Инструменти

E-commerce платформи. Хостинг. Готови сайтове. Инструменти за дропшипинг и проучване на пазара. Всички необходимо за да продаваш успешно.

Разгледай сега

E-commerce платформиВърни се началото

 

Научи повече тук

Shopify

Shopify.com

Плащаш месечната такса и онлайн магазина ти е готов. Без технически умения. Без кодиране. Няма да се притесняваш за избор на хостинг, платформа, CDN, поддръжка и т.н. Всичко е включено в месечната такса.

Интегрира се с всички по-известни куриери и методи за плащане. Широк избор от шаблони (платени и безплатни) и разширения за повече функционалност (apps).

Научи повече тук

ConvertBuilder

Convertbuilder.com

Създай продажбени фунии, онлайн магазин, продажбени страници или обикновен сайт за минути. Работи перфектно за физически и дигитални продукти, както и услуги. Имаш избор и от готови темплейти – спестяваш часове работа. Интегрира се с повечето методи за плащане, куриери и други инструменти.

ConvertBuilder предлага 14-дневен безплатен пробен период. Достатъчно да прецениш дали е за теб.

Научи повече тук

Siteground

Siteground.com

Бърз. Надежден. Сигурен. Когато ползвах Siteground ми направи впечатление колко бързо „върви“ WooCommerce и техническата поддръжка по чат. Горе-долу за около 4-5 мин. Получавах отговор по чат. Отлично ако си начинаещ.

Siteground използва Google Cloud (мрежата на Google), така че сайта ще се отваря бързо от всяка точка на света.

Проучване на пазараВърни се началото

Научи повече тук

AmazonScout

Amazonscout.com

AmazonScout показва колко продажби и приходи прави продукт/и в Amazon. Показва и колко пари има в нишата и нивото на конкуренция. Накратко – струва ли си да започнеш в нея. Посочва и историята на продажбите на продукта/тите. Преценяш кога идва силен период, кога слаб и т.н..

Amazonscout е незаменим ако търсиш вървежни продукти/ниши за онлайн магазин или ако искаш да продаваш в Amazon. Буквално ти посочва кой продукт прави пари (и колко).

Amazonscout има безплатен пробен период. Тестваш и преценяш дали е за теб.

Научи повече тук

Sellthetrend

Sellthetrend.com

Sellthetrend ти дава наготово печеливши продукти. Посочва вървежни продукти от Aliexpress, Amazon и онлайн магазини на Shopify. Показва и реклами във Facebook за продуктите и кой да таргетираш за максимум бързи резултати. Разполагаш и с база данни от най-вървежните продукти на топ Shopify магазини.

Получаваш и инструмент за таргетиране на Facebook реклами. Така знаеш на кого да покажеш продукта си за максимум продажби на минимална цена. Просто получаваш всичко наготово.

Sellthetrend разполага с 7 дни безплатен пробен период.

Инструменти за дропшипингВърни се началото

Научи повече тук

Alidropship

Alidroship.com

Alidropship автоматизира дропшипинга от Aliexpress. Издърпва снимки, описания, ревюта, атрибути (размер,цвят,вид,вкус) на продукти от Aliexpress във WooCommerce магазини.

Компанията предлага и готови сайтове, хостинг и теми (шаблони). Предлагат и услуги – изработка на банер, качване на продукти, писане на статии и описания (копирайтинг), програмиране и т.н.

Alidropship е плъгин за Woocommerce и е напълно съвместим с повечето известни теми. Можеш да се възползваш и от 30 дневна гаранция за връщане на пари.

Научи повече тук

Dropified

Dropified.com

Както и Alidropship, Dropified издърпва снимки, описания, ревюта, атрибути (размер,цвят,вид,вкус) на продукти от Aliexprеss. Допълнително, инструмента изпраща данните за поръчките директно на доставчика за да пестиш време.

Dropified се интегрира с Woocommerce, Shopify и CommerceHQ. Можеш да се възползваш и от 14-дневен безплатен пробен период.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •