Увеличи поръчките с 5-7% чрез тези 7 мейл кампании

Поръчай мини обучение за 7-те задължителни мейла за всеки магазин – изоставена кошница, искане на ревю, превръщане на абонат в клиент, бързи промоции (flash sales) и др. 14 готови текста (български) за всички писма. Добави 5-7% повече поръчки и 10-15% повече печалба (ROI) от PPC реклама. Поръчай и стартирай с автоматизирания мейл маркетинг за онлайн магазини сега!

Поръчай сега 9.97 лв.

start meil marketing onlain magazini

накратко

Защо мини обучението е точната инвестиция, ако искаш да стартираш с мейл маркетинга за онлайн магазини?

Вдигни поръчките с 5-7% чрез 7-те задължителни (и най-печеливши) мейли за всеки онлайн магазин

Изоставена кошница. Ревю на продукт. Анкета. Превръщане на абонат в клиент. Светкавични промоции за бърз кеш. Нагласи мейл кампаниите за 1-2 часа и увеличи поръчките с 5-7%. На автопилот.

5-7% повече поръчки. 10-15% повече печалба (ROI) от платена реклама. Повече задържани клиенти.

Мейлите продават, задържат клиенти и спасяват иначе изгубени продажби. На автопилот. Изстискваш 5-7% повече поръчки и 15% повече печалба от всеки лев инвестиран в платена реклама. Със същите продукти, бюджет и магазин.

Готов текст (български) за всички мейли. Копираш в платформата. Заменяш,където е нужно. Стартираш.

Копирай текстовете в Klaviyo / Mailchimp и стартирай кампаниите. Всичко вече е готово. Без писане. Спести стотици долари и часове работа за по-важни неща – маркетинг, реклама и намиране на продукти.

Прави мейл мaркетинг, без да плащаш за брой абонати или мейли чрез 4 плъгина за Woo/Shopify

Само от това спестяваш стотици $$$. Всеки месец! Плъгините имат всичките функции (и отгоре) на скъпите мейл платформи, без големите им такси. Тъй като (почти) нямаш разходи, всяка продажба от мейлите е чиста печалба за теб.

Как да се позиционираш като доминантен играч в нишата чрез потребителски анкети

С анкета от 6 въпроса разкриваш предимствата на конкуренцията (и копираш при теб), какво съдържание да създадеш, как да рекламираш на печалба и т.н. Вместо да се колебаеш, взимаш тежките решения за магазина с увереност.

Всичко работи на автопилот – нагласяш мейлите веднъж, за да продават докато спиш. 24/7/365.

Красотата на мейл маркетинга е, че продава 24/7/365 без твоя намеса. Отвреме-навреме гледай анализите и прави промени, където е нужно. Няма по-добър начин да вложиш (еднократно) 2 часа от времето и 9.97 лв. от парите си.

Какво получаваш

След поръчка на мини обучението получаваш вечен онлайн достъп до…

14 готови текста (на български) за всичките 7 мейл кампании. Изоставена кошница (abandoned cart). Искане на ревю. Ремаркетинг на разгледан продукт (browse abandonment). Задържане (и създаване) на редовни клиенти. Превръщане на посетител в клиент и други. Пействаш текстовете в Klaviyo / Mailchimp. Стартираш.

4 препоръчани плъгина/приложения (Woo/Shopify) за мейл маркетинг без такси за брой мейли / абонати. Спестяваш стотици (даже хиляди) долари месечно от такси.

Всичко срещу еднократна инвестиция от 9.97 лв.

Ето как увеличaваш поръчките със 5-7% и печалбата от реклама с 10-15% (срещу 1-2 часа работа)…

Искаш да стартираш с имейл маркетинг за онлайн магазини? Започни оттук. Давам общо 7 мейла и кампании – 4 напълно автоматизирани мейла (продаващи на автопилот ) и 3 кампании, които ще изпращаш ръчно, винаги когато ти потрябва бърз кеш.

Мейл 1

“Добре дошъл”: Направи безупречно първо впечатление и превърни посетителя в редовен клиент

Бетонирай се като избор номер 1 в главата на клиента. Още от ден първи. Знаеш, щом му потрябва нещо, да се сеща първо за теб. Дефиницията за успех в онлайн търговията.

В този мейл е наградата срещу записване (купон за намаление/безплатна доставка) и се отваря средно на ХХ%! Показвам и 3 начина как да превърнеш абоната в клиент, още с първия мейл!

Показвам и как да събираш последователи за YouTube, Facebook, Insta, TikTok и т.н. Повече фенове. Повече социално доказателство. Повече продажби. Достигаш финансовите си цели час по-скоро.

Показвам и как да намалиш (еднообразните) въпроси от клиенти. Спестяваш време за развитие на магазина или просто нещо по-приятно.

