Индивидуално обучение как да стартираш успешен онлайн магазин

За 4/8 часа ти показвам стъпка-по-стъпка как да избереш пазар, печеливши продукти, платформа и как да привлечеш първите си клиенти

Изпрати запитване научи повече

A title

Image Box text

НАКРАТКО

Ти си начинаещ и търсиш помощ?

Консултацията се провежда онлайн или на живо и в нея можеш да ме питаш всичко, което те интересува около онлайн търговията

ЗА МЕН

За мен – Богдан Димитров

Здравей, аз съм Богдан Димитров и на консултацията ще говориш с мен. От 2013 г. насам се издържам с онлайн търговия. Всеки ден практикувам нещата, което те вълнува в момента – дропшипинг, избор на платформа, продукти, пазар и реклама.

Ето малко за мен, Богдан Димитров 28 години…

 • Развих сам от нулата 3 онлайн магазина. 2 в нишата за дрехи и спортни стоки в България, които продадох Юни 2015. Средата на 2018 г. стартирах онлайн магазин в Обединеното Кралство (UK) в който продавам собствена марка суплементи, както и продукти на BSN, OptimumNutrition, MyProtein, Neocell, Bayer и Quisser Pharma (известна в България с марката “Doppelherz”). От Януари 2020 г. вече натискам на американския и европейски пазар. През 2022 г. ще „атакувам“ българските аптеки.
 • Месец Май 2016 г. стартирах NeviaCommerce. С под 10 статии го направих блог номер 1 за онлайн магазини. Целта на сайта е да помага на хора като теб – начинаещите в онлайн търговията, да стартират успешен онлайн магазин в чужбина. Имам стотици консултации с начинаещи, така че спокойно, знам през какво минаваш. Все пак и аз бях доста объркан и правих всякакви глупости в началото.
 • Партньор съм и в строителна компания – “HPL-CPL Products and Supplies”. Фирмата има доста интересни проекти – в мола „Сердика Център“, летището в София, тузарски хотели по морето, училища и т.н.
 • От 2010-2013 и от 2015-2018 бях фрийлансър, главно по e-commerce проекти в чужбина на WooCommerce. Занимавах се и с реклама във Facebook. Потребителски фунии. Системи за увеличение на продажбите.
 • Написал съм 2-те най-пълни ръководства как да стартираш онлайн магазин чрез дропшипинг в България. Едното е в сайта на SmartMoney.com и е най-четена статия за всички времена в сайта (и една от най-четените статии за бизнес изобщо в България) – над 140 хил. прочитания. Другата е в сайта на NeviaCommerce и най-пълното ръководство за стартиране на дропшипинг бизнес писано в България.

Стига за мен. Важното е как мога да помогна на теб…

За кого е обучението

Предлагам ти 4/8 часово индивидуално обучение по одобрена от теб програма как да стартираш успешен онлайн магазин стъпка-по-стъпка

Започваме от А и Б. Избор на пазар, ниша и печеливши продукти. Как и откъде да намериш продукти на дропшипинг или на едро? Как да пуснеш реклама за първите продажби? Когато се срещнем, имаш идея. След обучението – пълен план как да стартираш.

ФИЛТРИ В ДИРЕКТОРИЯТА

За 4 (дори 8) часа не можем да минем през всичко, след обучението изпращам списък с информация за да надграждаш

С един клик разбираш изисква ли да имаш фирма, доставя ли международно, безплатно ли е включването, с кои платформи се интегрира и т.н. Ето филтрите…

Ползи

Обучението е практическо – на лаптопа ти показвам как избираме ниша, продукти и създаваме рекламна стратегия на място

За 4-5 часа на лаптопа ти показвам какво и как да правиш за да стартираш. Строим магазина на място. Когато се срещнем имаш идея. След 4 часа – пълен план.

Пример:

 • Ако имаш идея за пазар/ниша, вадя лаптопа и ти показвам дали го бива или не. С инструменти ти показвам колко продажби може да правиш. Месечни приходи. Разглеждаме конкуренцията и мъдрим как да ги биеш. Всичко това на момента.
 • Ако ти трябват продукти, посочвам ти как да намираш продукти, които се продават като топъл хляб. Посочвам ти доставчици – дропшипинг или на едро.
 • Реклама. Показвам как да си настроиш рекламата във Таргетиране. Рекламен текст. Ремаркетинг и т.н. Имейл маркетинг серии и т.н.

Ето още причини защо обучението е идеално за теб

ПРЕДИМСТВО 1:
Обучението е строго индивидуално

Това не е курс за който се говори за най-често срещаните проблеми на най-голямата група хора. Чуваме се по телефона и изграждаме програма точно за твоите нужди.

Ако някъде пропускаш нещо в темите, ще ти кажа естествено.

ПРЕДИМСТВО 2:
Получаваш изпитан процес какво и как да правиш (стъпка-по-стъпка) за да стартираш успешно. Наготово.

Това не е магия. Няма и такова нещо като „късмет“ или, че на някой му върви, а на друг – не. Това са пълни глупости. Ако вярваш в тези неща, по-добре не ми се обаждай.

Всичко е в процеса. Ако не ти се получава, нещо си объркал.

За да стартираш печеливш онлайн магазин си има стъпки – избираш печеливш пазар, продукти, които се продават, позиционираш се правилно пред идеалния клиент. Правиш стратегия как да се отличиш от конкуренцията. Създаваш маркетинг кампания – Facebook, Adwords и т.н..

На обучението ще научиш как да го направиш. За 4/8 часа получаваш изпитан процес как да стартираш онлайн магазин, който печели пари.

