Стартирай онлайн магазин, акаунт в Amazon или Ebay чрез списъка с 30 дрошпипинг доставчика

Вземи списък с 30 проверени и печеливши дропшипинг доставчика с хиляди продукти в десетки категории от реномирани марки. Стартирай дропшипинг онлайн магазин във всеки пазар, ниша или страна още днес.

Поръчай сега за 19.99 лв. НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Какво включва списъкът?

30 доставчика предлагащи хиляди продукти в стотици категории. Намираш не само маркови продукти, но и качествени и атрактивни с бърза, изгодна и сигурна доставка. Стартираш дропшипинг магазина си на желязна основа.

За кого е подходящ списъкът с доставчици?

Списъкът е подходящ за всеки, който иска да стартира в онлайн търговията, дропшипинга или просто търси нови продукти и идеи, които да приложи.

За стартиращи в онлайн търговията чрез дропшипинг

 • Искаш да стартираш онлайн търговия, но не искаш, или не можеш да инвестираш в стоки, да изпращаш и да обработваш пратки?
 • Искаш да работиш от своя дом или офис?
 • Или просто ти трябват идеи, какво да продаваш?

Имаш нужда от дропшипинг доставчици, които да правят това от твое име.

Списъкът ще ти даде идеи в изобилие. И то за всеки пазар – мода, техника, козметика, хранителни добавки и т.н. Продуктите са много. Сигурен съм, че ще намериш каквото търсиш.

За търговци, искащи да продават в чужбина

 • Искаш да стартираш онлайн търговия, но не искаш, или не можеш да инвестираш в стоки, да изпращаш и да обработваш пратки?
 • Искаш да работиш от своя дом или офис?
 • Или просто ти трябват идеи, какво да продаваш?

Няма значение къде се намираш. Повечето от доставчиците осигуряват доставки по цял свят.

Ако твоят пазар ти се вижда малък, или просто искаш да започнеш международно приключение, чрез списъка с доставчици ще можеш да го направиш.

За търговци, искащи да продават в Amazon/ Ebay или друг маркетплейс

Искаш да продаваш в Amazon, Ebay или другаде?

Доставчиците търсят точно такива партньори. Някои дори предлагат интеграция с Ebay и Amazon, спестявайки ти часове скучна работа. Свържи се с фирмите и можеш да стартираш незабавно.

За магазини искащи да предлагат или тестват продукти, без да ги зареждат на едро

Искаш да предлагаш повече продукти? Искаш да тестваш нови артикули, без да рискуваш първо да ги поръчаш на едро?

Доставчиците имат почти всичко, така че каквото и да искаш да продаваш, почти сигурен съм, че ще го намериш.

Искаш ли списък с доставчици, които ще складират и изпращат стоките вместо теб – стартираш собствен онлайн магазин, без лев за стока още днес!

Доставчиците ще правят почти всичко вместо теб – зареждат продукти, складиране и изпращане. За теб остава само едно – да привлечеш клиенти към твоят магазин или акаунт в Ebay/Amazon.

Богдан Димитров
Neviacommerce.com

Богдан Димитров

Автор на списъкът

Занимавам се с онлайн и офлайн търговият от години. Развивал съм, както собствени онлайн магазини, така и чужди като фрийлансър.

Не съм милионер (все още), но магазините ми изкарваха (и в момента изкарват) добри пари и ги продадох с отлична печалба. С радост мога да кажа, че се развиват още по-успешно.

Търгувал съм в различни пазарни ниши – дрехи, обувки, аксесоари, матраци, дунапрени, врати, козметика, фармацевтика и т.н. Работил съм, както с новостартирани сайтове, така и с вече утвърдени имена в България и чужбина.

Например, един от първите ми клиенти беше производител на биотехнологии от Селангор, Малайзия, с годишни продажби от над 10 милиона долара.

Подбрал съм доставчици за всички големи пазари и ниши

 • Мода
 • Аксесоари
 • Спортни облекла
 • Храни
 • Офис консумативи
 • Суплементи

Доставчиците имат огромен продуктов каталог, така че можеш да си направиш и нишов магазин в някои от категориите доста лесно.