Имейл 2

Анкета: Превърни магазина в машина за продажби и пробий в свръхконкурентни пазари (US, UK, EU)

Ако не ти се получава с магазина, значи нещо пропускаш. Може да е продукт. Екстра за клиента. Условия за пазаруване/доставка. Питай – пусни анкета и хората сами ще ти кажат.

Тук давам Х въпроса как да разберш какви продукти да зареждаш, какво съдържание да създадеш и как да се изкачиш като пръв избор в нишата. Напредваш в пъти по-бързо от преди.

Ще научиш и къде се дъни конкуренцията, за да пробиеш дори в най-трудните пазари – мода и аксесоари, здраве, красота, храни, електроника, домашни любимци и т.н.

Ще научиш и какво наистина иска клиентът от теб (продукти, цени, съдържание), защото това е ключът към стандарта за, който тайничко си мечтаеш.

Получаваш готов текст на мейла, всички въпроси от анкетата и насоки какво да правиш с отговорите.

Имейл 3

Искане на ревю: Увеличи продажбите чрез социално доказателство със същия бюджет за реклама

93% от клиентите четат ревюта преди да купят. Добавянето на ревюта увеличава конверсията на магазина с над 3%. Продукт с ревю има 270% по-голям шанс да се купи, отколкото продукт без.

Откъде ще купиш – от магазин с отзиви или без? Затова давам готов мейл как да искаш ревюта. Показвам и 4 награди срещу ревю, за да ги събираш ударно и вдигнеш продажбите бързо. Дори за нови магазини!

За продукти, които вече ги има в Amazon, Ebay или Aliexpress, показвам приложения за Woo и Shopify как да им импортираш ревютата в твоя магазин!

Постигаш социално доказателство, без да ти отнема години и десетки хиляди в реклама. За минути!

Получаваш готов текст на 1 мейл за искане на ревю. 7 плъгина/приложения за Woo/Shopify за искане или импортиране на ревюта от Amazon, Ebay, Aliexpress и т.н.

Мейл 4

Изоставена кошница: Спаси 3 – 5% от незавършените поръчки и добави 2.3k лв./ годишно с 1-2 мейла. На автопилот.

85.65% от започнатите поръчки се изоставят. Рекламата става все по-скъпа. Проблем – част от парите ти отиват на вятъра. Не всички са готови да купуват или нещо ги е отказало да купуват сега.

Показвам 4 мейла (с готов текст) как да спасиш част от изоставените кошници и добавиш средно 2.3k лева годишно към печалбите. Без да полагаш повече усилия. На автопилот.

Давам насоки кога да пуснеш писмата (според цената на продукта), за да изпратиш точно, когато клиентът е готов да купи.

За 15 минути (еднократна) работа, запушваш най-големия теч – изоставените кошници, за да извличаш максимума от всеки долар (и минута) инвестирани в реклама и магазина.

Получаваш 4 готови текста на писмата. Съвети кога да изпратиш писмата.

Кампания 1

Превръщане на абонат в клиент: Осигури постоянен поток от нови клиенти готови да поръчват отново и отново

За брой абонати или изпратени мейли се плаща. Ако някой не купува, значи е разход за теб. Кампанията ударно бързо превръща абонатите в клиенти, за да правят все по-големи (и чести) поръчки от теб.

Кампанията може да се ползва и за връщане на стари клиенти, които са спрели да поръчват. Вместо да ходят при конкуренцията, отново ги връщаш при теб. Благодарение на кампанията създаваш предвидим поток от приходи, за да си спокоен за бъдещето на магазина.

Какво получаваш: Готов текст на 1 мейл. При нужда, може да го промениш за други нужди – активиране на стари клиенти, премахване на неактивни абонати от списъка и т.н.

Кампания 2

Светкавична разпродажба (Flash sale): Уреди бърз кеш чрез промоция с ограничена валидност

Кампанията е супер за разчиствания/разпродажби или промоция на нов продукт. Тъй като промоцията е ограничена до 24-48 часа, очаквай бързо поръчки, нови клиенти и 20-30% конверсия.

Накратко, винаги имаш коз в ръкава, когато ти потрябва бърз кеш!
С леки промени, ползвай кампанията за Black Friday, Cyber Monday, новогодишните празници или други промоции с ограничена валидност.

Какво получаваш: 3 готови мейла. Първият предупреждава списъка с абонати за промоцията. С втория я стартираш. Имейл 3 приключва промоцията.

Кампания 3

Зареждане на нова стока (New arrivals): Уведоми абонатите за новите си продукти (по правилния начин)

Кампанията няма нужда от обяснение. Получаваш готов текст на един мейл, с който показваш ползите от стоката и призив да се пазарува сега.

Понякога, за да вдигнеш поръчките, просто трябва да кажеш, че имаш нещо ново.

