НОВО

Увеличи поръчките с 15.7% чрез тези 11 доказано печеливши имейл маркетинг кампании

Готов текст (и мои съвети как да извлечеш максимума) за 7-те най-печеливши имейл маркетинг кампании – изоставена кошница, нов потребител в бюлетина и т.н. Копираш текста в Klaviyo или Mailchimp, стартираш кампанията и печелиш. Бързо добави нови продажби. Създавай и задържай редовни клиенти. Увеличи поръчките от платената реклама във Facebook и Google чрез тези 9 автоматизирани имейл серии. Без допълнителен разход. На автопилот.

Поръчай сега
НАКРАТКО 

Какви резултати ще получиш от списъка?

Повече печалби. Повече редовни клиенти. Повече последователи. Ще добавиш средно 2300 лв. годишно в приходи. 15% повече поръчки. 10% повече печалби от инвестицията ти в платена реклама. Без допълнителен разход.

Аз съм Богдан Димитров и от 2013 г. насам съм направил 800+ автоматизирани имейл серии като тези в списъка, които печелят средно 3 000 лв. годишно

Работил съм по онлайн магазини с над половин милион в печалби от България, Румъния, Англия, САЩ, Канада и Малайзия в различни пазари и ниши. Гарантирам ти, че сериите ще работят и при теб.

A title

Image Box text

От 2013 г. насам правя сериите, които показвам в списъка – първо за моя магазин, после за чужди срещу заплащане и процент от продажбите. Изграждал съм списъци с 10-15 хил. абоната от нулата без платена реклама. Правил съм кампании и в списъци с 200-300 абоната.

Последните 7 години ползвам автоматизиран имейл маркетинг за задържане на клиенти, превръщане на посетител в клиент и увеличение на поръчките.

Научих и как да извличам информация от посетителите – какви продукти да заредя за да направя магазина успешен, къде конкуренцията бърка и как да се възползвам от това.

Забелязах, че автоматизираните кампании са най-печеливши. Причината? Изпращат се когато някой направи нещо – писмата са релевантни и се отварят най-често. Работят и на автопилот без твоя намеса.

Най-често ползвам кампаниите за изоставена кошница (Abandoned cart), превръщане на посетител в клиент (Welcome series), изпращане на анкета, задържане на клиент и т.н.

В списъка споделям 7 годишния ми опит от над 800+ кампании как и ти да изстискаш максимума от магазина си и всеки инвестиран лев в реклама…

ЗА КОГО Е СПИСЪКА 

Списъка е за теб ако вече ползваш имейл маркетинг, но искаш по-добри резултати

Със списъка изстискваш повече печалби от сегашния си бюджет и онлайн магазин на Shopify или WooCommerce. Подходящ е за търговци, маркетолози, агенции или ако просто си нает да правиш имейл кампании.

 • Искаш да правиш качествен имейл маркетинг без да се излагаш;
 • Искаш да използваш имейл маркетинг за да си вдигнеш поръчките и ти трябват идеи за кампании;
 • Искаш да използваш имейл маркетинг, но не знаеш откъде да започнеш (започни от този списък);
 • Не знаеш какво и как да напишеш в писмата, за да се отворят, четат и после хората да купят от тях (без да дразниш);
 • Работиш в агенция (или си фрийлансър) и искаш да надградиш знанията си по имейл маркетинг за да осигуриш по-добри резултати (и печелиш повече пари) за твоите клиенти;
РЕЗУЛТАТИ

Ето какви резултати получаваш – скок на поръчките с 15.7%, 10% повече приходи от платената реклама и повече задържани клиенти

Кампаниите, които описвам в списъка, помагат да правиш повече и по-големи поръчки. Ударно бързо превръщат посетителя в клиент. Изстискват максимума от всеки лев инвестиран във Facebook или Google. Показват и черно на бяло какво искат хората в твоя магазин за да станеш топ играч в пазара. На автопилот.

+ 2907 лв. приход от кампанията за изоставена кошница (1 година)

Над 2907 лв. приход в онлайн магазин за дрехи чрез безплатен плъгин и 2 имейла. Кликни върху картинката за пълен размер.

+ 4712 лв. от кампанията „Добре дошъл“ (1 година)

Над 3500 лв. приход в онлайн магазин за дрехи чрез кампания Х – изоставена кошница. Кликни върху картинката за пълен размер.

1439 отговора от кампанията за попълване на анкета (1 година)

1439 отговора ми казват какво да заредя, какво съдържание да създам и какво да подобря в онлайн магазина си. Без да се чудя.

+ 2907 лв. приход от кампанията за изоставена кошница (1 година)

Над 2907 лв. приход в онлайн магазин за дрехи чрез безплатен плъгин и 2 имейла. Кликни върху картинката за пълен размер.

+ 4712 лв. от кампанията „Добре дошъл“ (1 година)

Над 3500 лв. приход в онлайн магазин за дрехи чрез кампания Х – изоставена кошница. Кликни върху картинката за пълен размер.

1439 отговора от кампанията за попълване на анкета (1 година)

1439 отговора ми казват какво да заредя, какво съдържание да създам и какво да подобря в онлайн магазина си. Без да се чудя.

Какво получаваш след като поръчаш?

Списък, в който съм описал 11 автоматизирани имейл кампании (серии) – изоставена кошница (abandoned cart), превръщане на посетител в клиент (Welcome series), серия за консумиращи продукти (Replenishment) и други. Добавил съм и мои техники и хитринки как да пуснеш кампаниите за повече печалби. Давам и готов текст за писмата. Пействаш го в платформата за имейл макетинг (Mailchimp, Klaviyo). Стартираш.

Мои бележки как да извлечеш максимума

58 примерни мейла за всяка серия от известни онлайн магазини (за инспирация). Имаш примери от Amazon, Zara, Estee Lauder и мног други.

Готов текст за всички кампании

За да знаеш кога, какво и как да изпращаш на абонатите си през цялата година. 29 дати – 29 повода за промоционални кампании, които носят приходи.

