Намери печеливши продукти на дропшипинг за минути

Вземи списък със 72 доставчици от САЩ, ЕС и Китай, с печеливши продукти на дропшипинг за всеки пазар и ниша от популярни марки. Високи печалби. Доживотен достъп до списъка. Нови доставчици всеки месец. Поръчай и продавай в Amazon, Ebay, WooCommerce, Shopify или багажника на колата сега.

Поръчай сега

Последно добавен доставчик на 5.1.2021 г. в категория „Дропшип приложения (Apps)“.

Накратко

Защо списъкът си струва?

A title

Image Box text

За автора

Здрасти, аз съм Богдан Димитров и от 2013 г. продавам на дропшип в България и чужбина

Предполагам искаш да продаваш в онлайн магазин на WooCommerce/Shopify или в Amazon/Ebay, но още търсиш доставчик с продукти на дропшпинг по твой вкус?  През 2013г. минах същото и имаше доста ровене и проба – грешка. Оттогава стартирах 3 магазина (в България и чужбина) и работих с десетки доставчици от ЕС и САЩ. От опит какво да търсиш (и избягваш) в доставчик, направих този списък.

Работил съм с всякакви доставчици – от чичковци с анцузи и ланци до изтупани костюмари. От мои и чужди грешки си направих правила по, които да ги избирам (и да ги сложа в списъка).

Идеята ми за списъка е да спестиш време (и пари) от проучване и проба-грешка. Поръчваш. Избираш доставчик. Продаваш. По-надолу ще разбереш защо наистина е за теб…

ЗА КОГО Е СПИСЪКА

Списъкът е за теб, ако търсиш продукти на дропшипинг, искаш да си направиш собствен бранд за под 200-300 лв. или искаш да продаваш в нови държави и пазари

Ето как да го използваш според целите си…

ЗА Начинаещи

Стартираш в дропшипинга и ти трябва доверен доставчик за да намериш първите си продукти

В списъка съм добавил доставчици от САЩ, ЕС и Китай за всичко – мода, електроника, козметика, дом и градина, оцеляване, хранителни добавки, POD и т.н. Свързваш се с доставчика и продаваш всичко, за което си мечтал.

Можеш да предлагаш продуктите в онлайн магазина си на WooCommerce, Shopify или Opencart. Можеш да продаваш и в Amazon, Ebay, Etsy, Rakuten, Facebook страница или от багажника на колата.

Поръчай списъка сега →

собствен бранд

Искаш да създадеш бранд (без огромни разходи) чрез Private Label

Имаш мечта за бранд? Обаче искаш друг да произвежда, лепи твоят етикет, доставя и складира продуктите вместо теб? Напипал си хитов продукт и искаш да го защитиш с твой етикет?

Някои от доставчиците ще слагат твой етикет на продуктите (нарича се Private Label) срещу еднократна такса (най-често). Тоест, правиш си бранд без да вдигаш фабрика и огромни разходи. Без минимално количество. Без да купуваш стока напред.

Поръчай списъка сега →

За тестващи

Искаш да тестваш ниша, продукти или цели пазари без риск

Искаш да предлагаш повече продукти към сегашния си магазин без да купуваш стока? Искаш да тестваш дали продукт се купува, преди да го заредиш? Искаш да тестваш нишата преди да инвестираш време и пари?

Масово доставчиците в списъка доставят международно и предлагат  хиляди продукти в десетки категории. Така може да тестваш всеки пазар, ниша и продукт преди да вложиш повече време и пари. Елиминираш риска на 100%.

Поръчай списъка сега →

КАКВО ПОЛУЧАВАШ

Какво получаваш след поръчка – вечен онлайн достъп до списък с доставчици от ЕС (+ България), С. Америка и Китай с продукти на дропшипинг за всеки пазар

Добавил съм доставчици за мода, суплементи, козметика, за дома, електроника, туризъм и т.н. Продуктите са на известни (и „по-обикновенни“) брандове с висока печалба и международна доставка. Доставчиците предлагат и интеграция с платформи или маркетплейси като WooCommerce, Shopify, Amazon и Ebay, за да копираш продуктите и стартираш максимално бързо и лесно.