 • Лекарства
 • Обувки
 • Козметика
 • Хранителни добавки
 • Електроника (компютри, таблети и лаптоти)
 • Мобилни устройства  (смартфони, таблети и аксесоари)

Имаш избор от масови продукти – козметика, техника и дрехи до обикновени, като домашни потреби, консумативи, храни и т.н.

Каквото и да ти се иска да продаваш, ще го намериш.

Тук няма само доставчици на масови потребителски стоки, като смартфони, дрехи, компютри и т.н.

Но и обиновенни продукти, като – домашни потреби, офис консумативи, медицински продукти, градинарство, прахове за пране и много други.

С един доставчик можеш да създадеш магазин продаващ различни категории продукти

Така няма да се чудиш какво да правиш ако получиш поръчка с продукти на няколко доставчика.

Бизнеса ще върви по-гладко и лесно.

ПОРЪЧАЙ СЕГА за 19.99 лева

Поръчай сега с гаранция за качество. Ако нещо в списъка не ти хареса, можеш да си поискаш парите до 30 работни дни.

Хиляди продукти от топ марки като Apple, Samsung, HP, L’Oreal, Armani, Nivea, Adidas, Nike и много други

Доставчиците в списъка предлагат известни, надеждни и качествени марки.

 • Apple
 • Samsung
 • Huawei
 • Sony
 • HP
 • Canon
 • L’oreal
 • Estee Lauder
 • Armani
 • Nivea
 • Calvin Klein
 • Guess
 • Lacoste
 • BSN
 • Adidas
 • Puma
 • Nike
 • Supra
 • Reebok
 • Optimum Nutrition
 • Biotech USA

Получаваш списък с доставчици, с хиляди маркови, качествени и печеливши продукти, а също и с бърза, надеждна и изгодна доставка до всяка точка от света.

Доставчиците ще правят почти всичко вместо теб – зареждат продукти, складиране и изпращане. За теб остава само едно – да привлечеш клиенти към твоят магазин или акаунт в Ebay/Amazon.

Високи отстъпки – по-високи печалби за теб със същите продажби и бюджет!

Подбрал съм доставчици със сочни отстъпки! Варират от доставчик/стока, но най-често отстъпката е 35-40%. Тоест, ако продадеш стоки за 100 лв. 35-40 лв. са за теб. Допълнителен бонус е фактът, че нямаш ограничения, каква собствена надценка да сложиш.

Ако искаш, можеш да продаваш и 10 пъти над цената на доставчика без проблеми.

Доставчици с десетки категории и хиляди продукти

Вместо да пускаш пратки с различни продукти през няколко доставчици, правиш го през един. Така няма да имаш проблем, ако се наложи да изпратиш няколко продукта от различни доставчици към един клиент!

Надеждна, бърза и изгодна международна доставка

Почти всички доставчици се намират в САЩ или Европа, и предлагат международни доставки на ниска цена. Сроковете са кратки и се спазват стриктно.

Използват се надеждни куриери като USPS, DHL, FedEx. Пакетирането е на топ ниво. Фактът, че се доставят от Европа и САЩ, вдъхва доверие в твоя магазин и продукти.

Спокоен си, че пратките ти ще пристигат в уреченото време и няма да се занимаваш с изнервени клиенти. Градиш бизнеса си върху здрава основа.

Основни продукти зареждащи се редовно + редовно зареждащи се нови

Доставчиците предлагат ядро от артикули, които се зареждат/произвеждат редовно. Градиш магазина си около силни продукти, които няма скоро да си заминат. Правиш им SEO – уникални описания, снимки, видео и т.н., без да се страхуваш, че утре ще изчезнат.

Зареждат се често и нови. Така и ти ще можеш да задържиш интереса и да предложиш нещо ново на клиентите си.

