Консултация за начинаещите

Получи точни и бързи отговори на въпросите си в дропшипинга от практик сега

Искаш повече от живота – финансова свобода, време и собствен бизнес? Мога да помогна. В консултацията отговарям на въпросите ти за дропшипинг, платформи, избор на ниша, прoдукти или реклама. Кандидатствай за консултация и получи точни отговори, насоки и решения от практик със 7 годишен опит и 3 успешни онлайн магазина на дропшипинг в България и чужбина зад гърба си сега.

Кандидатствай сега

„Богдан Димитров е професионалист в това което прави. Помогна ми най вече с това, че разбра какъв всъщност е моя проблем и как да работя върху него за да успея да съм успешен онлайн търговец.“

Стефан Стефанов / Стартиращ търговец

Накратко

Какво получаваш?

Отговори на въпроси за дропшипинг, технически въпроси свързани с WordPress/WooCommerce, намиране на продукти, избор на платформа, методи за плащания и как да продаваш успешно в чужбина или България. Получаваш запис на консултацията, e-commerce ресурси и насоки към фирми за изработка на сайт, Facebook реклама и много други.

ЗДРАВЕЙ

Аз съм Богдан Димитров. 28. Създал съм 3 успешни онлайн магазина. Участвал съм в над 30 e-commerce проекта в България и чужбина. На консултацията споделям опита си наготово.

2013 – та прекъснах за да си гоня мечтата – да имам нещо свое. Вече не бях студент и трябваше да измисля как да се издържам сам. Трябваха пари. Квартири. Сметки.  Храна. Знаеш. Живота подаде сметката за избора ми и мечтата за свободен живот. Първия ми онлайн магазин на дропшипинг я плати.

Първи онлайн магазин на дропшипинг в България – 25 – 30 хил. в продажби месечно само няколко месеца след старт (2013 – 2015)

Август 2013 в блок 42Б на Студентски град стартирах първия си онлайн магазин в България на дропшипинг. С последните 40 кинта в джоба купих хостинг, домейн и започнах да продавам дрехи и обувки в OLX (тогава „Prodavalnik”) и онлайн магазина.

След няколко месеца здраво бачкане правех 25 – 30 хил. лв. в продажби месечно. Печалбите идваха основно от Facebook и търсене в Google. Не е зле за 22 годишен, тъкмо прекъснал софийския…

Лятото на 2015 г. продадох онлайн магазина за доволна сума. Всъщност, магазина съществува и до днес. Ако си купувал мъжко или дамско яке онлайн, шанса да си поръчал от него е доста голям.

На консултацията мога да ти покажа как да започнеш и успееш, дори да нямаш голям бюджет.

Втори онлайн магазин на дропшипинг за суплементи в UK, USA и EU (2018 – ∞)

2018 стартирах онлайн магазин в Обединеното кралство на дропшипинг за суплементи. Продавам продукти на BSN, OptimumNutrition, MyProtein, Neocell, Bayer и Quisser Pharma (известна в България като “Doppelherz”).

От януари 2020 г. вече продавам в Северна Америка и целия ЕС. До 2022 г. мисля да отворя физически магазин в „Сердика Център“. До 2024 – 2025 искам да направя завод (ако има пари) за производство на суплементи у нас.

Даже съм харесал място – Нови Искър до София.

Работил съм по над 30 онлайн магазина с оборот от 5 000 до над 1 – 2  млн. месечно в САЩ, Обединеното кралство и ЕС (2015 – 2018)

Между 2015 – 2018 работих като фрийлансър главно по онлайн магазини, които продават в UK, US и Западна Европа на WooCommerce. Работил съм по тъкмо стартиращи магазинчета. Работил съм и по вече установени с по 1-2 милиона в обороти месечно.

Занимавах се с увеличение на продажбите (имейл маркетинг, продажбени фунии). Водих рекламни кампании във Facebook. Занимавах се и с техническата част. Мисля, че за да си успешен търговец, трябва да ти е ясен целия цикъл – техническата част, маркетинга, рекламата през различни канали (PPC, search, имейл) и т.н.

На консултацията може да поговорим и за това.

NeviaCommerce – блог за онлайн търговия (2016 – ∞ )

Статирах го малко като на шега, ама той пък взе, че тръгна.