Към май 2021 г. в списъка има 72 дропшипинг доставчици в 9 категории – мода, здраве, козметика, техника, POD, спорт и т.н.

Реално са доста повече, добавил съм и дропшипинг директории и приложения (apps) с хиляди доставчици. Избирам доставчиците по качество, така че списъкът нараства бавно – средно с 1-2 месечно. Ето разбивка по категории…

5 български доставчици

Идеално, ако искаш да продаваш в България. Предлагат дрехи, аксесоари, обувки и т.н. Има 3 доставчици за спортни стоки – маркови маратонки, спортно облекло и аксесоари.

2 оцеляване/самозащита

Лов, риболов, самозащита, туризъм, оръжия, инструменти и т.н. Идеално, ако продаваш продукти за оцеляване или туризъм. Тук има продукти на Browning, Smith & Wesson, Garmin, Nippon и др.

7 доставчици на козметика

Маркови парфюми, гримове, кремове и всичко останало. Идеално ако продаваш козметика. Тук има продукти на Nivea, L’Oreal, Sephora, Bvlgari, D&G, Chanel, Estee Lauder и т.н.

Бележка: Продуктите са оригинални с доказателство за произход. Продаваш ги в Amazon/Ebay, без проблеми.

7 доставчици на суплементи

Суплементи за вегани или вегетарианци. Идеално, ако продаваш хр. добавки. Тук има продукти на BSN, Optimum Nutrition, Weider, Biotech USA, Now Foods и т.н.

Бележка: Добавил съм доставчици само от САЩ и ЕС, за да си сигурен в качеството. Здравето на хората не е шега работа…

7 доставчици на техника

Лаптопи, компютри, периферия, офис техника, гейминг,  смартфони, аксесоари, кейсове и т.н. Идеално, ако продаваш електроника. Тук има продукти на Samsung, Apple, Sony, Huawei, HP, Asus, Acer и т.н.

6 POD доставчици

POD (Print on demand – печат при поискване) доставчиците щамповат (по твой дизайн) дрехи, чаши, картини, раници и т.н. При поръчка, POD доставчика щампова и изпраща продукта към твоя клиент.

9 общи доставчици (САЩ, ЕС и Китай)

Общите доставчици предлагат стотици категории продукти. Нещо като онлайн хипермаркет – храни, дрехи, техника, козметика, за дома и т.н.

6 дропшипинг директории

В директориите са събрани хиляди доставчици на едно място. Вместо да ги търсиш един по един, регистрираш се в директорията и търсиш каквото ти трябва.

7 дропшипинг приложения (apps)

Приложенията интегрират онлайн магазина с дропшипинг доставчици – копираш продукти, обновяваш наличности и изпращаш поръчки автоматично. Най-често те свързват с доставчици от САЩ, ЕС и Китай.

Бележка: Всички приложения са платени, но предлагат безплатен пробен период или начален план, колкото да тестваш услугата.

Имаш доставчик за всичко, отваряш онлайн магазин (или добавяш продукти към съществуващ) за мода, спорт, здраве, суплементи, електроника, POD и, каквото се сетиш

Освен в онлайн магазин на WooCommerce/Shopify, можеш да продаваш продуктите и в Amazon, Ebay, Etsy, Rakuten и Faceboоk страница. Навсякъде. Ето идеи какъв бизнес можеш да стартираш, без 1 лев за стока…

 • Дрехи и аксесоари
 • Обувки
 • Детски дрешки
 • Играчки и игри;
 • Спортни стоки;
 • Храни.
 • Козметика
 • Хранителни добавки;
 • Компютри, таблети и лаптоти;
 • Мобилни устройства
 • За възрастни (18+);
 • Книги, филми и мултимедия.
 • Офис консумативи
 • Кейсове за смартфони
 • Артикули по твой дизайн (POD)
 • Обзавеждане;
 • Дом и градина.
 • Домашни любимци (pets)

+ много други

ПРЕДИМСТВА?

Можеш да филтрираш доставчиците и по белези като, изисква ли фирма, доставя ли международно, Private label и т.н., за да си намериш точния за секунди

Виж отдолу как работят филтрите…

ОК, по какво можеш да филтрираш?

