Изработка на онлайн магазин с WooCommerce

Търсиш изработка на красив и бърз онлайн магазин оптимизиран за продажби и мобилни устройства? С интегрирани популярни методи за плащане и куриери? Да, можем да го направим за 2 седмици или по-малко. Изпрати запитване или се обади сега.

Изпрати запитване

izrabotka onlain magazin woocommerce

Защо ние да изработим твоя онлайн магазин на WooCommerce?

Защото получаваш наистина всичко нужно, за да продаваш успешно в България или чужбина. Интеграция с методи за плащане. Издаване на фактури. Удобна мобилна версия оптимизирана за бързина. Свобода да надграждаш винаги, когато пожелаеш. Без скрити такси или ограничения и 100% собственост.

Интеграция с популярни методи за плащане и доставка

Приемай плащания с кредитни/дебитни карти, PayPal, наложен платеж, банков превод или друг метод по твой избор. Интегрираме и изработените онлайн магазини с куриери като Speedy и Econt.

Автоматично издаване на фактури, одиторски файлове (Н18) и данъци

Създаваме магазин с автоматично генериране на фактури, одиторски файлове (Н18) и начисляване данъци според локацията на клиента. Бъди изряден пред данъчните, без значение къде продаваш.

100% собственост и контрол без месечни такси или ограничения

За разлика от платформите с месечна такса, с онлайн магазин на WooCommerce, нямаш ограничение в броя продукти, страници, месечни такси и т.н. Имаш 100% собственост и пълен контрол над поминъка си.

Изработваме онлайн магазин с удобна, бърза и продваща мобилна версия

Получаваш перфектно изглеждащ магазин за смартфони и таблети. Отделяме и специално внимание на бързината, за да се класираш по-напред в Google и правиш повече продажби със същия бюджет за реклама.

Пълна свобода за надграждане или добавяне функционалности по твой вкус

След изработка на онлайн магазина, имаш пълна свобода да му промениш дизайна, менютата, продуктите, добавиш/премахнеш функции, интеграции и т.н. на по-късен етап. Отново, нямаш ограничения.

Получаваш сигурен, лесен за боравене и евтин за поддръжка магазин

Дори за начинаещи! WordPress и Woo е най-разпространената e-commerce платформа, така че винаги може да си намериш човек за поръчките, поддръжка и т.н., без да навлизаш в големи разходи.

Цени

Ориентировъчни цени за изработка на онлайн магазин с WooCommerce и Flatsome

Чудиш се колко ще ти излезе новият магазин? Направихме пакети с функции, които покриват над 90% от клиентските нужди, за да добиеш представа за цената. Имай предвид, че крайната сума зависи от това какво точно и как искаш.

Готов онлайн магазин
247 лв.
Купуваш вече готов онлайн магазин с нагласен дизайн и възможност за надграждане на по-късен етап. Бюджетно решение за стартиращи.
Неограничен брой страници, категории и продукти
Добавяне на лого, социални акаунти и телефон
Базово SEO с RankMath
Оптимизация за скорост
Инсталация на пиксели и кодове за проследяване
30 мин. консултация на споделен екран
Научи повече
Елит
1497 лв.
Всичко от Стандарт
Изработка на дизайн до 7 страници
Отстъпка от доставката/безплатна доставка при определени достигнати правила
Оферти в страницата за плащане (order bumps)
Оферти след завършена поръчка (upsells)
Конфигуриане на плъгини по твое желание
90 мин. консултация на споделен екран
Изпрати запитване
Дизайни

Изпрати запитване сега

До края на работния ден ще се свържем с теб за уговаряне на среща.

[forminator_form id=”12742″]

Онлайн магазините са изработени върху WordPress, WooCommerce и Flatsome – получаваш мощна, но лесна за боравене и поддръжка e-commerce система

WordPress + WooCommerce + Flatsome = ВНЛ.

WordPress е най-използваната система за създаване на сайтове с 35% пазарен дял. Управлява се лесно (идеално за начинаещи, без технически умения). Оптмизира се отлично в Google. Лесна и евтина за поддръжка. Разполагаш с хиляди плъгини за всевъзможни функции.

WooCommerce добавя e-commerce частта – системата за поръчка, методите за плащане (PayPal, Stripe), интеграцията с куриери (Econt, Speedy, DHL и т.н.).

