона и разглеждаш списъка. При плащане с банков превод, трябва да изчакаш докато банката обработи превода.

При проблеми или въпроси, звънни на 0895 55 12 04 или пиши на contact@neviacommerce.com.

Как мога да платя?

За момента PayPal, банков превод и паричен превод по Еконт.

Веднага щом плащането е получено получаваш достъп до списъка с дропшипинг доставчици.

Къде мога да продавам продуктите на доставчиците?

Където искаш.

Онлайн магазин. Facebook. Amazon. Ebay. Etsy. От багажника на колата.

Има ли български доставчици в списъка?

Да.

Към 5.6.20 г. има 5 български доставчика. За момента всички продават дрехи и спортни стоки. В България трудно намирам качествени доставчици. Не очаквай да нарастват бързо.

Подходящ ли е списъка за дропшипинг в България?

Зависи.

Идеята на целия сайт е да продаваш в чужбина. От 58 доставчика, българските са 6. Можеш да продаваш в България, но проблема е, че у нас масово се плаща с наложен платеж и доставката отнема малко повече време.

Ако успееш да убедиш клиентите си от България първо да платят, после да им изпратиш стоката, давай. Списъка ще ти помогне.

Колко често се добавят нови доставчици?

Добавям 1 – 2 нови доставчика всеки месец.

Търся качество. Държа доставчика да предлага качествени продукти, автоматизация, бърза и изгодна международна доставка.

Проучвам и какви са отзивите за него от други потребители. Ако е ОК – в списъка.

Ако списъка не ми върши работа ще ми върнеш ли парите?

Да.

Пиши мейл на contact@neviacommerce.com с потребителско име/номер на поръчката и IBAN, че искаш да ти се върнат парите (refund). Не искам обяснения или нещо подобно.

Получаваш си парите до 3 работни дни по банков път.

Сигурно ли е, че всички доставчиците правят дропшипинг?

Да. Сигурно е.

Всички продават и на едро.

Трябва ли да имам фирма за да работя с доставчиците?

В повечето случаи – не.

За момента, доставчиците за оцеляване и самозащита работят само с бизнеси регистрирани в САЩ. Все пак продават и оръжия. Трябва „цедка“.

В списъка (към днешна дата) изискването за фирма е по-скоро изключение. Ползвай филтър „Без изискване за фирма“ бързо да отсяваш доставчиците, които не ти вършат работа.

Трябва ли да платя за да работя с дропшипинг доставчик?

Зависи.

Някои искат депозит за да работиш с тях. Други искат плащане само за автоматизация – масово качване/синхронизиране на продукти, автоматично изпращане на поръчките към доставчика и т.н.

Други ще работят с теб безплатно.

Не се учудвай ако ти искат пари. Така се отсяват несериозните дропшипъри. Правиш бизнес. Бизнеса си има разходи.

В списъка съм отбелязал за всеки доставчик дали дропшипинг програмата му е платена и къде да намериш повече информация за нея. Ползвай филтър „Безплатно включване“. Системата скрива всички, които искат пари.