„Без изискване за фирма“

Филтърът маха доставчиците, които изискват да си бизнес, за да работят с теб. Идеално за тепърва стартиращи, които не искат да се ангажират с разходи твърде рано.

„Международна доставка“

Филтърът „Международна доставка“ показва всички доставчици, които доставят до няколко държави или континенти. За хора, които искат международен бизнес.

„Безплатно включване“

Филтърът скрива (или показва) доставчиците, които искат такса, за да работят с теб. Повечето платени доставчици искат пари за интеграция с платформи.

„Импорт на продукти (CSV, XML)“

Филтърът показва доставчици, които предлагат CSV или XML импорт на продукти. За няколко минути пълниш онлайн магазин. Автоматично.

„Интеграции с Woo, Shopify“

Ползвай филтъра, ако искаш интеграция (копиране на продукти, изпращане на поръчки) с WooCommerce, Shopify, PrestaShop, Magento и други.

„Интеграции с Amazon, Ebay“

Продаваш в Ebay, Amazon или Etsy? Филтърът показва доставчиците, които се интегрират с тях. Автоматично копиране на продукти, обновяване на наличности и т.н.

„Private label“

Филтърът „Private label“ показва доставчиците, които могат да сложат твой етикет на продуктите. Идеално, ако стартираш бранд.

Предимствата?

Защо списъкът е добра инвестиция?

ПРЕДИМСТВО 1

Периодично добавям нови и нови доставчици – правиш дългосрочна инвестиция

Добавям към 1-2 доставчици месечно. Търся качество, не бройката. Фокуса ми за 2021 г. са повече български доставчици с доставка до чужбина.  Ще добавям и повече доставчици от чужбина, с безплатна дропшипинг програма и без изискване да имаш фирма.

Списъкът само ще расте. Цената си остава същата. Правиш изгодна инвестиция.

ПРЕДИМСТВО 2

Подбрани доставчици с високи отстъпки – средно 35 – 40%

Повече печалби за теб със същите продажби, бюджет за реклама и усилия.

Отстъпките варират от доставчик/продукт, но най-често са между 35 – 40%. Тоест, ако продадеш стоки за 100$, 35 – 40$ са за теб. Някои доставчици (най-често на маркови дрехи аутлет) предлагат и отстъпки до 80 – 90%.

Ако искаш, продаваш и 10 пъти над цената на доставчика.

Няма ограничения. Ти решаваш.

ПРЕДИМСТВО 3

Бърза, надеждна и изгодна международна доставка

Повечето доставчици са от САЩ и Европа. Предлагат международни доставки на ниска цена. Сроковете са кратки. Спазват се стриктно.

Тоест, можеш да продаваш в целия свят, още днес, без да си ставаш от стола.

Използват се надеждни куриери като USPS, DHL, FedEx, Royal Mail и т.н. Пакетирането е на топ ниво. Фактът, че се доставят от Европа и САЩ, вдъхва доверие в твоя магазин и продукти.

Спокоен си, че пратките ти ще пристигат в уреченото време и няма да се занимаваш с изнервени клиенти.

Градиш бизнеса на стоманена основа.

ПРЕДИМСТВО 4

Няма да следиш наличности, качваш продукти или изпращаш поръчки ръчно – повечето доставчици предлагат интеграция с e-commerce платформи и маркетплейси

Чрез интеграция автоматично:

 • Качваш продукти и синхронизираш наличностите им в твоят онлайн магазин на WooCommerce, Shopify, BigCommerce, Prestashop, OpenCart и т.н.;
 • Качваш продукти от сайта на доставчика и синхронизираш наличностите им в профилите ти в Amazon и Ebay;
 • Изпращаш получените поръчки от Amazon, Ebay или твоят онлайн магазин директно към доставчика;

Няма ръчно качване на продукти. Няма следене кое е изчерпано и т.н. Вместо да губиш време в ръчно качване на продукти си гледаш бизнеса.

Спестяваш колосално много време и труд, за по-приятните неща в живота.