Написах 2-те най-пълни ръководства как да стартираш онлайн магазин чрез дропшипинг в България. Едното е в сайта на SmartMoney.bg – най-четената статия за всички времена (и една от най-четените статии за бизнес изобщо в България), другото – в NeviaCommerce.

 • Създадох първата и единствената по рода си у нас дропшипинг директория – списъка с дропшипинг доставчици;
 • Разработвам видео обучения за стартиране на успешен дропшипинг бизнес;
 • Предлагам готови онлайн магазини на WooCommerce и Shopify (скоро) срещу еднократно плащане;

Предлагам и консултации, където решавам проблемите и отговарям на въпросите на начинаещите в онлайн търговията. Все пак и аз бях доста объркан и правих всякакви глупости в началото. Така че спокойно, знам през какво минаваш и как да ти помогна.

Затова си струва да ми звъннеш за консултация 😉

ЗА КОГО е консултацията

Ако си начинаещ с въпроси или просто ти трябват бързи отговори и решения на належащи проблеми, консултацията е за теб. Споделям опита си наготово.

Консултацията е за хора, които искат бърз прогрес и нямат намерение да откриват топлата вода. Подходяща е ако си начинаещ и искаш някой опитен да те преведе през нещата и отговори на въпросите. Подходяща е и ако вече си стартирал, но имаш проблем и ти трябва бързо решение от професионалист.

Начинаещи в дропшипинга

Ако ти трябва план стъпка-по-стъпка как да статираш с дропшипинга, консултацията е за теб. Пишем на лист какво и как да правиш за месеци напред. Изчистваме и въпроси като – плащания, реклама, счетоводство, платформи, продукти и т.н.

Нужда от бързи отговори

Ако имаш въпроси или проблеми и ти трябват бързи отговори (и решения) от професионалист, консултацията е за теб. Изпращаш ми списък с въпроси и на консултацията си получаваш отговорите наред. Решаваш си проблема и продължаваш напред.

Агенции и консултанти

Нает си да направиш, развиеш или рекламираш онлайн магазин? Чел си ми блога и искаш да научиш повече по някоя тема за да изкараш на клиента си повече пари (и получиш по-голям хонорар)? Звънни да обсъдим, как мога да съм ти полезен.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯТА

На консултацията може да говорим за дропшипинг, избор на ниша, продукти, реклама и платформи. Практикувам ги от 7 години – давам информация, която прилагаш веднага.

Изпращаш ми списък с въпроси и на консултацията отговарям. Aко не се сещаш над какво трябва да наблегнеш или какво изобщо да питаш – звъниш и уточняваме. Давам насоки какво и как да правиш, споделям опит и решаваме проблеми.  Действаш без лутане и грешки. Ето за какво може да говорим…

Резултати?

Отговори на въпроси и решаване на проблеми. Получаваш опит наготово за най-важните теми – избор и настройка на платформа, методи за плащане, счетоводство и реклама. Научаваш тънкости и техники, които отнемат години да научиш сам. Спестяваш време (и пари) от грешки, които начинаещите често правят. Насоки към фирми за изработка на сайт, реклама, дизайн и други. Всичко това поднесено наготово и на разбираем език.

ПРЕДИМСТВО 1:
След консултацията имаш кристална яснота какво и как да правиш – получаваш план за действие

Спираш да се луташ.

Когато стартирах това ми беше най-големия проблем – не знаех какво да правя. Исках някой да седне с мен, да ми обясни нещата стъпка-по-стъпка и да ми напише на лист – „правиш това, после това и това“.

Сигурно и ти си така, затова на консултацията ще разпишем план стъпка-по-стъпка. Все едно имаш карта за да се ориентираш в джунглата. Вместо да се колебаеш и съмняваш, вървиш точно накъдето трябва. Дори нещо да не стане по план, поглеждаш картата (или ми звънкаш) и се връщаш на правилния път за минути.

ПРЕДИМСТВО 2:
Посочвам кое е приоритетно и кое не – спираш да губиш време в глупости и имаш яснота за месеци напред

90% от резултатите идват от 5% от нещата, които вършиш. Стига да ги знаеш, де. Казвам ти ги и имаш яснота над какво да се концентираш за да напредваш по-бързо. Знаеш кое да правиш първо, второ, трето, пето и т.н.