За шаблон (тема) е подбран Flatsome – една от най-популярните Woo теми в света. Flatsome „поема“ външния вид – дизайн на елементи, цветове, менюта и т.н. Добавя и визуалния строител UXbuilder за да създаваш спиращи дъха, без технически умения или писане на код.

Изработваме лесен за ползване онлайн магазин – идеално за начинаещи без технически умения

Всичко е просто и семпло – обработка на поръчки, редактиране на продукти, създаването на статии, промяна на менюта и т.н.

След като ти изработим магазина правим консултация за да покажем как да обработваш поръчките, редактираш продукти, страници, менюта или каквото поискаш.

Консултацията се прави на споделен екран и всичко се записва. По-късно изпращаме запис за да си припомняш нещата когато и където искаш.

Изпрати запитване
Собственост и контрол

100% собственост, независмост и сигурност – имаш абсолютен контрол над системата, данните и поминъка си

За разлика от платформите срещу месечна таксa, с онлайн магазин на WooCommerce имаш 100% собственост и независимост над данните за поръчките, мейл адреси на клиенти, статистики и т.н. Можеш да ги свалиш като бекъп или преместиш в друг сайт без проблем.

Без скрити такси. Без ограничения за брой поръчки, потребители, посещения и т.н.

Изработваме онлайн магазина на WooCommerce, качваме го на твоя хостинг, сменяш си паролите и вече си абсолютен господар. Държиш 100% контрол над поминъка си.

Изпрати запитване

Получаваш окомплектован онлайн магазин готов за битка – добавени са всички нужни функции за да пробиеш

Въпреки, че можем да добавим още функции по твое желание, като минимум получаваш…

Перфектна мобилна версия. Скорост. 2-3 метода за плащане (PayPal, Stripe, наложен платеж). Напомняне за изоставена кошница (с готови написани имейли, които продават). Търсачка за продукти/страници. Базова настройка на SEO плъгин.

Инсталация на пиксели на Facebook/Google. Кодове за проследяване трафика (аналитикс) на Google Analytics, Count.bg, Hotjar и т.н. Всичко необходимо за да продаваш успешно от ден първи.

Изпрати запитване

Оптимизиран за продажби – изстиквай повече приходи от всеки лев инвестиран в реклама

Безплатна доставка при достигнат праг. Свързани продукти в кошницата. Отстъпки при поръчка на еди колко си бройки от продукт/и. Купони за намаление. Ревюта на продукти.

Обединяване на количката и страницата за плащане за скъсяване процеса на поръчка. Оптимизирана страница за плащане (checkout) с 3 различни изгледа.

По твое желание може да ти вдигнем оборота с еднократни оферти след поръчка (upsell), оферти в страницата за плащане (order bumps), имейл/SMS маркетинг и други.

Oптимизиран за Google – онлайн магазини на WooCommerce се катерят бързо до върха в класиранията (и остават там)

Google обича WordPress. Затова изработваме онлайн магазините на Woo. Идеално ако се бориш в трудни пазари – мода, суплементи, домашни любимци, козметика и т.н.

Шаблона (Flatsome) следва най-добрите Google практики – чист код, бързо зареждане и удобна мобилна версия за да катериш бързо в търсачките и печелиш без платена реклама.

Добавяме и SEO плъгин – Rank Math (безплатна версия). Задаваш SEO заглавия и meta описания на продукти, страници и статии. Създава и изпраща карта на сайта (Sitemap) към Google. Интегрираш Google Analytics и Search Console с 1-2 клика.

Изработваме онлайн магазин с образцова мобилна версия, което прави пазаруването страхотно изживяване

Над 90% от трафика е от телефони, така че мобилната версията трябва да е топ. Благодарение на темата имаш пълен контрол над мобилната версия – може да наредиш и стилизираш елементите по един начин за телефон, различен за таблет и отделен за десктоп. Пълен контрол над дизайна според устройството!

Без нуждата от отделна мобилна версия или приложение (app). Допълнително, когато изработваме магазина следваме най-добрите практики за скорост за да зарежда възможно най-бързо дори на стари телефони.

Освен за продажби и телефони, изработените ни онлайн магазин са оптимизирани за скорост

Изработваме онлайн магазините преди всичко с идеята за скорост за мобилни устройства. Всеки пакет включва оптимизация за скорост – кеширане, компресия на на снимки, за да получиш светкавично бърз онлайн магазин, който ти прави пари.

Нищо от това няма значение ако избереш кофти хостинг. Затова в предварителния ни разговор ще ти препоръчаме бързи хостинги специално за твоите нужди.