Автоматично синхронизиране на наличностите и качване на продуктите чрез CSV/XML

Повечето от доставчиците поддържат CSV/XML импортиране/синхронизация. На прост език? Качваш хиляди продукти със снимки, описания и т.н. в твоя магазин за минути. Синхронизацията пък следи кой продукт е изчерпан, наличен, или колко бройки са останали. Автоматично.

Интеграциите работят с повечето платформи – WooCommerce, Shopify, Bigcommerce, Magento и т.н. Както и в маркетплейси – Amazon, Ebay, Rakuten и т.н.

Част от доставчиците продават на едро с ниска минимална поръчка

Част от доставчиците се занимават само с дропшипинг, докато други продават и на едро. Ако решиш да заредиш най-продаваните продукти, минималното количество за цена на едро няма да е голямо.

ПОРЪЧАЙ СЕГА за 19.99 лева

Поръчай сега с гаранция за качество. Ако нещо в списъка не ти хареса, можеш да си поискаш парите до 30 работни дни.

Някои от доставчиците са онлайн магазини – намираш вървежните продукти и цени бързо и лесно

Вместо да се чудиш кой продукт върви, на каква цена да го продаваш и т.н., пишеш имейл или разглеждаш сайта, и научаваш веднага.

Спестяваш време и пари от тестове, кое се продава и на каква цена. По-важното? Започваш със силен старт още от начало.

Повече печалби при повече поръчки (Tiered discount)

Някои от доставчиците предлагат по-голяма отстъпка, ако правиш повече продажби. Например, при 2 000 поръчки месечно, ти дават допълнително 5% отстъпка и т.н.

Имаш по-висока чиста печалба за теб, без да вдигаш цената на продукта.

Маркови, но и обикновени продукти

Ако не искаш да се конкурираш с големите брандове и техните стоки –това е за теб. Можеш да предложиш нещо уникално, което не се продава в другите сайтове или маркетплейси.

Ако не искаш да се конкурираш с големи брандове и техните стоки –това е за теб. Можеш да предложиш нещо уникално, което не се продава в другите сайтове или маркетплейси.

Единствено оригинални продукти

Подбрал съм доставчици, които предлагат известни, качествени и разпознаваеми марки. Продуктите са 100% оригинални, с доказан произход. Без реплики или ментета.

Можеш да продаваш съвсем спокойно в Amazon, Ebay или в собствен онлайн магазин.

Какво казват клиентите за списъкът?

Добра инвестиция

Списъка ми даде много идеи за продукти, които да продавам. Показа ми възможност за нови пазари, ниши и печалби. Доста добре изхарчени 10 лева. Благодаря!

Димитрина Станчева / Търговец в Amazon

Доволен съм от информацията

Търсех определен продукт на дропшипинг и реших да го потърся в списъка. Намерих продукта и доставчик, който да го доставя до клиентите ми. Доволен съм!

Кристиан Добрев / Онлайн магазин за козметика

Ето как да използваш списъка още днес в 3 бързи стъпки…

Списъка се ползва лесно и бързо. Избираш си доставчик по твой вкус. Свързваш се с него за одобрение и файл с продукти. След 1-2 дни вече можеш да продаваш където искаш чрез дропшипинг.

Получаваш и желязна гаранция – можеш да си поискаш парите до 30 дни (+ цената за доставка*) ако нещо в списъка не ти хареса!

Ако нещо в списъка не ти хареса, можеш да си върнеш парите до 30 работни дни.

Няма значение, че е 19.99 лв. Парите са си пари. Гаранцията ми е желязна – или ти харесва, и носи полза, или си прибираш парите обратно. 30 работни дни са достатъчно, за да прецениш дали списъка е за теб.

Ако не е – обаждаш се или пишеш мейл, че си искаш парите обратно. Без обяснения. Без да даваш причина и т.н.

Поръчай списъка и стартирай своя международен бизнес още днес

ПОРЪЧАЙ СЕГА за 19.99 лева

Поръчай сега с гаранция за качество. Ако нещо в списъка не ти хареса, можеш да си поискаш парите до 30 работни дни.

>
DMCA.com Protection Status