Полезни инструменти за начинаещи търговци

Всичко нужно за да стартираш успешен онлайн магазин на WooCommerce или Shopify. Инструменти, плъгини, хостинг, теми, приложения, препоръчани фирми и оферти.

Разгледай сега

Избрани инструменти и ресурси

siteground

Siteground

Siteground.com

Надежден и бърз хостинг за WooCommerce (и не само) онлайн магазин. Вграден CDN. 24/7 професионален съпорт. Избор на локация. Отлични цени за стартиращи.

Научи повече тук

SuperHosting

-10% чрез код “NEVIA”

Ползвай код “Nevia” за 10% отстъпка за нова услуга или подновяване. Въведи кода в страницата за плащане и получаваш намалението моментално.

Поръчай хостинг

Shopify

Shopify.com

Най-популярната платформа срещу месечна такса. Правиш онлайн магазин за минути. Без кодиране. Имаш поддръжка, избор от приложения и други.

Научи повече тук

Alidropship

Alidropship.com

Всичко нужно за успешен дропшипинг от Aliexpress чрез WooCommerce – изработка и купуване на готови онлайн магазини, плъгин за интеграция и услуги.

Научи повече тук

Spocket

Spocket.co

Интегрирай магазина си на WooCommerce или Shopify с дропшипинг доставчици от САЩ, ЕС и Китай. Твоят избор ако търсиш качествени продукти с бърза доставка.

Научи повече тук
препоръчан

Aesmart.io

Научи повече

Amazon услуги за успешни търговци

Купуване/продажба на Amazon акаунти. Възстановяване на блокирани акаунти (reinstatement service). “Отключване” (ungating) на ASINs, категории и брандове. CPC доклади. Премахване на лимити (shippment limits). Поддръжка по Telegram, мейл или телефон след поръчка.

Висока успеваемост. Конфеденциалност на услугите. Възможност за безплатна консултация преди поръчка на услуга. Отговор в рамките на 24 часа от обучен агент. Уреди безплатна консултация с екипа на Aesmart.io и разреши кейса си сега!