За начинаещи

Персонална e-commerce консултация

Здравей, аз съм Богдан Димитров и в консултацията отговорям на въпросите ти за дропшипинг, избор на продукти, ниша, платформи, методи за плащания и как да стартираш успешно, ако си начинаещ. Получаваш пълен запис на консултацията, бонуси, насоки към фирми за изработка на сайт, реклама и други.

запази час сега Научи повече

Какво получаваш?

Отговори на въпроси и решаване на проблеми. Получаваш опит наготово за най-важните теми – избор и настройка на платформа, методи за плащане, счетоводство и реклама. Спестяваш време (и пари) от грешки, които начинаещите често правят. Насоки към фирми за изработка на сайт, реклама, дизайн и други. Всичко това поднесено наготово и на разбираем език.

с кого ще говориш?

Аз съм Богдан Димитров и на консултацията ще говориш с мен

Аз съм човекът зад NeviaCommerce. Направил съм сайта, написал съм всичките статии и продукти. Ако искаш да научиш повече по някоя тема, която съм засегнал в блога или продуктите, може да уредим консултация едно в едно. Защо обаче да говориш с мен…

Създал съм 3 успешни онлайн магазина. Участвал съм в над 30 e-commerce проекта в България и чужбина. Продавам в Ebay. В момента развивам собствен онлайн магазин и бранд суплементи в САЩ, Обединеното кралство и ЕС.

На консултацията може да ме питаш за дропшипинг, избор на ниша, платформа, реклама и много други. Ето за какво може да говорим…

На консултацията отговарям на въпросите ти за избор на ниша, продукти, методи за плащане, реклама, e-commerce платформи и дропшипинг

Изпращаш ми списък с въпроси и на консултацията отговарям. На какво да наблегнем (или какво изобщо да питаш) ще уточним в предварителния разговор преди срещата ни. Имай предвид, че колкото по-добре формулираш въпросите, толкова по-добри отговори мога да дам. Ето идеи за какво може да говорим…

Ако правим консултацията онлайн, записвам екрана и пращам запис (в HD) до 48 часа. Среща на живо в София? Aко искаш ме запиши и с камера.

На консултацията искам да си концентриран над това, което говоря и показвам на екрана. Не да се притесняваш дали не си изпуснал нещо и да бързаш да записваш на листа. След консултацията качвам записа в YouTube, (само аз и ти имаме достъп) за да си припомняш нещата, когато и, където искаш.

Предимствата:

Защо консултацията е добра инвестиция?

Предимство 1

Получаваш бързо отговори на всичките си въпроси, които те тревожат (на разбираем език)

От 10 години се занимавам с реклама, WooCommerce, дропшипинг и мога да отговоря на най-честите въпроси на начинаещите:

 • Дропшипинг – избор на продаваеми продукти, намиране на надеждни доставчици, избор на ниша, Facebook реклама и т.н.;
 • Основни счетоводни въпроси – откриване на фирма (България, US, UK), разходи, осчетоводяване на дропшипинг и т.н.
 • Реклама – Google Ads, Facebook, имейл маркетинг;
 • Избор на e-commerce платформа;
 • Методи за плащане;
 • Работа с инструменти и платформи – WordPress, WooCommerce, плъгини и т.н.

Преди консултацията ще се уточним за какво и, колко ще говорим. Спокойно, ако не знаеш какво точно да питаш или си изпуснал важен въпрос, ще ти кажа.

Предимство 2

Разписваме план за действие – след консултацията имаш кристална яснота какво и как да правиш за месеци напред

Обясняваш ми какво искаш и на консултацията разписваме план какво и как да правиш за седмици/месеци напред, за да го постигнеш. Може да е:

 • Как да стартираш с дропшипинга?
 • Как да търсиш вървежни продукти?
 • Как да рекламираш на добра печалба?
 • Как да привличаш трафик от търсачките (SEO)?

Спираш да се луташ. Ако имаш затруднение, звънкаш и изчистваме нещата. При нужда правим втора, трета, ако трябва и 10-та консултация.

Предимство 3

Получаваш насоки към хора/фирми за счетоводство, реклама, изработка на сайт, инструменти и т.н.