Поръчай списъка сега
ПРЕДИМСТВО 5

Филтри – намираш точния доставчик за секунди

Освен по категории (български доставчици, мода, суплементи, електроника, козметика и т.н.) разпределил съм доставчиците и по:

 • Безплатно ли е включването в дропшипинг програмата (филтър „Безплатно включване“);
 • Трябва ли да имаш фирма, за да работиш с доставчика (филтър „Без изискване за фирма“);
 • Доставя ли международно (филтър „Международна доставка“);
 • Предлага ли копиране и синхронизация на наличности (CSV/XML/Feed) на продукти с e-commerce платформи (филтри “Интеграция със Shopify/WooCommerce”);
 • Предлага ли интеграция с маркетплейси (филтри „Интеграция с Amazon/Ebay”);
 • Може ли да сложи твой етикет на продуктите и създадеш бранд (филтър „Private label”).

Ценя ти времето. Постарах се бързо да намериш каквото ти трябва.

ПРЕДИМСТВО 6

Доставчици с десетки категории и хиляди продукти

Лесно правиш магазин с различни категории продукти. Вместо да търсиш доставчик за продукти „А“, друг за продукти „B“, трети за продукти „C“, всички са при един доставчик

По-лесно разширяваш нещата занапред. Просто добавяш нови продукти от каталога на доставчика и готово. Няма нужда да търсиш нов.

И най-важното – няма да пускаш пратки с продукти на различни доставчици към един клиент. Всичко пристига наведнъж и в един пакет.

Повярвай ми, спестяваш много разправии и грешки.

ПРЕДИМСТВО 7

Единствено оригинални продукти с доказателство за произход

Подбрал съм доставчици с продукти на разпознаваеми марки – Apple, HP, Bvlgari, Estee Lauder, Armani, D&G, BSN, Now Foods, Adidas, Nike, Bayer, Nestle и много други.

Продуктите са оригинални. Произхода е доказан. Без реплики или ментета. Продаваш си спокойно в Amazon, Ebay или в собствен онлайн магазин.

Освен на известни марки, доставчиците имат продукти и на „по-обикновенни брандове“. Ако търсиш такива, списъка ще ти свърши работа.

60 дневна гаранция

Ако не намериш подходящ достачик или нещо не ти харесва в списъка, може да си поискаш парите обратно до 60 дни

Връщат се по банков път до 3 работни дни. Пишеш мейл с IBAN, номер на поръчката и толкова. Без въпроси. Без обяснение. Без спънки. Или ти харесва, или си получаваш парите обратно.

Каква е цената

Цената на списъка с доставчици е 9.97 лв. Ето какво получаваш срещу парите си…

 • Доживотен достъп до списък с дропшипинг доставчици за мода, козметика, суплементи, храни, POD, дропшипинг директории и приложения (apps);
 • Без месечни такси. Заплаща се еднократно, няма подновявания и дърпане на пари от картата всеки месец, година и т.н;.
 • Нови доставчици всеки месец;
 • Достъп до продукти на известни брандове – D&G, Apple, Samsung, NowFoods и т.н. Всичко е с доказан произход, без ментета;
 • Private label. Някои доставчици ще изработят (дизайн, лого) и лепят твой етикет на продуктите, за да ги продаваш под твоя бранд;
 • Филтрация по 7 признака – намираш идеалния доставчик за секунди;
 • Подбрани доставчици с високи отстъпки – средно 35 – 40% (+ твоя надценка);
 • 60-дневна гаранция за качество. Ако не намериш подходящ достачик или нещо не ти харесва в списъка, може да си поискаш парите обратно до 60 дни;
Време е да действаш

Поръчай списъка с доставчици и намери печеливши продукти на дропшип сега

Цена: 9.97 лв. (BGN)

Поръчай сега
Въпроси

Често задавани въпроси

Как получавам достъп до списъка с дропшипинг доставчици?

Кликни на бутона „Поръчай списъка сега“ отгоре.

В следващата страница въвеждаш данни за акаунт – имейл, потребителско име и парола. Кликаш на бутона „Завърши поръчката“ и акаунта ти е създаден.

След като плащането е потвърдено от PayPal или банката, получаваш достъп до списъка с дропшипинг доставчици. За да го разгледаш трябва да влезеш в акаунта си с потребителското име и парола, които въведе в страницата за плащане.