Вече няма да се чудиш „Ок, каква е следващата стъпка?“.

Знаеш си работата за месеци напред. Имаш контрол.

ПРЕДИМСТВО 3:
Давам наготово тонове опит, съвети и тънкостите от занаята

От 2013 продавам на дропшипинг. Правя реклами. Пускам мейл кампании. Избирам продукти. Проучвам ниши, пазари и т.н. Продавам и суплементи в брутално трудни пазари – Англия, САЩ, ЕС и Югоизточна Азия.

На консултацията ти споделям опита и знанията си наготово. 10 години опит в 60 минути. Постигаш резултати без да се мъчиш и повтаряш моите грешки.

ПРЕДИМСТВО 4:
Споделям тънкостите и хитринките, които другите крият

Тънкостите и детайлите правят разликата.

Няма да задържам информация за да ми купиш курса (защото нямам) и т.н. Казвам всичко. Споделям как бих постъпил в твоята ситуация, за да си финасово свободен час по-скоро.

ПРЕДИМСТВО 5:
Прилагаш наученото веднага за да печелиш по-бързо

Няма да ти губя времето с неща за които трябва да чакаш месеци или години за да имаш резултати. На лаптопа показвам как и какво да правиш за да си решиш проблема на момента. Обичам да давам бързи решения и резултати.

На консултацията си ги получаваш и продължаваш спокойно напред.

ПРЕДИМСТВО 6:
Винаги е по – бързо и удобно да питаш, отколкото да откриваш топлата вода

Пробвал ли си да минеш тънко? Да се пробваш сам да направиш нещата, да ги прецакаш, да изгубиш време, пари и нерви? После и да платиш на някой да разчисти кашата?

Виж, нещата, които те вълнуват, съм ги минал преди 7 – 8 години. Казвам ги наготово. Нещата (и техниките) как да си успешен търговец са ясни отдавна. На никой не му пука, че си преоткрил топлата вода. Питаш, решаваш си проблема и не губиш време.

Когато упорстваш, само отлагаш момента, в който магазина ще ти тръгне.

ПРЕДИМСТВО 7:
Спираш да тъпчеш на едно място и напредваш в пъти по-бързо

Нали не искаш да си от онези, които тъпчат на едно място с години?

Консултацията с мен те поставя на правилният път от ден първи. Нещата се случват бързо. Понякога на момента. Защото знаеш кое и как да правиш. Представи си колко по-спокойно и ентусиазирано действаш тогава…

ПРЕДИМСТВО 8:
Получаваш странично и обективно мнение – премахваш самозаблудите, които ти пречат да напредваш

…и за да не изглеждаш тъпо пред клиентите или приятелите си.

Всеки си мисли, че магазина и плана му е страхотен, ама…

Например виждал ли си как някой се мисли, че плана му е много добър, а ти му се чудиш на акъла – „Този какво си мисли!?“. За да не си като тези хора, на консултацията коментираме плана или идеята и давам обективно мнение.

Свалям ти розовите очила. Виждаш истината.

Оправяш нещата (ако има какво да се оправя). Действаш. Напредваш в пъти по-бързо, докато другите ти дишат прахта.

ПРЕДИМСТВО 9:
Не си губиш времето и парите в наивни грешки

Сигурно си заделил и някой лев. 1000. 2000. Повече. Отказал си се от това. Спестил си от онова…

Не искаме да ги пропиляваш в наивни грешки, нали?

Преди да инвестираш време и пари, нека направим една консултация. Защо? На доста хора плана или изпълнението (или и двете) им е кофти. Казвам им какво да оправят или подобрят, спасяват се от грешка и продължават напред.

По-добре да инвестираш 1 час в консултация, отколкото да си скубиш косите когато си изгубиш времето и парите.

Готови пари се пилеят лесно. Инвестирай ги в магазина, когато потръгне. Пази ги за теб. За близките. За семейството. Ще са ти благодарни за това.

ПРЕДИМСТВО 10:
97% от магазините умират – консултацията драматично увеличава шанса да оцелееш

Да речем, че отиваш на война.

Ако ти предложат обучение, което увеличава шанса да оцелееш с 5% би ли се съгласил?

О, да. Онлайн търговията в чужбина е кланница. Да тръгнеш неподготвен е самоубийство.

Просто начинаещите правят груби и елементарни грешки. Проблема е, че не знаят какви са. Дори 1 час разговор с по-опитен човек ти спестява мъки, изгубени пари и пропуснати възможности.

ПРЕДИМСТВО 11:
Обяснявам подробно, но стегнато, без разтягане на лукуми

Ако мога да обясня нещо с 2 думи, не ползвам 10. Ако мога да покажа, вместо да обяснявам – ще го направя.

Като приключим с тема питам – „Има ли нещо неясно по този въпрос?“. Да? Изчистваме го. Не? Продължаваме напред.

Знам, че може да отделяш от залъка си за да дойдеш на консултация. Знам и какво е да нямаш пари. Обещавам, че няма да ти губя времето с глупости.

ПРЕДИМСТВО 12:
Насоки към ресурси – остава повече време за наистина важните теми

Виж, някои теми са приоритетни. Трябва да говорим повече за тях.

Други неща се учат по-добре на спокойствие. Искат повече обяснение, искат да четеш и т.н. За тях след консултацията ще ти дам ресурси – статии, видео, курсове и т.н.

В предварителния разговор преди консултацищта ще ти предложа кое е приоритетно и трябва да му се обърне повече време, и кое не чак толкова. Ти преценяш дали да ми приемеш съвета.

Така хем говорим повече за важните неща, хем пък те насочвам към правилните ресурси да за да си решиш проблемите по другите теми.

С един куршум 2 заека. За същото време (и пари) получаваш 2 пъти повече резултати.

ПРЕДИМСТВО 13:
Получаваш запис на консултацията

Ако правим консултацията онлайн – записвам екрана и всичко, което си говорим на видео и после ти го изпращам.

Ако се видим на живо, може и да ме запишеш на камера ако искаш. Вместо да забравиш половината докато се прибереш, имаш консултацията на запис. Когато искаш да си припомниш нещо, пускаш си видеото и готово.

ПРЕДИМСТВО 14:
Насоки към хора/фирми за счетоводство, реклама, изработка на сайт, инструменти и т.н.

Ако искаш ще те насоча към (надеждни) хора, фирми или инструменти за:

 • Изработка и поддръжка на сайт;
 • Реклама и маркетинг във Facebook/Instagram/Google;
 • Счетоводни фирми;
 • Дизайн (лого, банери);
 • Производители, дропишпинг доставчици или търговци на едро за дадена стока;
 • SEO за Google;
 • Полезни инструменти в Amazon, Ebay или онлайн магазин;

Вместо да пробваш този и онзи, уцелваш още от първия път. Ще си движиш проекта спокойно и уверено.

Друго е да имаш доказани професионалисти зад гърба си.

ПРЕДИМСТВО 15:
И много други…

 • Работим по предварително одобрена от теб програма – научаваш това, което те интересува. Имаш пълен контрол над обучението;
 • Получаваш моментално отговори на важни за теб въпроси на едно място, без да търсиш из Интернет;
 • Изпращам ти списък с ресурси за да надградиш наученото след срещата ни;
 • Изпращам ти контакти на доставчици, търговци на едро, фирми за изработка на сайтове, счетоводство, реклама и т.н.;
 • Почивка на всеки 60 минути (за по-дълги консултации). Знам, че при интензивни обучения главата ти гръмва. Затова на всеки час почиваме за 10-15 минутки. Може да хапнем или пийнем нещо (алкохол само след като приключим).

Накратко – всичко необходимо за да си успешен търговец.

60 дневна гаранция

Aко не си доволен от консултацията, можеш да си поискаш парите обратно до 60 дни. Връщам ги до 3 работни дни.

Ако до 60 дни нямаш резултати, пишеш мейл с IBAN и толкова. Не искам да ми се обясняваш и т.н. Получаваш си парите обратно до 3 работни дни по банков път. Знам, че е гадно да се разправяш. Затова няма смисъл да ми звъниш. Пишеш мейл и толкова.

Без въпроси. Без обяснение. Без спънки. Без вина. Спокойно, аз съм на 28. Няма да ме обидиш 😊

Време е да действаш

ОК, искам да си разреша проблемите и отговоря на въпросите. Как да си уредя консултация с теб?

Правилен избор. Първо да ти кажа няколко неща. Структурирай и обмисли въпросите си добре. Набележи и точно какви резултати очакваш от мен. Така ще мога да се подготвя преди срещата ни за да имаш максимална полза от мен. Ок? Супер, ето как става уреждането на консултация…

Каква е цената

Цената на консултацията е 89 лв./час (с ДДС). Ето какво получаваш срещу парите си…

 • 1 час (или повече, както се разберем) консултация по зададени от теб теми (ако изпуснеш нещо важно, което трябва да знаеш, ще го посоча);
 • Получаваш отговори на въпросите си наготово без да губиш време и пари в проба-грешка;
 • Правим консултацията онлайн (Skype,Zoom) или на лична среща (само за София) – както се разберем;
 • Получаваш запис на консултацията в HD качество (1080p). Ако искаш я качвам в YouTube (само аз и ти имаме достъп до видеото) за да си я гледаш когато и където искаш;
 • Удобни начини за плащане – банков превод, PayPal, Phyre (издавам и фактури ако искаш);

 • Бонус 1: Получаваш като подарък достъп до списъка с дропшипинг доставчици (стойност 9.97 лв.);
 • Бонус 2: 50 лв. отстъпка от бъдещия ми курс за дропшипинг;
 • Бонус 3: Участваш в създаването на продукти, които разработвам (по желание);
 • Бонус 4: 1-2 кратки обаждания след консултация (изглаждаме ако има нещо неясно);

Запази час за консултация и получи резултати, отговори и решения сега

Ако искаш по-бързо резултати и отговори, обади се сега на 0895 55 12 04. Спокойно, това с нищо не те обвързва. Само ще поговорим няколко минутки дали сме един за друг. Благодаря и успехи в начинанията!

Обади се сега на 0895 55 12 04

Отзиви

Какво казват другите?

Богдан Димитров е професионалист в това което прави. Помогна ми най вече с това, че разбра какъв всъщност е моя проблем и как да работя върху него за да успея да съм успешен онлайн търговец.

Имах удоволствието да се срещна с Богдан Димитров за консултация, зададох му хиляди въпроси относно интернет търговията и в частност дропшипинга.

Това, което получих като информация от него, беше изключително ценно – базирано на личен опит и правилен анализ на тенденциите и процесите в интернет търговията в световен мащаб и конкретно в България.

Благодаря на Богдан за знанията, които сподели. Благодаря за това, че успя за толкова кратко време да въдвори ред в хаотичните ми мисли свързани с електронната търговия.

Като абсолютно начинаещ не очаквах от тази среща много. Резултатът обаче е, че вече имам ясно начертан конкретен план, което за мен на този етап е МНОГО. Със сигурност ще се има следваща консултация и горещо го препоръчвам.

Като един доволен клиент мога да кажа, че едночасовата ми консултация с Богдан беше изключително полезна. Въпросите, които зададох бяха отговорени много изчерпателно, като към тях беше добавена и много допълнителна информация под формата на статии и курсове.

Много е удобно, тъй като получаваш целия си разговор на запис след края му, заедно с документ по всички точки, за които говорихме ( +беше добавена още повече информация след разговора).

Много лесно се комуникира с него и е изключително коректен, като дори превишихме уговореното време, за да ми отговори на въпросите. Каквито и питания да имах след това, ми бяха отговорени всичките.

Получих конкретна и кондензирана информация по всички въпроси, които зададох. Много е важно да се зададат правилните въпроси, защото електронната търговия е обшира тема.

Богдан ми отговаряше без да се замисля. Това може да го направи само практик, който говори от личен опит. Разказа ми за алтернативите, като ясно обозначи личното си мнение, без да го натрапва. Изненадата дойде по-късно, когато Богдан се обади отново! Беше подготвил допълнителна информация свързана с моите въпроси.

Насочи ме какво да уча. За мен консултацията беше много полезна.

Прекарах известно време в събиране и изучаване на информацията, касаеща онлайн търговията. В един момент започнах да се давя. След срещата с Богдан, мисля, че ще успея да “изплувам”.

Имам конкретен план и множество структурирани ресурси. Спокойно мога да препоръчам работата му и определено мога да кажа, че срещата с него слага край на лутането в дебрите от информация.

Попаднах на сайта на Богдан и него самия напълно случайно.В сайта му намерих много точна и поднесена на достъпен език информация. За начинаещи в този бизнес е точното място да получат сериозен пакет от знания. Също така имах възможността да се запозная с Богдан на живо. Срещнах изключително точно, коректно и професионално тношение.

Съветвам всеки, който има нужда от професионална помощ да се свърже с него. Няма да съжалявате!

Благодаря на Богдан за изключително професионалната консултация, която проведохме. В труден момент ми даде изключително точна информация, ценни съвети и отговори на най-важните ми въпроси. Освен професионализма, впечатление ми направи и приятелското отношение както и заинтересоваността как се развиват плановете ми след консултацията.

Пожелавам успехи на целия екип на Neviacommerce!

+ още над 100 доволни клиента. Искаш ли да си следващият?

Ако искаш по-бързо резултати и отговори, изпрати запитване сега или се обади на 0895 55 12 04. Спокойно, това с нищо не те обвързва. Само ще поговорим няколко минутки дали сме един за друг. Кликни на линка отдолу и кандидатствай за консултация сега.

Запиши се за консултацията сега

Често задавани въпроси

Изникна ти въпрос? Отговора е отдолу.

Защо консултацията е толкова евтина?

Целта ми е да говоря с колкото се може повече хора.

Затова и цената е…достъпна. След време или цената ще е доста повече или ще спра с консултациите.

Как да съм сигурен, че ще ми помогнеш?

Преди да се уговаряме за каквото и да е ще се чуем за няколко минутки по телефона.

Казваш какво те интересува и какви резултати искаш. Ако съм сигурен, че мога да помогна правим консултацията.

Ако не – отказвам. Нямам намерение да си губим времето.

Например редовно отказвам консултации за Amazon или Ebay. Не се считам за експерт по тях и не мога да ти помогна.

Как да си уредя консултацията?

Уговаряме се предварително по телефон за ден, час, място, уреждаме заплащането и започваме

Обади се на 0895 55 12 04 или пиши мейл на [email protected], че искаш консултацията. Уточняваме се дали мога да ти помогна. Уговаряме ден и час за среща. Изпращам ти IBAN за превод и готово.

Имай предвид, че правим консултация единствено след предварително плащане.

 • Моля, без закъснения
 • Няколко часа преди консултация ще ти е обадя за да потвърдим часа;
 • Предварително си направи списък с въпросите;
Кой начин за консултация е най-добър?

Най-ефективния вариант е лична среща. Живея в София и мога да ти предложа доста тихи и уютни заведения с удобен транспорт.

Разбира се, можем да се чуем по Skype и да обясня/покажа каквото е нужно. Удобството на варианта е, че можеш да си запишеш разговора и след това да го гледаш, когато и колкото искаш.

За колко време мога да те ангажирам?

Стандартно консултацията е 1 час (60 минути). Ако искаш да ме ангажираш за повече време, трябва да се уточним в разговора преди консултацията.

Мога ли да доведа приятел?

Доведи си.

Ако водиш още 3-ма или повече със себе си, цената за консултация се вдига на 120 лв. за 1 час.

Мога ли да получа фактура?

Да, преди консултацията ще се уточним.

Как мога да платя за консултацията?

Можеш да платиш по банков път, паричен превод с Еконт, EasyPay или PayPal. Пускам ти данните за плащане в предварителният разговор преди консултацията.

Важно: Правим консултацията единствено след предварително плащане.

Мога ли да ти платя на ръка?

За съжаление, не.

Приемам пари само по банков път, паричен превод с Еконт, EasyPay или PayPal. Пускам ти данните за плащане в предварителният разговор преди консултацията.

Как получавам бонусите?

Когато се видим (или чуем по Skype) ще ти направя акаунт в NeviaCommerce. Всичките бонуси са там и те очакват да ги разгледаш. Можеш да ги достъпиш когато и откъдето искаш.

Трябва ли вече да имам онлайн магазин за да направим консултация?

Не.

Даже е по-добре все още да не си стартирал. На консултацията изчистваме чести грешки на начинаещите, така че е по-добре да се чуем преди да си стартирал. Мога да помогна и в двата варианта – вече си стартирал или тепърва започваш.