Получаваш готов текст на писмата, тествани теми (subject lines) за висок % отваряния и насоки кога точно да ги изпратиш

1. Копираш текстовете в Klaviyo / Mailchimp. 2. Заместваш където е нужно с твоята информация. 3. Стартираш. 4. Печелиш.

gotovi tekstove meili

Предимствата?

Защо списъка е точната инвестиция, ако си сериозен за успеха на твоя магазин?

Предимство 1

5-7% повече поръчки. Средно 10-15% увеличение на печалбите (ROI) от платена реклама. Със същият бюджет, трафик и продукти.

Ако със 100 лв. за реклама имаш 200 лв. приход, сега ще е 210 – 215.

+10-15%! *

Това е само в началото…

Можеш да продаваш цял живот на клиент, чрез имейл, като плащаш веднъж на Facebook/Google за привличането му. Сметни колко печелиш в бъдеще, срещу еднократен разход.

Възвръщаемостта е огромна.

Важно: За да е по-голяма чистата печалба съм подбрал 3-4 плъгина за пращане на мейл, без да плащаш за абонати/изпратени писма. Само това избива миниобучението сигурно 1000 пъти.

*Това са ориентировъчни резултати. Не мога да гарантирам, че ще имаш същите. Зависи от магазина, броя поръчки, абонати, цените ти и т.н.

Предимство 2

4 Woo / Shopify плъгина за изпращане на мейли, без месечни такси за брой абонати или изпратени писма. Спести средно 500-600$ годишно.

Важно: Можеш да пращаш колкото искаш мейли, без да плащаш за брой абонати или изпратени писма, но само за WooCoomerce. При Shopify най-близкото до това е да изпращаш 10 000 мейла за 10$. Пак се плаща, но няма нищо общо с цените на Mailchimp или Klaviyo.

Идеално, ако искаш да стартираш без излишни разходи или пращаш кампании твърде рядко, за да плащаш всеки месец.

Klaviyo, Mailchimp и др. искат (средно) 30-45$/месечно за списък между 1000 и 1500 абоната. 100$ между 3500 – 5000. 175$ между 10 000 и 10 500.

Без значение дали пращаш мейли. Без значение, дали печелиш нещо или не.

Така че, ако искаш да изпращаш неограничено мейли, без да плащаш за брой абонати или изпратени писма, ползвай плъгините/приложенията, които съм посочил. Някои имат всичките функции на скъпите мейл платформи, без солените им такси.

Тъй като (почти) нямаш разходи, всяка продажба от мейлите е чиста печалба за теб.

Предимство 3

Споделям трикове какво, кога и как да правиш за бързи резултати. Получаваш 10 години e-commerce мейл маркетинг опит. Наготово.

Перфектно, ако тепърва стартираш в мейл маркетинга и искаш съвети от някой с опит.

Предимствата за теб:

 • Получаваш основата за правилен мейл маркетинг, с времето надграждаш;
 • Обяснявам (като за начинаещи + примери) какво, защо и как да направиш;
 • Споделям опит как да изцедиш максимума от всяко писмо;
 • Давам насоки към ресурси, ако искаш да научиш повече по някоя тема;

Вместо да откриваш топлата вода (и губиш време и пари), със списъка стартираш правилно и получаваш желаните резултати час по-скоро.

Срещу 9.97 лв. Еднократно.

Предимство 4

Научи какви продукти да заредиш и как да копираш най-доброто от конкуренцията, за да се издигнеш като избор номер 1 в нишата.

С анкета от 6 въпроса ще:

 • Научиш от потребители кои продукти да зареждаш без риск от грешка. Буквално, ще ти дават линкове към тях.
 • Какво съдържание (видео, статии, тиктоци) да правиш, което се харесва, споделя и те позиционира като експерт в нишата, за да продаваш с минимален разход за реклама. Когато на хората им потрябва нещо – идват първо при теб.
 • Как да намериш, копираш и доразвиеш предимствата на конкуренцията в твоят магазин.

Вместо да трошиш време и пари в грешки, научаваш наготово как да доминираш в нишата.

60 дневна гаранция

Ако мини обучението не ти допада, може да си поискаш парите обратно до 60 дни

Връщат се по банков път до 3 работни дни. Пишеш мейл с IBAN, номер на поръчката и толкова. Без въпроси. Без обяснение. Без спънки. Или ти харесва, или си получаваш парите обратно.