Ако платиш с PayPal, получаваш достъп моментално. Влизаш в клиентската зона и разглеждаш списъка. При плащане с банков превод, трябва да изчакаш докато банката обработи превода.

При проблеми или въпроси, звънни на 0895 55 12 04 или пиши на contact@neviacommerce.com.

Как мога да платя?

За момента PayPal,  плащане с дебитна/кредитна карта или банков превод.

Веднага щом плащането е получено получаваш достъп до списъка.

Къде мога да продавам продуктите на доставчиците?

Където искаш.

Онлайн магазин. Facebook. Amazon. Ebay. Etsy. От багажника на колата.

Има ли български доставчици в списъка?

Да, но са само 5. 

В България ми е трудно да намеря качествени доставчици. Не очаквай да добавям често. Фокусът на списъка е да намериш доставчици за продажби в чужбина.

За къде е списъка - дропшипинг в България или чужбина?

За чужбина.

Повечето доставчици пращат и до България, ако измислиш начин да се справиш с тукашния пазар, ок, действай.

Колко често се добавят нови доставчици?

Добавям 1 – 2 нови доставчика всеки месец.

Търся качество. Държа доставчика да предлага качествени продукти, автоматизация, бърза и изгодна международна доставка.

Проучвам и какви са отзивите за него от други потребители. Ако е ОК – в списъка.

Трябва ли да плащам за да видя новите доставчици?

Не.

Плащаш веднъж и имаш доживотен достъп до всички нови доставчици, които добавям. Няма месечни такси или нещо такова.

Ако списъка не ми върши работа ще ми върнеш ли парите?

Да.

Пиши мейл на contact@neviacommerce.com с потребителско име/номер на поръчката и IBAN, че искаш да ти се върнат парите (refund). Не искам обяснения или нещо подобно.

Получаваш си парите до 3 работни дни по банков път.

Сигурно ли е, че всички доставчиците правят дропшипинг?

Да. Сигурно е.

Всички продават и на едро.

Трябва ли да имам фирма, за да работя с доставчиците?

В повечето случаи – не.

За момента, доставчиците за оцеляване и самозащита работят само с бизнеси регистрирани в САЩ. Все пак продават и оръжия. Трябва „цедка“.

В списъка (към днешна дата) изискването за фирма е по-скоро изключение. Ползвай филтър „Без изискване за фирма“ бързо да отсяваш доставчиците, които не ти вършат работа.

Трябва ли да платя, за да работя с дропшипинг доставчик?

Горе-долу имаш 4 варианта:

 • Вариант 1: Трябва да оставиш депозит или плащаш месечна такса ,за да се включиш в дропшипинг програмата на доставчик. Рядък случай.
 • Вариант 2: Плащаш само за интеграция с платформа (WooCommerce, Shopify, Amazon). Тоест, може да продаваш продуктите на доставчика, но ако искаш интеграция (масово качване/синхронизиране на продукти, автоматично изпращане на поръчките към доставчика) трябва да плащаш месечна такса за удоволствието.
 • Вариант 3: Начисляване на такса към всяка пратка. Спокойно, най-често е 1-2$. Пъхаш в цената на продукта и готово.
 • Вариант 4: Без такси. Масовият случай. Доставчикът си е заложил печалбата в цената на продукта и не ти иска нищо друго.

Не се учудвай, ако ти искат пари. Доставчиците ползват таксите да разкарат несериозните дропшипъри. Правиш бизнес. Бизнесът си има разходи.


Бележка: В списъка съм отбелязал за всеки доставчик дали дропшипинг програмата му е платена и къде да намериш повече информация за нея. 

Бележка 2: Ако искаш да минеш тънко, ползвай филтър „Безплатно включване“. Системата скрива доставчиците, които искат пари, за да се включиш в дропшипинг програмата им. Имай предвид, че филтърът не маха доставчиците с такса за интеграция.

Този списък съм го поръчвал и преди. Трябва ли да платя отново за достъп?

Не. 

Напиши ми име, номер на поръчка или имейл (едно от трите) с които си го поръчал на contact@neviacommerce.com. До 1-2 работни дни ще ти направя акаунт за достъп.

Вече си го поръчал, няма да плащаш два пъти.