Ако искаш,ще те насоча към (надеждни) хора, фирми или инструменти за:

 • Изработка и поддръжка на онлайн магазин;
 • Реклама и маркетинг във Facebook/Instagram/Google;
 • Преводи на текст;
 • Счетоводни фирми;
 • Дизайн (лого, банери, графики, пакети);
 • Производители, дропшпинг доставчици или търговци на едро за дадена стока;
 • SEO за Google;
 • Полезни инструменти за Amazon, Ebay или онлайн магазин;

Вместо да пробваш този и онзи, ще си движиш магазина спокойно с доказани професионалисти зад гърба си.

Каква е цената?

Цената на консултацията е 89 лв./час (без ДДС). Ето какво получаваш…

 • 1 час (или повече, както се разберем) консултация по зададени от теб теми (ако изпуснеш нещо важно, което трябва да знаеш, ще го посоча);
 • Получаваш отговори на въпросите си наготово без да губиш време и пари в проба-грешка;
 • Правим консултацията онлайн (Skype,Zoom) или на лична среща (само за София) – както се разберем;
 • Получаваш запис на консултацията в HD качество (1080p). Ако искаш я качвам в YouTube, (само аз и ти имаме достъп до видеото) за да си я гледаш, когато и, където искаш;
 • Удобни начини за плащане – банков превод, PayPal, Phyre (издавам и фактури,ако искаш);
 • 1-2 кратки обаждания след консултация (изглаждаме, ако има нещо неясно);

Запази час за консултация на тел: 0895 55 12 04 и получи резултати, отговори и решения сега

Получаваш отговори на ключови въпроси, пълен запис, бонуси и 1-2 кратки обаждания след консултацията. Звънни на  0895 55 12 04  или пиши на  contact@neviacommerce.com  за предварителен разговор сега.

най-предпочитан

1 час / 89 лв.

Подходящ вариант за бързо изчистване на въпроси или проблеми. Ако се харесаме, може да уредим бъдещи консултации.

4 часa / 356 лв.

Нещо средно между консултация и обучение. Подходящо за влизане в детайл по няколко теми. Възможно е да разделим обучението на 2 срещи х 2 часа. За 4-часово обучение трябва да се уговорим поне 10-12 дни предварително.

Благодаря на Богдан за изключително професионалната консултация, която проведохме. В труден момент ми даде изключително точна информация, ценни съвети и отговори на най-важните ми въпроси. Освен професионализма, впечатление ми направи и приятелското отношение, както и заинтересоваността как се развиват плановете ми след консултацията.

Пожелавам успехи на целия екип на Neviacommerce!

Какво казват другите?

Богдан Димитров е професионалист в това, което прави. Помогна ми най- вече с това, че разбра какъв всъщност е моя проблем и как да работя върху него, за да успея да съм успешен онлайн търговец.

Имах удоволствието да се срещна с Богдан Димитров за консултация, зададох му хиляди въпроси относно интернет търговията и в частност дропшипинга.

Това, което получих като информация от него, беше изключително ценно – базирано на личен опит и правилен анализ на тенденциите и процесите в интернет търговията в световен мащаб и конкретно в България.

Благодаря на Богдан за знанията, които сподели. Благодаря за това, че успя за толкова кратко време да въдвори ред в хаотичните ми мисли свързани с електронната търговия.

Като абсолютно начинаещ не очаквах от тази среща много. Резултатът обаче е, че вече имам ясно начертан конкретен план, което за мен на този етап е МНОГО. Със сигурност ще се има следваща консултация и горещо го препоръчвам.

Като един доволен клиент мога да кажа, че едночасовата ми консултация с Богдан беше изключително полезна. Въпросите, които зададох бяха отговорени много изчерпателно, като към тях беше добавена и много допълнителна информация под формата на статии и курсове.

Много е удобно, тъй като получаваш целия си разговор на запис след края му, заедно с документ по всички точки, за които говорихме ( +беше добавена още повече информация след разговора).

Много лесно се комуникира с него и е изключително коректен, като дори превишихме уговореното време, за да ми отговори на въпросите. Каквито и питания да имах след това, ми бяха отговорени всичките.

