Имаш идея да продаваш продукт “X” или да се впуснеш в пазар “Y”? Ето как да тестваш дали ще правиш продажби, преди да инвестираш средства, време и усилия…

Бележка: Обучението е в процес на разработка. Веднага щом е готово, ще те уведомим на оставеният имейл адрес. Благодаря!

Въведи имейл за достъп до безплатно обучение как да разбереш със сигурност дали в идеята ти за продукт или пазар има пари. Спести разочарования. Изгубени пари. Време. Елиминирай риска от болезнен провал, като валидираш идеята/ите си, преди да стартираш.

  • Кои са 3-те условия, които трябва да имаш, преди да се впуснеш в който и да е пазар почти гарантиращи успех? Над 90% от търговците се провалят. Научи кои са 3-те условия, които ще те наредят сред победителите. Ако не ги покриваш, шанса да успееш онлайн намаля. Драстично.
  • 4 начина как да провериш с абсолютна сигурност дали в пазара към който си се насочил има пари и продуктите, които искаш да продаваш ще се купуват?

  • Имаш иновативен продукт, без аналог? Искаш да създадеш собствен? Научи 7 стратегии как да тестваш (и финансираш сам), дали хората го купуват, харесват и препоръчват на приятели.