Искаш да продаваш в чужбина на дропшипинг, но не знаеш как да започнеш? Безплатно обучение от практик показва как да стартираш стъпка по стъпка…

за начинаещи

Как да увеличиш поръчките с 10% месечно чрез 3 автоматизирани имейл кампании?

  • Кога да отвориш фирма (и можеш ли да продаваш без)? Кои са смъртоносните грешки, които да избягваш в началото? Кои са 4-те стъпки за създаване на успешен магазин?
  • [+Готов списък] Kъде да намериш продукти на дропшип? Как да проучиш с абсолютна сигурност дали се продават преди да инвестираш пари?
  • Как да рекламираш на печалба в US, UK, EU и други скъпи пазари? 15 плъгина/приложения за експлодиране на продажбите. Woo vs. Shopify – кое да избереш? Как да направиш магазин на Woo и Shopify [Видеo].
  • Как да направиш първите си продажби още днес (без Facebook реклама)? Къде да намериш (и как да избереш) инфлуенсъри? Курсове (безплатни и платени); как да рекламираш във Facebook, Instagram, YouTube и Google.
[mailpoet_form id=”1″]

Какво ще научиш?

Изоставена кошница

85.6% от започнатите поръчки се изоставят. Възстанови 3-5% от тях само с 1 мейл. На автопилот. Напълно безплатно!

Давам и препоръчани плъгини/приложения (WooCommerce и Shopify) за спасяване на поръчки. Средно би трябвало да спасиш поне 3 до 5% от всички изоставени кошници. Най-хубавото – правиш го веднъж и забравяш. Всичко работи на автопилот.

Получаваш и готов текст (български) на мейла. Копираш в Klaviyo, Mailchimp или каквото ползваш и стартираш.

От абонат в клиент

Как ударно да създаваш клиенти и печелиш бързо пари от списъка с абонати?

Искаш да изстискаш пари от списъка? Мога да помогна…

  • Искаш да върнеш стари клиенти, които са спрели да купуват? Показвам как да ги върнеш обратно само с 2 мейла, за да поръчват отново и отново от теб, без да плащаш за реклама.
  • Искаш да превърнеш абонатите в клиенти (бързо)? Отново, само с 2 мейла показвам как ударно бързо да правиш абонатите в клиенти. За абонати се плаща, освен ако не купуват, значи са тежест. Показвам как да се освободиш от нея и печелиш.

Отново, включил съм и готов текст (български) на 2-та мейла. Копираш, заместваш с твоята информация и започваш.

Запиши се за обучението сега

Задържане на клиенти

Как да отглеждаш, задържаш (и пазиш от конкуренцията) редовни клиенти?

Или пък конкуренцията ти ги краде? Стига гледа безпомощно. Чрез кампанията ще научиш как да задържаш процент от клиентите си чрез проста и елементарна имейл кампания от 3-4 писма.

Запиши се за обучението сега