Увеличи приходите с 10% чрез 7 прости техники

Добави 7% повече приходи и увеличи средната големина на поръчката за да рекламираш на печалба в US, UK, EU и България. Със същите продукти, бюджет и трафик! Бързо и лесно за изпълнение – за 2-3 часа техниките са готови. Х примера и десетки мои съвети. Поръчай мини обучението и увеличи приходите на автопилот с 7-10% на твоят онлайн магазин сега!

Поръчай сега 9.97 лв.

Накратко

Защо мини обучението е точната инвестиция ако искаш да вдигнеш продажбите?

КАКВО ПОЛУЧАВАШ

След поръчка на мини обучението получаваш вечен онлайн достъп до…

Обяснение как да приложиш 4-те техники за вдигане продажбите и общата големина на поръчката – отстъпки за количества (quantity discounts), продуктови комплекти (bundles), еднократни оферти на страницата за плащане (order bumps) и “Купи едно, получи едно безплатно” (Buy One, Get One – BOGO).

Х+ демонстрации на техниките в тестов магазин, за да видиш как се сличват нещата от първо лице. Давам и примери от Amazon и други известни магазини, за да копираш успешните тактики на най-добрите печелившите в света. 10+ препоръчани плъгина/приложения (Woo/Shopify) за изпълнение на технките. Поне за WooCommerce, повечето техники може да приложиш с безплатните версии.

Всичко срещу еднократна инвестиция от 9.97 лв.

spisuk dropshiping dostavchici

Ето как вдигаш печалбите с Х% и общата големина на поръчката (AOV) със 17%

Приложи техниките отдолу за да излизаш на печалба от платена реклама (Facebook, Google) дори в скъпи пазари като US, EU, UK или България

Техника 1: Quantity Discounts

Отстъпки за количество –  ударно стимулирай големината на поръчката и потреблението

Резултати: Средно 12.6% увеличение големината на поръчката. Повече продадени бройки. Надхитряш конкуренцията с отстъпка за количества.

Вместо клиентите да вземит по 1 бр. от продукта, стимулираш да вземат 2, 3, 4 и повече. Повече оборот -> повече пари за теб и твоето семейство.

Показвам 3 начина как да изпълниш стратегията в зависимост от продуктите и целта ти – привличане на клиенти, разчистване на стока, вдигане големината на проъчката и т.н.

Естествено, показвам примери от тестовия сайт за да разбереш моментално за какво говоря.

Техника 2: Product bundles

Продуктови пакети – ударно увеличи големината на поръчката с комплекти

Резултати: Средно +10.6% по-висока големина на поръчката чрез просто обединяване на няколко свързани по действие продукти в комплект.

Вместо клиентите да вземат 1-2 бройки за 20$, стимулирай да купуват продуктов комплект от 5-6 продукта за 100-200$ (или повече). Със сегашните продукти и бюджет, извличаш 5-10 пъти повече приходи!

В мини обучението показвам 3 стратегии как да създадеш продаваеми комплекти (без плъгин или нещо подобно) приложими за всеки онлайн магазин. Показвам 6 примерa от HM, Amazon и други онлайн магазини.

Най-хубавото? Най-вероятно продуктите вече ги имаш, просто трябва да научиш как да ги комбинираш заедно.

Техника 3: order bumps

Продуктови пакети – ударно увеличи големината на поръчката с комплекти

Резултати: Средно +7% повече приходи и по-голяма големина на поръчката чрез високопродавеми оферти за малки продукти или услуги.

Офертичките са евтини, показват се на точното място и се разграбват като топъл хляб. Най-ефективния и бърз начин да си осигуриш oще приходи с дребен допълващ продукт, услуга, месечен абонамент и т.н.

Показвам 4 варианта как да ползваш офертичките (покриват 99% от онлайн магазините) за да изстискаш максимум печалба от всеки инвестиран лев в платена реклама (Facebook, Google, TikTok).

Техника 4: bogo offers

Продуктови пакети – ударно увеличи големината на поръчката с комплекти

Резултати: Средно +7% повече приходи и по-голяма големина на поръчката чрез високопродавеми оферти за малки продукти или услуги.

Идеята на BOGO офертите не е да печелиш, а да запалиш мотора на магазина – привличането на нови клиенти. След като някой вече е купил от теб, далеч по-лесно прави по-чести и по-големи поръчки чрез другите техники в мини обучението.

Показвам 3 начина как да ползваш техниката – за ударно вдигане продажбите на определен артикул (подходящо за промо кампании за привличане на нови клиенти), налагане на нов продукт на пазара или разчистване на стока.

Естествено, давам и примери от тестовия магазин.