Бонус 1 – примерни имейли

58 примерни мейла за всяка серия от известни онлайн магазини (за инспирация). Имаш примери от Amazon, Zara, Estee Lauder и мног други.

Бонус 2 – имейл маркетинг календар

За да знаеш кога, какво и как да изпращаш на абонатите си през цялата година. 29 дати – 29 повода за промоционални кампании, които носят приходи.

Кампания 1 – Анкета: Превърни магазина си в безмилостна машина за успех и продажби

Научи какви продукти да зареждаш, какво съдържание да създадеш и кой конкурент ти краде клиентите. Вместо да губиш време и пари по кофти продукти и идеи, получаваш отговорите наготово. Бързо си осигуряваш по-добър живот.

Какви резултати ще получиш: Анкетата прави магазина ти успешен. Няма как да го обясня по-ясно. Питаш абонатите 7 въпроса. Хората ти казват какво да правиш. Само трябва да прилагаш. Ето резултатите ако приложиш:

 • Държиш конкуренцията изкъсо – знаеш какво и как правят (и къде се дънят);
 • Зареждаш продукти спокойно (защото знаеш, че ще се купуват).
 • Правиш лазерно таргетирани реклами – продаваш за жълти стотинки.
 • Държиш клиентите изкъсо – научаваш откъде и какви продукти купуват;
 • Правиш съдържание, което се харесва, споделя и те позиционира като експерт в нишата за евтини продажби. Когато на хората им потрябва нещо – идват първо при теб.
 • Единствения начин да пробиеш в свръхконкурентни пазари – мода, добавки, домашни любимци, козметика и т.н. да познаваш пазара. Анкетата ти го дава.
 • Премахва и съмненичта – имаш метид да разбереш дали нещо ще работи или не;

Кампания 2: „Добре дошъл!“ – как да превръщаш посетителите в клиенти до 7 дни?

Първите писма, които абоната получава щом се запише в бюлетина. Целта е да запознае абоната с твоят бранд и да го превърне в клиент.

Какви резултати ще получиш: Превръщаш ударно посетителите в клиенти. Бързо. Пестиш време от обяснение за замени, доставки и продукти.

 • Създаваш лоялност към теб и твоят бранд.
 • Даваш нужната информация клиента да направи първата си поръчки при теб, без страх или колебание.
 • Спестяваш време от отговори на въпроси за доставка, връщания, гаранции и т.н.
 • Намаляш връщанията на продукти.

Кампания 3: „Поръчката е получена успешно“ – как да продаваш повече чрез писмата за завършена поръчка?

Писмата за получена поръчка са отлично място да продаваш още. Отварят се на 80% от клиентите и получават 30% кликове.

Какви резултати ще получиш: Увеличаваш големината на поръчката и продаваш повече на един клиент свързани или допълващи се продукти.

 • Продаваш още продукти, към вече поръчаните от клиента.
 • Създаваш лоялност и доверие в клиента, което го кара да купува повече и по-дълго при теб.
 • Трупаш социално доказателство – ревюта, препоръки и т.н., помагайки ти да продаваш още повече.

Кампания 4 – Изоставена кошница: Стига си губил до 78% от поръчките си

Над 78% от всички кошници се изоставят. Можеш ли да повярваш? Ако успееш да върнеш поне малък процент, ще видиш приходи. В тази част ще научиш кои са причините да се изоставят кошници и как да ги премахнеш.

Какви резултати ще получиш: Ако бездействаш, отказваш продажби. В тази част ще научиш как да спасиш част от иначе изгубените поръчки само помощта на 3 мейла.

 • Възстановяваш забравени кошници и увеличаваш продажбите с 3-5% месечно, без допълнителен трафик или реклама.
 • Връщаш потребителите отново в твоят магазин. Освен кошници, ще научиш и как да върнеш и превърнеш в клиенти посетители разглеждали продукт или категория в твоят сайт.

Кампания 5: Product abandonment

Една от най-подценените кампании изобщо. Чрез нея просто подсещаш клиента, че даден продукт е отново наличен. Просто, но мощно!

Какви резултаите ще получиш: Пазиш клиентите от ноктите на конкуренцията, като бързо ги уведомяваш когато желаният от тях продукт е пак наличен. Така вместо да купят от друг магазин (и да станат техни клиенти завинаги) се връщат при теб.

 • Спасяваш изгубени поръчки, когато даден продукт е изчерпан.
 • Идентифицираш от кои продукти клиентите се интересуват и имат нужда от презареждане.
 • Задържаш повече клиенти и поръчки в твоят магазин, като не позволяваш да се купи от конкуренцията.

Кампания 6: „Време е да презаредиш“ – как да създаваш и задържаш редовни клиенти?

Чрез кампанията задържаш клиенти и продаваш за жълти стотинки. Използва се от топ магазините – Amazon, Asos, Apple и т.н. Идеална ако продаваш презареждащи се продукти – козметика, храни, консумативи и т.н.

Какви резултати ще получиш: Стратегия как да задържаш клиенти и продаваш повече на един. Вместо да пазаруват при теб веднъж и да не се върнат, вече ще са като залепени за теб.

 • Повече продажби на нищожна цена на един и същ клиент.
 • Повече и по-дълго задържани клиенти в твоят магазин.
 • По-малко от клиентите ти ще пазаруват при конкуренцията и повече при теб. Вече няма да гледаш безпомощно как губиш пари за сметка на конкурентен магазин.

Кампания 7: Upsell/Cross-sell кампания за повече продажби

Чрез кампанията задържаш клиенти и продаваш за жълти стотинки. Използва се от топ магазините – Amazon, Asos, Apple и т.н. Идеална ако продаваш презареждащи се продукти – козметика, храни, консумативи и т.н.

Какви резултати ще получиш: Стратегия как да задържаш клиенти и продаваш повече на един. Вместо да пазаруват при теб веднъж и да не се върнат, вече ще са като залепени за теб.

 • Повече продажби на нищожна цена на един и същ клиент.
 • Повече и по-дълго задържани клиенти в твоят магазин.
 • По-малко от клиентите ти ще пазаруват при конкуренцията и повече при теб. Вече няма да гледаш безпомощно как губиш пари за сметка на конкурентен магазин.
ЗА КОГО Е СПИСЪКА 

Добре, виж какво ти предлагам –  давам ти 9 имейл маркетинг кампании (с готов текст) за онлайн магазини

Резултати? Вдигаш поръчките средно с. Намаляш разхода за поръчка от реклама Facebook Google Ads със средно. Превръщаш посетител в редовен клиент. Имаш и бонус – с времето ще добавям нови кампании без да вдигам цената.

Давам готов текст за писмата. Копираш. Поставяш. Променяш където трябва. Изпращаш.

ЗА КОГО Е СПИСЪКА 

Добре, виж какво ти предлагам –  давам ти 9 имейл маркетинг кампании (с готов текст) за онлайн магазини

Индиректно, ще вдигнеш продажбите и заради повечето фенове, ревюта и реферали

В книгата съм посочил как чрез кампаниите по-бързо да събереш повече:

 • Фенове в социалните мрежи;
 • Ревюта и отзиви за теб и продуктите (продаваш повече по индиректен начин като трупаш социално доказателство);
 • Хора, които да се включат в програмата за дропшипинг/афилиейт;
 • Поканени приятели на клиентите (чрез реферална програма);
 • Обратна връзка от клиентите, които посочват кое и как да подобриш за да правиш повече продажби;

Има и бонуси – първия е примерни имейли от “големите” – Amazon, Zara, Apple, Dollar Shave Club, Asos, FashionNova, Oriflame, Avon и други

Към всяка кампания, която описвам, посочвам няколко примерни мейли от големи магазини. Ей така, да видиш как го правят големите и събереш идеи.

Бонус 2: Имейл маркетинг календар – празници и поводи да изпратиш кампания (за България, по-големите европейски държави и САЩ)

Бонус 3: Мои бележки какво, кога и как да направиш за макс успех – 7 години опит наготово

Кампаниите се пускат за 1-2 часа. Даже в Mailchimp и Klaviyo са ти подготвени, само трябва да ми копираш текста, приложиш съветите и стартираш.

След като се сдобиеш с книгата  само 4 стъпки те делят от успешното увеличение на твоите продажби:

 • Стъпка 1: Избиране на мейл клиент. За да изпращаш писма автоматично при дадено действие на потребителя, трябва да ползваш мейл клиент. В ръководството съм посочил 2-3 клиента, които вършат перфектна работа, специално за онлайн магазини.
 • Стъпка 2: Настрой имейл клиента кога и как да изпраща писмата. В книгата съм обяснил точно кога, защо и при какви обстоятелства да се изпрати писмото. Няма място за чудене и маене.
 • Стъпка 3: Copy+Paste на текста в писмата. Няма нужда да измисляш отначало. Имаш шаблон в книгата. Трябва само да копираш, и промениш леко тук-там, за да отговори на нуждите на твоя бизнес.
 • Стъпка 4: Старт. Стартирай кампаниите и очаквай резултати. Ако си приложил всичко точно и продуктите ти са добри, успехът няма да закъснее.

След това следиш резултатите и правиш нужните промени . Системата си работи и печели на автопилот, докато си зает с друго.

Системата се прави бързо, но по-добре действай сега. Докато четеш, изпускаш печалби.

В момента в сайта ти има посетители. Ако не са в списъка с абонати или получават писма – губиш пари. Конкуренцията рекламира също и в момента дори краде някои от големите ти клиенти.

Нима ще го допуснеш?

 • В момента някой може би поръчва. Но вместо 2 тениски, купува само една.
 • Вероятно някой запазва артикул в кошницата, но в процеса на поръчване, го отказва и напуска.
 • Може би в момента някой търси точно твоят продукт, но е забравил за сайта ти. Де да можеше системата за имейли да му напомни точно сега…

Виж, всеки момент, в който отлагаш, губиш пари. Отлагаш израстването на бизнеса. Отлагаш възможности. Отлагаш шанса да разполагаш с повече пари и свободно време.

Спри!

Имейлите дават бързи резултати. Действай сега!

Поръчай списъка с 58 доставчика и намери печеливши продукти на дропшипинг сега

Цена: 29.97 лв. (BGN)

поръчай списъка сега

Често задавани въпроси

Изникна ти въпрос? Отговора е отдолу.

Как получавам достъп до списъка с дропшипинг доставчици?

Кликни на бутона „Поръчай списъка сега“ отгоре.

В следващата страница въвеждаш данни за акаунт – имейл, потребителско име и парола. Кликаш на бутона „Завърши поръчката“ и акаунта ти е създаден.

След като плащането е потвърдено от PayPal или банката, получаваш достъп до списъка с дропшипинг доставчици. За да го разгледаш трябва да влезеш в акаунта си с потребителското име и парола, които въведе в страницата за плащане.

Ако платиш с PayPal, получаваш достъп моментално. Влизаш в клиентската зона и разглеждаш списъка. При плащане с банков превод, трябва да изчакаш докато банката обработи превода.

При проблеми или въпроси, звънни на 0895 55 12 04 или пиши на contact@neviacommerce.com.

Как мога да платя?

За момента PayPal, банков превод и паричен превод по Еконт.

Веднага щом плащането е получено получаваш достъп до списъка с дропшипинг доставчици.

Къде мога да продавам продуктите на доставчиците?

Където искаш.

Онлайн магазин. Facebook. Amazon. Ebay. Etsy. От багажника на колата.

Има ли български доставчици в списъка?

Да.

Към 5.6.20 г. има 5 български доставчика. За момента всички продават дрехи и спортни стоки. В България трудно намирам качествени доставчици. Не очаквай да нарастват бързо.

Подходящ ли е списъка за дропшипинг в България?

Зависи.

Идеята на целия сайт е да продаваш в чужбина. От 58 доставчика, българските са 6. Можеш да продаваш в България, но проблема е, че у нас масово се плаща с наложен платеж и доставката отнема малко повече време.

Ако успееш да убедиш клиентите си от България първо да платят, после да им изпратиш стоката, давай. Списъка ще ти помогне.

Колко често се добавят нови доставчици?

Добавям 1 – 2 нови доставчика всеки месец.

Търся качество. Държа доставчика да предлага качествени продукти, автоматизация, бърза и изгодна международна доставка.

Проучвам и какви са отзивите за него от други потребители. Ако е ОК – в списъка.

Ако списъка не ми върши работа ще ми върнеш ли парите?

Да.

Пиши мейл на contact@neviacommerce.com с потребителско име/номер на поръчката и IBAN, че искаш да ти се върнат парите (refund). Не искам обяснения или нещо подобно.

Получаваш си парите до 3 работни дни по банков път.

Сигурно ли е, че всички доставчиците правят дропшипинг?

Да. Сигурно е.

Всички продават и на едро.

Трябва ли да имам фирма за да работя с доставчиците?

В повечето случаи – не.

За момента, доставчиците за оцеляване и самозащита работят само с бизнеси регистрирани в САЩ. Все пак продават и оръжия. Трябва „цедка“.

В списъка (към днешна дата) изискването за фирма е по-скоро изключение. Ползвай филтър „Без изискване за фирма“ бързо да отсяваш доставчиците, които не ти вършат работа.

Трябва ли да платя за да работя с дропшипинг доставчик?

Зависи.

Някои искат депозит за да работиш с тях. Други искат плащане само за автоматизация – масово качване/синхронизиране на продукти, автоматично изпращане на поръчките към доставчика и т.н.

Други ще работят с теб безплатно.

Не се учудвай ако ти искат пари. Така се отсяват несериозните дропшипъри. Правиш бизнес. Бизнеса си има разходи.

В списъка съм отбелязал за всеки доставчик дали дропшипинг програмата му е платена и къде да намериш повече информация за нея. Ползвай филтър „Безплатно включване“. Системата скрива всички, които искат пари.

Как да превръщаш посетителите в клиенти чрез имейл маркетинг за 7 дни на автопилот?

Автор: Богдан Димитров   |   Категория: Списъци


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy.

Nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Сed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

1. Каква е кампанията и какви резултатите можеш да очакваш?

Защо имаш нужда от кампанията?

1.Първото е, че правиш пари. Кампанията превръяа потребител в клиент до 7 дни. Това е една от най-печелившите кампани. Веднага ще забележиш скок в продажбите. По-скоро силата и е психологическа. Чрез нея посетителя прекрачва границата между посетител и клиент. Ако му продаддеш и за 5 стотинки, нещата вече са различни. Той е клиент. Вече имате вземане – даване. Следващата продажба е по-лесна. Най-трудното нещо е да накараш човек да купи от теб за първи път.

2.Унищожаваш разхода за реклама. По-скоро го покриваш. При мен 20% от хората които се запишат в мейл листа ми приемат офертата. В момента е 4.99 лв. Тоест, ако платя за 100 души трафик, знам, че до 7 дни грубо ще спечеля 100 лв. Това ми покрива разхода за всички – и за имейл абонатите и за тези, които не са си оставили имейла в сайта ми. Между другото много хора се оплакват от високи цени за реклама. Така ще свалиш драстично от разхода. Даже и да не си покриеш разхода на 100 процента, 50-60% също е мнного добре. Освобождаваш повече ресурс за реклама. И то бързо. Началните оферти са на импулсна цена – 5-6-10 лв. Зависи от бизнеса ти. И хората ги взимат бързо. За няколко дни си прибираш парите. Няма да чакаш 1-2 седмици докато се решат да купят главните продукти за 70-80 лв. А и за тях ще трябват повече посещения. Може би 5-6. С оферта за 5-6 лв. парите се въртят по-бързо.

3.Кампанията е и прикрит ремаркетинг по имейл. Ако продаваш стоки в диапазона 50-100 лв. или долара, горе долу трябват 7-8 дни клиента да се реши на покупка. Трябват му и към 5-6 посещения преди да вземе.

За 7-8 дни или повече връщаш клеинта няколко пъти обратно. Когато пусна мейл на имейл листа не очаквам да прочетат само статията, но и да купят нещо – продукт, консултация и т.н.

Под 1 процент от хората, които ти влизат в сайта са готови да купуват. Ако не правиш ли ремаркетинг губиш едно 99 % от останалите. Дал си пари за тях, не може така лековато да ги изпуснеш.

 

4.Правиш добро първо впечатление. За да хванеш клиент в днешно време трябва да дадеш всичко от себе си. Не може наведнъж да покажеш всичките си предимства. Имаш няколко секунди реално. Вземеш ли мейла, имаш повече време да се изфукаш. Повече време да покажеш, че си стойностен за потребителя. Правиш впечатление и по-друг начин – просто изпращаш нещо. Оставиш ли си мейла масово в онлайн магазините или не получаваш нищо или само промоции.

 

С една изпипана кампания ot 4-4 мейла си по-напред от 95% от останалите бизнеси.

 

 

5.Запознаваш потребителите с твоя бизнес. Така стоят по-дълго наблизо. Запознаваш ги с условията за доставка, предимства и т.н. премахват се пречките пред продажба. Така ще те питат по-малко дали могат да върнат ако не им хареса и т.н. Получаваш по-малко въпроси от типа:

 

„Мога ли да върна, ако не ми стане?“

„За колко време е при мен?“

„Има ли гаранция и как да ползвам продукта?“

 

В кампанията им показваш условията. Нещата са ясни от рано и няма едни и същи въпроси.

 

 

 1. Изпращаш им безплатна стойност и купуват по-лесно в края

 

Издигаш се като експерт в нишата. Това ако съдържанието ти е добро, ако не е нищо няма да помогне.

 

 

 1. Пълниш социалните профили по-бързо

 

В имейла ги подканяш да ти харесат Fb страницата, Youtube канала, Instagram профила и т.н. После ще говорим за това.

Прави се бързо и лесно, няма как да сбъркаш с нея. Смао можеш да спечелиш.

2. Сегментация за по-добри резултати

Защо индоктринационната кампания е ключова?

Timestamps:

 • 1:35 – Защо това?
 • 2:48 – Защо онова?
 • 2:48 – Защо онова?
 • 2:48 – Защо онова?
3. Превръщане в клиент чрез еднократна оферта

Защо индоктринационната кампания е ключова?

Timestamps:

 • 1:35 – Защо това?
 • 2:48 – Защо онова?
 • 2:48 – Защо онова?
 • 2:48 – Защо онова?
4. Подготовка - какво ти трябва за да стартираш?

Бележка: Пепоръчително е да прочетеш тази част, постовете към които съм дал линк и след това да продължиш напред.


Какво ти е нужно за да стартираш? (активи)

 • Избор на имейл клиент;
 • Метод за събиране на имейл абонати;
 • Интересно съдържание, което да изпратиш;
 • Купон за намаление;
 • Няколко продукти на промо цена за еднократна оферта;

1. Избор на имейл клиент – Klaviyo/Mailchimp

Klaviyo – Deliver Smarter Marketing

Адрес: https://www.klaviyo.com/

Klaviyo е заченат за e-commerce. По-скъпичък е от останалите, но с опциите, които дава и възможностите за повече печалби, това се избива.

Качеството струва пари.

Интеграция

Интегрира се с плъгин или код със:

 • WooCommerce;
 • Shopify;
 • Magento;
 • BigCommerce;

Можеш да го вържеш с всичко чрез API и т.н.

 

Mailchimp

Адрес: https://mailchimp.com

Чимпа си го бива, ама не колкото Klaviyo.

Предимството му е, че е безплатен до 2000 абоната. Ако сега се учиш го избери да не се натоварваш с разходи отрано.

Интеграция

Интегрира се с:

 • WooCommerce;
 • Shopify;
 • Magento;
 • BigCommerce;

Отново, можеш да го вържеш с всичко чрез API и т.н.

Продължаваме…

2. Как да събираш ударно бързо имейл адреси?

Прочети този пост – https://neviacommerce.com/imeil-marketing/kak-da-subirash-udarno-burzo-imeil-abonati/ описал съм:

 • Какво да предложиш срещу имейл адрес?
 • Как да събираш адреси (плъгини, софтуер и т.н.)?
 • Как да използваш вирусни конкурси и събираш мейли за жълти стотинки?
5 Как излизаш на добра печалба (+инструменти)

Покажи втора оферта (upsell).

След като изпратиш купона, някой купи продукт, на страницата за приета поръчка (Thank you page) покажи оферта за допълващ се продукт.

Няколко примера за такива оферти

 • При поръчка на яке покажи оферта за риза/тениска/обувки;
 • При поръчка на бутилка вино, предложи още една бутилка или даже две с леко намаление;
 • При поръчка на телефон, предложи пакет аксесоари – слушалки, карта памет, кейс, зарядни и т.н.

Разбра ме.

Цялата идея е да закараш колкото се може повече хора на благодарствената страница и там да увеличиш големината на поръчката.

Така излизаш на печалба.

Ето инструменти:

За WordPress/WooCommerce – BuildWooFunnels

Адрес: https://buildwoofunnels.com.

BuildWooFunnels е пакет от няколко инструмента за вдигане на продажбите. Препоръчвам да вземеш целия пакет (bundle) „Business“ за 299$.

Научи повече за него тук – https://buildwoofunnels.com/exclusive-offer/

Иначе приложението за оферти след поръчка (за което говорихме преди малко) се казва UpStroke и е на цена от 79$ – 199$. Научи повече за него тук – https://buildwoofunnels.com/woocommerce-one-click-upsells-upstroke/

Има пакет с основни функции, има и професионален с повече.

Пакета „Basic“ от 79$ ще ти свърши работа.

 

За Shopify – Zipify

Адрес: https://zipify.com

Zipify е пак пакет от инструменти. За оферти след поръчка ти трябва приложението Post Purchase OCU (One Click Upsell).

Тук се плаща месечно (56$ или 81$) + 2.5% от стойността на офертата.

Да. Добре дошъл в Shopify 😊

Повече за цените и приложението виж тук – https://landing.zipify.com/pages/ocu20

Както и да е, инструмента си върши работата. Ползвай го ако си на Shopify.

Как да превръщаш посетителите в клиенти чрез имейл маркетинг за 7 дни на автопилот?


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy.

Nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Сed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

1. Каква е кампанията и какви резултатите можеш да очакваш?

Защо имаш нужда от кампанията?

1.Първото е, че правиш пари. Кампанията превръяа потребител в клиент до 7 дни. Това е една от най-печелившите кампани. Веднага ще забележиш скок в продажбите. По-скоро силата и е психологическа. Чрез нея посетителя прекрачва границата между посетител и клиент. Ако му продаддеш и за 5 стотинки, нещата вече са различни. Той е клиент. Вече имате вземане – даване. Следващата продажба е по-лесна. Най-трудното нещо е да накараш човек да купи от теб за първи път.

2.Унищожаваш разхода за реклама. По-скоро го покриваш. При мен 20% от хората които се запишат в мейл листа ми приемат офертата. В момента е 4.99 лв. Тоест, ако платя за 100 души трафик, знам, че до 7 дни грубо ще спечеля 100 лв. Това ми покрива разхода за всички – и за имейл абонатите и за тези, които не са си оставили имейла в сайта ми. Между другото много хора се оплакват от високи цени за реклама. Така ще свалиш драстично от разхода. Даже и да не си покриеш разхода на 100 процента, 50-60% също е мнного добре. Освобождаваш повече ресурс за реклама. И то бързо. Началните оферти са на импулсна цена – 5-6-10 лв. Зависи от бизнеса ти. И хората ги взимат бързо. За няколко дни си прибираш парите. Няма да чакаш 1-2 седмици докато се решат да купят главните продукти за 70-80 лв. А и за тях ще трябват повече посещения. Може би 5-6. С оферта за 5-6 лв. парите се въртят по-бързо.