Каква е цената

Цената на мини обучението е 9.97 лв. Ето какво получаваш…

 • Вечен онлайн достъп до мини обучението (+ всички бъдещи обновявания) срещу еднократна инвестиция от 9.97 лв.;
 • 4 автоматизирани мейли задължителни за всеки WooCommerce / Shopify магазин – изоставена кошница, искане на ревю, анкета и мейл за “Добре дошъл”;
 • 3 кампании за изпращане на целия списък – кампания за превръщане на абонати в клиенти, светкавични промоции (Flash sales) и зареждане на нови продукти (New arrivals).
 • Готови текстове за всички мейли в обучението (общо 13). Копираш в Mailchimp/Klaviyo/друга мейл платформа, заместваш (където е нужно с твоята информация) и стартираш. Спестяваш време и стотици левове от копирайтър или редактор.
 • Тествани теми (subject lines) на писмата за висок процент отваряния на писмата. Няма значение какво си написал в тях, ако никой не го отваря.
 • 10-15% повече възвръщаемост от платената реклама във Facebook, Google или органичен трафик, изстискваш максимум пари от магазина със същия бюджет. На автопилот.;
 • Готова анкета с 6 въпроса – научаваш наготово (и без риск) какви продукти да заредиш, какво съдържание да създадеш и какви промени да направиш за пробив в нишата;
 • 4 плъгина/приложения за Woo и Shopify за неограничено изпращане на мейли, без такси за абонати или брой писма. Само с това си избиваш продукта стотици пъти;
 • Моментален достъп след получено плащане (+ бързи, удобни и сигурни методи за плащане);
 • 60-дневна гаранция за качество. Ако нещо не ти хареса в миниобучението, може да си поискаш парите обратно до 60 дни;

Поръчай мини обучението за ecommerce мейл маркетинг и увеличи поръчките със 5-7% сега

Цена: 9.97 лв. (BGN)

поръчай обучението сега

Често задавани въпроси

Имаш въпрос? Отговора вероятно е отдолу.

Следвай стъпките…

 • Стъпка 1: Кликни на бутона “Поръчай сега” отгоре.
 • Стъпка 2: В следващата страница въвеждаш данни за акаунт, за онлайн достъп до списъка – мейл, потребителско име и парола. След като си готов, избираш метод на плащане и приключваш поръчката.
 • Стъпка 3: След успешно плащане, получаваш достъп до мини обучението. За да го разгледаш трябва да влезеш в акаунта си с потребителското име и парола, които въведе в страницата за плащане.

При проблеми или въпроси, звънни на 0895 55 12 04 или пиши на contact@neviacommerce.com.

Важно: За моментален достъп, плати с кредитна/дебитна карта. При банков превод, трябва да изчакаш, докато банката обработи превода.

С дебитна/кредитна карта (Stripe) или банков превод.

Препоръчително е да платиш с карта за моментален достъп до мини обучението.

Да. Създал съм мини обучението за хора като теб.

Започваме със задължителните кампании за всеки магазин:

 • Изоставена кошница (Abandoned cart);
 • Искане на ревю (Review mail);
 • Анкета за откриване на продаваеми продукти (Survey mail);
 • Кампании за превръщане на абонати в клиенти;
 • Лимитирани промоции за бърз кеш (Flash sales);

Ако си начинаещ и искаш да добавиш мейл маркетинг към твоя магазин, трябва да започнеш от тези мейли/кампании.

Не.

Нямаш и нужда от видео. Писмата, които показвам в мини обучението са вече настроени и готови за пускане в мейл платформите. (Klaviyo, Mailchimp и т.н.).

Копираш ми текстовете (получаваш готов текст на български за всеки мейл), заменяш където е нужно с твоята информация и стартираш.

Едва ли ще ти отнеме повече от час.

Зависи.

При някои автоматичното пращане на мейли е само в платените планове (напр. Mailchimp). При други ползваш всички функции безплатно, но до определен брой абонати или изпратени писма (напр. Klaviyo).

Като цяло, няма как да правиш мейл маркетинг с платформи като Klaviyo, Mailchimp, ActiveCampaign и т.н., без да плащаш.

За WooCommerce съм оставил обаче 2 плъгина, с които пращаш мейли, без да плащаш за брой писма/абонати. За Shopify няма такива приложения, но има с доста тънки такси – 10$ за 10 000 изпратени мейла.

Пусни 3-4 кампании на всички абонати. Който не е отварял писмата го триеш. Така списъкът би трябвало да се прочисти.

С активните абонати започваш с мейлите, които съм показал на чисто.

Ако имаш голяма база с мейли, но ти излиза много скъпо да изпращаш с Klaviyo / Mailchimp, виж горния таб.

Зависи.

За нещо дребно, пиши на contact@neviacommerce.com . Отговарям максимално бързо. Ако ти трябва повече помощ, звънни за платена онлайн консултация (89 лв./час).

Да.

Пиши мейл на contact@neviacommerce.com с потребителско име/номер на поръчката и IBAN, че искаш да ти се върнат парите (refund). Не искам обяснения или нещо подобно.

Получаваш си парите до 3 работни дни по банков път.