Имаш доставчик за всичко, отваряш онлайн магазин (или добавяш продукти към съществуващ) за мода, спорт, здраве, суплементи, електроника, POD и, каквото се сетиш

Освен в онлайн магазин на WooCommerce/Shopify, можеш да продаваш продуктите и в Amazon, Ebay, Etsy, Rakuten и Faceboоk страница. Навсякъде. Ето идеи какъв магазин можеш да стартираш, без 1 лев за стока…

 • Дрехи и аксесоари
 • Обувки
 • Детски дрешки
 • Играчки и игри
 • Спортни стоки
 • Храни
 • Козметика
 • Хранителни добавки
 • Компютри, таблети и лаптоти
 • Мобилни устройства
 • За възрастни (18+)
 • Книги, филми и мултимедия
 • Офис консумативи
 • Кейсове за смартфони
 • Print on Demand (POD)
 • Обзавеждане
 • Дом и градина
 • Домашни любимци (pets)
Предимствата?

Защо списъкът с доставчици е отлична инвестиция?

ПРЕДИМСТВО 1

Периодично се добавят нови и нови доставчици – правиш дългосрочна инвестиция срещу еднократно плащане от 9.97 лв.

Веднага щом намеря качествен доставчик, ще го добавя към директорията. Държа на качеството, не на количеството, затова списъкът няма да расте бързо. Важното е, че списъкът само ще расте.

Цената си остава същата.

Бележка: След (еднократно) плащане получаваш вечен достъп до всички бъдещи обновявания на списъка. Тоест, няма да плащаш, за да видиш новите доставчици.

ПРЕДИМСТВО 2

Доставчици с международна доставка – продавай в целия свят без да ставаш от стола

Повечето доставчици са от САЩ, Канада и Европа, които спазват сроковете си за доставка. Идеята ми е да стартираш дропшипинг бизнес с качествени продукти, бърза доставка и прилично пакетиране.

Така няма да ти блокират акаунта в Amazon, Facebook, Stripe или PayPal, заради оплаквания. Фактът, че изпращаш от Европа и САЩ, вдъхва допълнително доверие в твоя магазин и продукти.

Важно: В списъка съм оставил линк към условията, цените и сроковете за доставка на всеки доставчик.

ПРЕДИМСТВО 3

Няма да следиш наличности, качваш продукти или изпращаш поръчки ръчно – повечето доставчици предлагат интеграция с e-commerce платформи и маркетплейси

Чрез интеграция автоматично:

 • Качваш продукти и синхронизираш наличностите им в твоят онлайн магазин на WooCommerce, Shopify, BigCommerce, Prestashop, OpenCart и т.н.;
 • Качваш продукти от сайта на доставчика и синхронизираш наличностите им в профилите ти в Amazon и Ebay;
 • Изпращаш получените поръчки от Amazon, Ebay или твоят онлайн магазин директно към доставчика;

Няма ръчно качване на продукти. Няма следене кое е изчерпано и т.н. Вместо да губиш време в ръчно качване на продукти си гледаш бизнеса.

Спестяваш колосално много време и труд, за по-приятните неща в живота.

Важно: В списъка е отбелязано за всеки доставчик каква и с коя платформа има интеграция. Масово има интеграции с WooCommerce, Shopify, Bigcommerce, Magento и маркетплейси – Amazon, Ebay, Rakuten и т.н.

ПРЕДИМСТВО 4

Доставчици с десетки категории и хиляди продукти

Лесно правиш магазин с различни категории продукти. Вместо да търсиш доставчик за продукти “А”, друг за продукти “B”, трети за продукти “C”, всички са при един доставчик

По-лесно разширяваш нещата занапред. Просто добавяш нови продукти от каталога на доставчика и готово. Няма нужда да търсиш нов.

И най-важното – няма да пускаш пратки с продукти на различни доставчици към един клиент. Всичко пристига наведнъж и в един пакет.

Повярвай ми, спестяваш много разправии и грешки.

ПРЕДИМСТВО 5

Единствено оригинални продукти с доказателство за произход – идеално, ако искаш да продаваш маркови стоки в меркетплейси или собствен онлайн магазин

Подбрал съм доставчици с продукти на топ марки като Apple, HP, Bvlgari, Estee Lauder, Armani, D&G, BSN, Now Foods, Adidas, Nike, Bayer, Nestle и т.н.
Продуктите са оригинални. Произходът е доказан.

Без реплики или ментета (поне от европейските или американсите доставчици), за да продаваш спокойно в Amazon, Ebay или в собствен онлайн магазин.

Освен на известни марки, има продукти и на “по-обикновени” брандове. Ако търсиш такива, списъкът ще ти свърши работа.

Важно: Повечето доставчици са оторизирани дистрибутори и могат да издадат документи (фактури, писма), ако Amazon или друг маркетплейс искат да докажеш произхода им.

Гаранция за качество

Ако нещо не ти харесва в списъка, може да си поискаш парите обратно до 60 дни

Връщат се по банков път до 3 работни дни. Пишеш мейл с IBAN, номер на поръчката и толкова. Без въпроси. Без обяснение. Без спънки. Или ти харесва, или си получаваш парите обратно.