3.Кампанията е и прикрит ремаркетинг по имейл. Ако продаваш стоки в диапазона 50-100 лв. или долара, горе долу трябват 7-8 дни клиента да се реши на покупка. Трябват му и към 5-6 посещения преди да вземе.

За 7-8 дни или повече връщаш клеинта няколко пъти обратно. Когато пусна мейл на имейл листа не очаквам да прочетат само статията, но и да купят нещо – продукт, консултация и т.н.

Под 1 процент от хората, които ти влизат в сайта са готови да купуват. Ако не правиш ли ремаркетинг губиш едно 99 % от останалите. Дал си пари за тях, не може така лековато да ги изпуснеш.

 

4.Правиш добро първо впечатление. За да хванеш клиент в днешно време трябва да дадеш всичко от себе си. Не може наведнъж да покажеш всичките си предимства. Имаш няколко секунди реално. Вземеш ли мейла, имаш повече време да се изфукаш. Повече време да покажеш, че си стойностен за потребителя. Правиш впечатление и по-друг начин – просто изпращаш нещо. Оставиш ли си мейла масово в онлайн магазините или не получаваш нищо или само промоции.

 

С една изпипана кампания ot 4-4 мейла си по-напред от 95% от останалите бизнеси.

 

 

5.Запознаваш потребителите с твоя бизнес. Така стоят по-дълго наблизо. Запознаваш ги с условията за доставка, предимства и т.н. премахват се пречките пред продажба. Така ще те питат по-малко дали могат да върнат ако не им хареса и т.н. Получаваш по-малко въпроси от типа:

 

„Мога ли да върна, ако не ми стане?“

„За колко време е при мен?“

„Има ли гаранция и как да ползвам продукта?“

 

В кампанията им показваш условията. Нещата са ясни от рано и няма едни и същи въпроси.

 

 

 1. Изпращаш им безплатна стойност и купуват по-лесно в края

 

Издигаш се като експерт в нишата. Това ако съдържанието ти е добро, ако не е нищо няма да помогне.

 

 

 1. Пълниш социалните профили по-бързо

 

В имейла ги подканяш да ти харесат Fb страницата, Youtube канала, Instagram профила и т.н. После ще говорим за това.

Прави се бързо и лесно, няма как да сбъркаш с нея. Смао можеш да спечелиш.

2. Сегментация за по-добри резултати

Защо индоктринационната кампания е ключова?

Timestamps:

 • 1:35 – Защо това?
 • 2:48 – Защо онова?
 • 2:48 – Защо онова?
 • 2:48 – Защо онова?
3. Превръщане в клиент чрез еднократна оферта

Защо индоктринационната кампания е ключова?

Timestamps:

 • 1:35 – Защо това?
 • 2:48 – Защо онова?
 • 2:48 – Защо онова?
 • 2:48 – Защо онова?
4. Подготовка - какво ти трябва за да стартираш?

Бележка: Пепоръчително е да прочетеш тази част, постовете към които съм дал линк и след това да продължиш напред.


Какво ти е нужно за да стартираш? (активи)

 • Избор на имейл клиент;
 • Метод за събиране на имейл абонати;
 • Интересно съдържание, което да изпратиш;
 • Купон за намаление;
 • Няколко продукти на промо цена за еднократна оферта;

1. Избор на имейл клиент – Klaviyo/Mailchimp

Klaviyo – Deliver Smarter Marketing

Адрес: https://www.klaviyo.com/

Klaviyo е заченат за e-commerce. По-скъпичък е от останалите, но с опциите, които дава и възможностите за повече печалби, това се избива.

Качеството струва пари.

Интеграция

Интегрира се с плъгин или код със:

 • WooCommerce;
 • Shopify;
 • Magento;
 • BigCommerce;

Можеш да го вържеш с всичко чрез API и т.н.

 

Mailchimp

Адрес: https://mailchimp.com

Чимпа си го бива, ама не колкото Klaviyo.

Предимството му е, че е безплатен до 2000 абоната. Ако сега се учиш го избери да не се натоварваш с разходи отрано.

Интеграция

Интегрира се с:

 • WooCommerce;
 • Shopify;
 • Magento;
 • BigCommerce;

Отново, можеш да го вържеш с всичко чрез API и т.н.

Продължаваме…

2. Как да събираш ударно бързо имейл адреси?

Прочети този пост – https://neviacommerce.com/imeil-marketing/kak-da-subirash-udarno-burzo-imeil-abonati/ описал съм:

 • Какво да предложиш срещу имейл адрес?
 • Как да събираш адреси (плъгини, софтуер и т.н.)?
 • Как да използваш вирусни конкурси и събираш мейли за жълти стотинки?
5 Как излизаш на добра печалба (+инструменти)

Покажи втора оферта (upsell).

След като изпратиш купона, някой купи продукт, на страницата за приета поръчка (Thank you page) покажи оферта за допълващ се продукт.

Няколко примера за такива оферти

 • При поръчка на яке покажи оферта за риза/тениска/обувки;
 • При поръчка на бутилка вино, предложи още една бутилка или даже две с леко намаление;
 • При поръчка на телефон, предложи пакет аксесоари – слушалки, карта памет, кейс, зарядни и т.н.

Разбра ме.

Цялата идея е да закараш колкото се може повече хора на благодарствената страница и там да увеличиш големината на поръчката.

Така излизаш на печалба.

Ето инструменти:

За WordPress/WooCommerce – BuildWooFunnels

Адрес: https://buildwoofunnels.com.

BuildWooFunnels е пакет от няколко инструмента за вдигане на продажбите. Препоръчвам да вземеш целия пакет (bundle) „Business“ за 299$.

Научи повече за него тук – https://buildwoofunnels.com/exclusive-offer/

Иначе приложението за оферти след поръчка (за което говорихме преди малко) се казва UpStroke и е на цена от 79$ – 199$. Научи повече за него тук – https://buildwoofunnels.com/woocommerce-one-click-upsells-upstroke/

Има пакет с основни функции, има и професионален с повече.

Пакета „Basic“ от 79$ ще ти свърши работа.

 

За Shopify – Zipify

Адрес: https://zipify.com

Zipify е пак пакет от инструменти. За оферти след поръчка ти трябва приложението Post Purchase OCU (One Click Upsell).

Тук се плаща месечно (56$ или 81$) + 2.5% от стойността на офертата.

Да. Добре дошъл в Shopify 😊

Повече за цените и приложението виж тук – https://landing.zipify.com/pages/ocu20

Както и да е, инструмента си върши работата. Ползвай го ако си на Shopify.

Консултация за начинаещите

Получи точни и бързи отговори на въпросите си в дропшипинга от практик сега

Искаш повече от живота – финансова свобода, време и собствен бизнес? Мога да помогна. В консултацията отговарям на въпросите ти за дропшипинг, платформи, избор на ниша, прoдукти или реклама. Кандидатствай за консултация и получи точни отговори, насоки и решения от практик със 7 годишен опит и 3 успешни онлайн магазина на дропшипинг в България и чужбина зад гърба си сега.

Кандидатствай сега

„Богдан Димитров е професионалист в това което прави. Помогна ми най вече с това, че разбра какъв всъщност е моя проблем и как да работя върху него за да успея да съм успешен онлайн търговец.“

Стефан Стефанов / Стартиращ търговец

Накратко

Какво получаваш?

Отговори на въпроси за дропшипинг, технически въпроси свързани с WordPress/WooCommerce, намиране на продукти, избор на платформа, методи за плащания и как да продаваш успешно в чужбина или България. Получаваш запис на консултацията, e-commerce ресурси и насоки към фирми за изработка на сайт, Facebook реклама и много други.

ЗДРАВЕЙ

Аз съм Богдан Димитров. 28. Създал съм 3 успешни онлайн магазина. Участвал съм в над 30 e-commerce проекта в България и чужбина. На консултацията споделям опита си наготово.

2013 – та прекъснах за да си гоня мечтата – да имам нещо свое. Вече не бях студент и трябваше да измисля как да се издържам сам. Трябваха пари. Квартири. Сметки.  Храна. Знаеш. Живота подаде сметката за избора ми и мечтата за свободен живот. Първия ми онлайн магазин на дропшипинг я плати.

Първи онлайн магазин на дропшипинг в България – 25 – 30 хил. в продажби месечно само няколко месеца след старт (2013 – 2015)

Август 2013 в блок 42Б на Студентски град стартирах първия си онлайн магазин в България на дропшипинг. С последните 40 кинта в джоба купих хостинг, домейн и започнах да продавам дрехи и обувки в OLX (тогава „Prodavalnik”) и онлайн магазина.

След няколко месеца здраво бачкане правех 25 – 30 хил. лв. в продажби месечно. Печалбите идваха основно от Facebook и търсене в Google. Не е зле за 22 годишен, тъкмо прекъснал софийския…

Лятото на 2015 г. продадох онлайн магазина за доволна сума. Всъщност, магазина съществува и до днес. Ако си купувал мъжко или дамско яке онлайн, шанса да си поръчал от него е доста голям.

На консултацията мога да ти покажа как да започнеш и успееш, дори да нямаш голям бюджет.

Втори онлайн магазин на дропшипинг за суплементи в UK, USA и EU (2018 – ∞)

2018 стартирах онлайн магазин в Обединеното кралство на дропшипинг за суплементи. Продавам продукти на BSN, OptimumNutrition, MyProtein, Neocell, Bayer и Quisser Pharma (известна в България като “Doppelherz”).

От януари 2020 г. вече продавам в Северна Америка и целия ЕС. До 2022 г. мисля да отворя физически магазин в „Сердика Център“. До 2024 – 2025 искам да направя завод (ако има пари) за производство на суплементи у нас.

Даже съм харесал място – Нови Искър до София.

Работил съм по над 30 онлайн магазина с оборот от 5 000 до над 1 – 2  млн. месечно в САЩ, Обединеното кралство и ЕС (2015 – 2018)

Между 2015 – 2018 работих като фрийлансър главно по онлайн магазини, които продават в UK, US и Западна Европа на WooCommerce. Работил съм по тъкмо стартиращи магазинчета. Работил съм и по вече установени с по 1-2 милиона в обороти месечно.

Занимавах се с увеличение на продажбите (имейл маркетинг, продажбени фунии). Водих рекламни кампании във Facebook. Занимавах се и с техническата част. Мисля, че за да си успешен търговец, трябва да ти е ясен целия цикъл – техническата част, маркетинга, рекламата през различни канали (PPC, search, имейл) и т.н.

На консултацията може да поговорим и за това.

NeviaCommerce – блог за онлайн търговия (2016 – ∞ )

Статирах го малко като на шега, ама той пък взе, че тръгна.

Написах 2-те най-пълни ръководства как да стартираш онлайн магазин чрез дропшипинг в България. Едното е в сайта на SmartMoney.bg – най-четената статия за всички времена (и една от най-четените статии за бизнес изобщо в България), другото – в NeviaCommerce.

 • Създадох първата и единствената по рода си у нас дропшипинг директория – списъка с дропшипинг доставчици;
 • Разработвам видео обучения за стартиране на успешен дропшипинг бизнес;
 • Предлагам готови онлайн магазини на WooCommerce и Shopify (скоро) срещу еднократно плащане;

Предлагам и консултации, където решавам проблемите и отговарям на въпросите на начинаещите в онлайн търговията. Все пак и аз бях доста объркан и правих всякакви глупости в началото. Така че спокойно, знам през какво минаваш и как да ти помогна.