Получих конкретна и кондензирана информация по всички въпроси, които зададох. Много е важно да се зададат правилните въпроси, защото електронната търговия е обшира тема.

Богдан ми отговаряше без да се замисля. Това може да го направи само практик, който говори от личен опит. Разказа ми за алтернативите, като ясно обозначи личното си мнение, без да го натрапва. Изненадата дойде по-късно, когато Богдан се обади отново! Беше подготвил допълнителна информация свързана с моите въпроси.

Насочи ме какво да уча. За мен консултацията беше много полезна.

Прекарах известно време в събиране и изучаване на информацията, касаеща онлайн търговията. В един момент започнах да се давя. След срещата с Богдан, мисля, че ще успея да “изплувам”.

Имам конкретен план и множество структурирани ресурси. Спокойно мога да препоръчам работата му и определено мога да кажа, че срещата с него слага край на лутането в дебрите от информация.

Попаднах на сайта на Богдан и него самия напълно случайно.В сайта му намерих много точна и поднесена на достъпен език информация. За начинаещи в този бизнес е точното място да получат сериозен пакет от знания. Също така имах възможността да се запозная с Богдан на живо. Срещнах изключително точно, коректно и професионално отношение.

Съветвам всеки, който има нужда от професионална помощ да се свърже с него. Няма да съжалявате!

Благодаря на Богдан за изключително професионалната консултация, която проведохме. В труден момент ми даде изключително точна информация, ценни съвети и отговори на най-важните ми въпроси. Освен професионализма, впечатление ми направи и приятелското отношение, както и заинтересоваността как се развиват плановете ми след консултацията.

Пожелавам успехи на целия екип на Neviacommerce!

Въпроси?

Често задавани въпроси

Преди да се уговаряме за каквото и да е, ще се чуем за няколко минутки по телефона.

Казваш какво те интересува и какви резултати искаш. Ако съм сигурен, че мога да помогна, правим консултацията.

Ако не – отказвам. Нямам намерение да си губим времето.

Например; редовно отказвам консултации за Amazon или Ebay. Не се считам за експерт по тях и не мога да ти помогна.

Уговаряме се предварително по телефон за ден, час, място, уреждаме заплащането и започваме

Обади се на 0895 55 12 04 или пиши мейл на contact@neviacommerce.com, че искаш консултацията. Уточняваме се дали мога да ти помогна. Уговаряме ден и час за среща. Изпращам ти IBAN за превод и готово.

Имай предвид, че правим консултация единствено след предварително плащане.

 • Моля, без закъснения!
 • Няколко часа преди консултация ще ти се  обадя,за да потвърдим часа;
 • Предварително си направи списък с въпросите.

Най-ефективния вариант е лична среща. Живея в София и мога да ти предложа доста тихи и уютни заведения с удобен транспорт.

Разбира се, можем да се чуем по Skype и да обясня/покажа, каквото е нужно. Удобството на варианта е, че можеш да си запишеш разговора и след това да го гледаш, когато и, колкото искаш.

Стандартно консултацията е 1 час (60 минути). Ако искаш да ме ангажираш за повече време, трябва да се уточним в разговора преди консултацията.

Доведи си.

Ако водиш още 3-ма или повече със себе си, цената за консултация се вдига на 120 лв. за 1 час.

Да, преди консултацията ще се уточним.

Можеш да платиш по банков път, паричен превод с Еконт, EasyPay или PayPal. Пускам ти данните за плащане в предварителния разговор преди консултацията.

Важно: Правим консултацията единствено след предварително плащане.

За съжаление, не.

Приемам пари само по банков път, паричен превод с Еконт, EasyPay или PayPal. Пускам ти данните за плащане в предварителният разговор преди консултацията.

Когато се видим (или чуем по Skype) ще ти направя акаунт в NeviaCommerce. Всичките бонуси са там и те очакват да ги разгледаш. Можеш да ги достъпиш когато и,откъдето искаш.

Не.

Даже е по-добре все още да не си стартирал. На консултацията изчистваме чести грешки на начинаещите, така че е по-добре да се чуем преди да си стартирал. Мога да помогна и в двата варианта – вече си стартирал или тепърва започваш.