Списък с препоръчани e-commerce инструменти. Всички инструменти в списъка съм ги използвал в мои сайтове и лично ги препоръчвам. Тук ще намериш платформи за онлайн търговия, методи за плащане, хостинг, плъгини, софтуер и други ресурси, които ти помагат като търговец. С времето ще добавям още инструменти, така че се връщай от време на време.

Бележка: Това, че аз съм използвал инструментите и съм останал доволен не означава, че не трябва да си направиш проучването. Преди да купуваш каквото и да било, винаги проучвай преди да извадиш картата.

Благодаря!

Топ инструменти

Основни инструменти без които бизнеса не може. Платформи за онлайн търговия. Хостинг. Счетоводство. Куриерски услуги. Тук ще намериш всичко необходимо за да стартираш. Успешно.

SaaS платформа

Shopify 

Адрес: Shopify.com

Твоят избор ако искаш да продаваш в чужбина на готова платформа (SaaS).

Плащаш си месечната такса и онлайн магазина ти е готов. Няма да се притесняваш за хостинг, CDN, инсталиране на плъгини и т.н. Всичко ти е включено в цената. Имаш избор от теми (темплейти на магазина), разширения (apps) и т.н.

Научи повече тук

Платформа на твой хостинг

Woocommerce

Адрес: Woocommerce.com

Твоят избор ако искаш да продаваш чрез сайт на твой хостинг (self hosted). Woocommerce е безплатен плъгин за WordPress, но има доста платени и безплатни разширения за повече функционалности. Твоят избор ако искаш да продаваш чрез сайт на твой хостинг (self hosted). Woocommerce е безплатен плъгин за WordPress,но има доста платени и безплатни разширения за повече функционалности.

Научи повече тук

Инструменти за дропшипинг

Топ инструменти за автоматизиране на дропшипинга от/към Aliexpress, Amazon, Ebay и др. Инструментите копират описания, снимки, атрибути и изпращат поръчките директно на търговеца. Спести време, елиминирай грешките и продавай повече.

Alidropship

Адрес: Alidroship.com

Alidropship издърпва снимки, описания, ревюта, атрибути (размер,цвят,вид,вкус) на продукти от Aliexpress в твоят сайт. Накратко, позволява ти да автоматизираш дропшипинга от Aliexpress.  Компанията предлага и готови сайтове, хостинг и теми (шаблони). Предлагат и услуги – изработка на банер, качване на продукти, писане на статии и описания (копирайтинг), програмиране и т.н. 

Alidropship е плъгин за Woocommerce и е напълно съвместим с повечето известни теми. Можеш да се възползваш и от 30 дневна гаранция за връщане на пари.

Научи повече тук

Dropified

Адрес: Dropified.com

Както и Alidropship, Dropified издърпва снимки, описания, ревюта, атрибути (размер,цвят,вид,вкус) на продукти от системата на доставчика в твоят сайт. Допълнително, инструмента изпраща данните за поръчките директно на доставчика за да пестиш време.

Dropified се интегрира с Woocommerce, Shopify и CommerceHQ. Можеш да се възползваш и от 14-дневен безплатен пробен период.

Научи повече тук