Каква е цената

Цената на списъка е 9.97 лв. Ето какво получаваш срещу парите си…

 • Вечен онлайн достъп до мини обучението (+ всички бъдещи обновявания) срещу еднократна инвестиция от 9.97 лв.;
 • + X% повече приходи със същия бюджет за реклама и продукти само срещу 2-3 часа (еднократна) работа
 • +X% скок на общата големина на поръчката (AOV), за да си позволиш безплатна доставка, по-голям бюджет за реклама и постигнеш финансовите цели
 • Задължителни техники ако искаш да рекламираш на печалба в конкурентни ниши и скъпи пазари – US, UK, EU и т.н.
 • Тестов онлайн магазин – влизаш през телефона/лаптопа и гледаш как работят техните в реално време;
 • Съвети (имам над 10 години опит) как да изстискаш повече печалби от всяка техника;
 • Препоръчани Woo плъгини / Shopify приложения за отстъпки за количества (quantity discounts), продуктови комплекти (product bundles), еднократни оферти в страницата за плащане (order bumps) и “Купи едно, получи едно безплатно” (BOGO);
 • Моментален достъп след получено плащане (+ бързи, удобни и сигурни методи за плащане);
 • 60-дневна гаранция за качество. Ако нещо не ти хареса в миниобучението, може да си поискаш парите обратно до 60 дни;

Поръчай мини обучението и увеличи поръчките и приходите на твоя онлайн магазин сега

Цена: 9.97 лв. (BGN)

Поръчай сега

Често задавани въпроси

Имаш въпрос? Отговора вероятно е отдолу.

Следвай стъпките…

 • Стъпка 1: Кликни на бутона “Поръчай сега” отгоре.
 • Стъпка 2: В следващата страница въвеждаш данни за акаунт, за онлайн достъп до списъка – мейл, потребителско име и парола. След като си готов, избираш метод на плащане и приключваш поръчката.
 • Стъпка 3: След успешно плащане, получаваш достъп до списъка с дропшипинг доставчици. За да го разгледаш трябва да влезеш в акаунта си с потребителското име и парола, които въведе в страницата за плащане.

При проблеми или въпроси, звънни на 0895 55 12 04 или пиши на contact@neviacommerce.com.

Важно: За моментален достъп, плати с кредитна/дебитна карта. При банков превод, трябва да изчакаш, докато банката обработи превода.

С дебитна/кредитна карта (Stripe) или банков превод.

Препоръчително е да платиш с карта за моментален достъп до списъка.

Където искаш.

Онлайн магазин. Facebook. Amazon. Ebay. Etsy. От багажника на голфа.

Да, но са само 5. 

В България ми е трудно да намеря качествени доставчици. Не очаквай да добавям често. Фокусът на списъка е да намериш доставчици за продажби в чужбина.

За чужбина.

Повечето доставчици пращат и до България, ако измислиш начин да се справиш с тукашния пазар, ок, действай.

Не.

Плащаш веднъж и имаш доживотен достъп до всички нови доставчици, които добавям. Няма месечни такси или нещо такова.

Да. Сигурно е.

Всички продават и на едро.

В повечето случаи – не.

За момента, доставчиците за оцеляване и самозащита работят само с бизнеси регистрирани в САЩ. Все пак продават и оръжия. Трябва “цедка”.

В списъка (към днешна дата) изискването за фирма е по-скоро изключение.

Горе-долу имаш 3 варианта:

 • Вариант 1: Плащаш само за интеграция с платформа (WooCommerce, Shopify, Amazon). Тоест, може да продаваш продуктите на доставчика, но ако искаш интеграция (масово качване/синхронизиране на продукти, автоматично изпращане на поръчките към доставчика) трябва да плащаш месечна такса за удоволствието.
 • Вариант 2: Начисляване на такса към всяка пратка. Спокойно, най-често е 1-2$. Пъхаш в цената на продукта и готово.
 • Вариант 3: Без такси. Масовият случай. Доставчикът си е заложил печалбата в цената на продукта и не ти иска нищо друго.

Не се учудвай, ако ти искат пари. Доставчиците ползват таксите да разкарат несериозните дропшипъри. Правиш бизнес. Бизнесът си има разходи.

Бележка: В списъка съм отбелязал за всеки доставчик дали дропшипинг програмата му е платена и къде да намериш повече информация за нея. 

Не. 

Напиши ми име, номер на поръчка или имейл (едно от трите) с които си го поръчал на contact@neviacommerce.com. До 1-2 работни дни ще ти направя акаунт за достъп.

Вече си го поръчал, няма да плащаш два пъти.

Да.

Пиши мейл на contact@neviacommerce.com с потребителско име/номер на поръчката и IBAN, че искаш да ти се върнат парите (refund). Не искам обяснения или нещо подобно.

Получаваш си парите до 3 работни дни по банков път.