ПРЕДИМСТВО 3:
Резултати на момента

На лаптопа ти показвам какво и как да правиш. Направо строим магазина на момента. След обучението, 70-80% от бизнеса е готов:

 • Избрана е ниша (съобразена с твоите интереси и силни страни);
 • Избрани са продукти (които се продават);
 • Знаеш кой, как и къде да таргетираш (във Facebook и други мрежи);
 • На коя платформа да се спреш според твоите нужди (Shopify, Woo);

Не, че после няма да работиш над тези неща, но имаш огромен прогрес. И то за един следобед. Накратко – в 12 часа се срещаме и имаш само идея.

Следобед план какво и как да правиш за месеци, даже и години напред.

ПРЕДИМСТВО 4:
Получаваш запис на обучението

Ако го правим онлайн – записвам екрана и това каквото си говорим.

Ако е на живо, позволявам да ме запишеш даже и на камера. Вместо да забравиш половината докато се прибереш, наученото е до теб до края на живота ти.

ПРЕДИМСТВО 5:
И много други…

 • Работим по предварително одобрена от теб програма – научаваш това, което те интересува. Имаш пълен контрол над обучението;
 • Получаваш моментално отговори на важни за теб въпроси на едно място, без да търсиш из Интернет;
 • Изпращам ти списък с ресурси за да надградиш наученото след срещата ни;
 • Изпращам ти контакти на доставчици, търговци на едро, фирми за изработка на сайтове, счетоводство, реклама и т.н.;
 • Почивка на всеки 60 минути. Знам, че при интензивни обучения главата ти гръмва. Затова на всеки час почиваме за 10-15 минутки. Може да хапнем или пийнем нещо (алкохол само след като приключим).

Накратко – всичко необходимо за да си успешен търговец.

[sta_anchor id=“consult“ /]

Запази дата и час за обучение сега

Ако искаш по-бързо резултати и отговори, изпрати запитване сега. Спокойно, това с нищо не те обвързва. Само ще поговорим няколко минутки дали сме един за друг.

Цена: Обучение 4 часа – 397 лв.   /   Обучение 8 часа (разделено в 2 дни) – 997 лв. 

Изпрати запитване сега

 

Подходящо ли е обучението за продажби в Amazon/Ebay?

Навсякъде, където ти е позволено.

Можеш да продаваш в собствен онлайн магазин, блог, Facebook страница, Amazon, Ebay и навсякъде другаде.

Това коучинг ли е?

Не.

Това е индивидуално 4/8-часово обучение как да стартираш успешен онлайн магазин на WooCommerce или Shopify. Нещо като работилница (workshop).

При коучинга трябва да ти следя резултатите и да работим изкъсо с месеци. Такова нещо няма как да ти предложа. Аз имам онлайн магазин и не мога да го изоставя за да развивам чужд.

Ако търсиш коучинг, не съм твоя човек.

Как да съм сигурен, че ще ми помогнеш? Не ми се губи време и пари.

Преди да се уговаряме за каквото и да е ще се чуем за няколко минутки по телефона.

Казваш какво те интересува и какви резултати искаш. Ако съм сигурен, че мога да помогна правим консултацията.

Ако не – отказвам. Нямам намерение да си губим времето.

Например редовно отказвам консултации за Amazon или Ebay. Не се считам за експерт по тях и не мога да ти помогна.

Как да си уредя индивидуално обучение с теб?

Уговаряме се предварително по телефон за ден, час, място, уреждаме заплащането и започваме

Обади се на 0895 55 12 04 или пиши мейл на contact@neviacommerce.com, че искаш консултацията. Уточняваме се дали мога да ти помогна. Уговаряме ден и час за среща. Изпращам ти IBAN за превод и готово.

Имай предвид, че правим консултация единствено след предварително плащане.

 • Моля, без закъснения
 • Няколко часа преди консултация ще ти е обадя за да потвърдим часа;
 • Предварително си направи списък с въпросите;
Кой начин за обучение е най-добър - на живо или онлайн?

Най-ефективния вариант е лична среща. Живея в София и мога да ти предложа доста тихи и уютни заведения с удобен транспорт.

Разбира се, можем да се чуем по Skype и да обясня/покажа каквото е нужно. Удобството на варианта е, че можеш да си запишеш разговора и след това да го гледаш, когато и колкото искаш.

За колко време мога да те ангажирам?

Стандартно консултацията е 1 час (60 минути). Ако искаш да ме ангажираш за повече време, трябва да се уточним в разговора преди консултацията.

Мога ли да доведа приятел?

Доведи си.

Ако водиш още 3-ма или повече със себе си, цената за консултация се вдига на 120 лв. за 1 час.

Мога ли да получа фактура?

Да, преди консултацията ще се уточним.

Как мога да платя за индивидуалното обучение?

Можеш да платиш по банков път, паричен превод с Еконт, EasyPay или PayPal. Пускам ти данните за плащане в предварителният разговор преди консултацията.

Важно: Правим консултацията единствено след предварително плащане.

Мога ли да ти платя на ръка когато се видим?

За съжаление, не.

Приемам пари само по банков път, паричен превод с Еконт, EasyPay или PayPal. Пускам ти данните за плащане в предварителният разговор преди консултацията.

Как получавам бонусите?

Когато се видим (или чуем по Skype) ще ти направя акаунт в NeviaCommerce. Всичките бонуси са там и те очакват да ги разгледаш. Можеш да ги достъпиш когато и откъдето искаш.