Затова си струва да ми звъннеш за консултация 😉

ЗА КОГО е консултацията

Ако си начинаещ с въпроси или просто ти трябват бързи отговори и решения на належащи проблеми, консултацията е за теб. Споделям опита си наготово.

Консултацията е за хора, които искат бърз прогрес и нямат намерение да откриват топлата вода. Подходяща е ако си начинаещ и искаш някой опитен да те преведе през нещата и отговори на въпросите. Подходяща е и ако вече си стартирал, но имаш проблем и ти трябва бързо решение от професионалист.

Начинаещи в дропшипинга

Ако ти трябва план стъпка-по-стъпка как да статираш с дропшипинга, консултацията е за теб. Пишем на лист какво и как да правиш за месеци напред. Изчистваме и въпроси като – плащания, реклама, счетоводство, платформи, продукти и т.н.

Нужда от бързи отговори

Ако имаш въпроси или проблеми и ти трябват бързи отговори (и решения) от професионалист, консултацията е за теб. Изпращаш ми списък с въпроси и на консултацията си получаваш отговорите наред. Решаваш си проблема и продължаваш напред.

Агенции и консултанти

Нает си да направиш, развиеш или рекламираш онлайн магазин? Чел си ми блога и искаш да научиш повече по някоя тема за да изкараш на клиента си повече пари (и получиш по-голям хонорар)? Звънни да обсъдим, как мога да съм ти полезен.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯТА

На консултацията може да говорим за дропшипинг, избор на ниша, продукти, реклама и платформи. Практикувам ги от 7 години – давам информация, която прилагаш веднага.

Изпращаш ми списък с въпроси и на консултацията отговарям. Aко не се сещаш над какво трябва да наблегнеш или какво изобщо да питаш – звъниш и уточняваме. Давам насоки какво и как да правиш, споделям опит и решаваме проблеми.  Действаш без лутане и грешки. Ето за какво може да говорим…

Резултати?

Отговори на въпроси и решаване на проблеми. Получаваш опит наготово за най-важните теми – избор и настройка на платформа, методи за плащане, счетоводство и реклама. Научаваш тънкости и техники, които отнемат години да научиш сам. Спестяваш време (и пари) от грешки, които начинаещите често правят. Насоки към фирми за изработка на сайт, реклама, дизайн и други. Всичко това поднесено наготово и на разбираем език.

ПРЕДИМСТВО 1:
След консултацията имаш кристална яснота какво и как да правиш – получаваш план за действие

Спираш да се луташ.

Когато стартирах това ми беше най-големия проблем – не знаех какво да правя. Исках някой да седне с мен, да ми обясни нещата стъпка-по-стъпка и да ми напише на лист – „правиш това, после това и това“.

Сигурно и ти си така, затова на консултацията ще разпишем план стъпка-по-стъпка. Все едно имаш карта за да се ориентираш в джунглата. Вместо да се колебаеш и съмняваш, вървиш точно накъдето трябва. Дори нещо да не стане по план, поглеждаш картата (или ми звънкаш) и се връщаш на правилния път за минути.

ПРЕДИМСТВО 2:
Посочвам кое е приоритетно и кое не – спираш да губиш време в глупости и имаш яснота за месеци напред

90% от резултатите идват от 5% от нещата, които вършиш. Стига да ги знаеш, де. Казвам ти ги и имаш яснота над какво да се концентираш за да напредваш по-бързо. Знаеш кое да правиш първо, второ, трето, пето и т.н.

Вече няма да се чудиш „Ок, каква е следващата стъпка?“.

Знаеш си работата за месеци напред. Имаш контрол.

ПРЕДИМСТВО 3:
Давам наготово тонове опит, съвети и тънкостите от занаята

От 2013 продавам на дропшипинг. Правя реклами. Пускам мейл кампании. Избирам продукти. Проучвам ниши, пазари и т.н. Продавам и суплементи в брутално трудни пазари – Англия, САЩ, ЕС и Югоизточна Азия.

На консултацията ти споделям опита и знанията си наготово. 10 години опит в 60 минути. Постигаш резултати без да се мъчиш и повтаряш моите грешки.

ПРЕДИМСТВО 4:
Споделям тънкостите и хитринките, които другите крият

Тънкостите и детайлите правят разликата.

Няма да задържам информация за да ми купиш курса (защото нямам) и т.н. Казвам всичко. Споделям как бих постъпил в твоята ситуация, за да си финасово свободен час по-скоро.

ПРЕДИМСТВО 5:
Прилагаш наученото веднага за да печелиш по-бързо

Няма да ти губя времето с неща за които трябва да чакаш месеци или години за да имаш резултати. На лаптопа показвам как и какво да правиш за да си решиш проблема на момента. Обичам да давам бързи решения и резултати.

На консултацията си ги получаваш и продължаваш спокойно напред.

ПРЕДИМСТВО 6:
Винаги е по – бързо и удобно да питаш, отколкото да откриваш топлата вода

Пробвал ли си да минеш тънко? Да се пробваш сам да направиш нещата, да ги прецакаш, да изгубиш време, пари и нерви? После и да платиш на някой да разчисти кашата?

Виж, нещата, които те вълнуват, съм ги минал преди 7 – 8 години. Казвам ги наготово. Нещата (и техниките) как да си успешен търговец са ясни отдавна. На никой не му пука, че си преоткрил топлата вода. Питаш, решаваш си проблема и не губиш време.

Когато упорстваш, само отлагаш момента, в който магазина ще ти тръгне.

ПРЕДИМСТВО 7:
Спираш да тъпчеш на едно място и напредваш в пъти по-бързо

Нали не искаш да си от онези, които тъпчат на едно място с години?

Консултацията с мен те поставя на правилният път от ден първи. Нещата се случват бързо. Понякога на момента. Защото знаеш кое и как да правиш. Представи си колко по-спокойно и ентусиазирано действаш тогава…

ПРЕДИМСТВО 8:
Получаваш странично и обективно мнение – премахваш самозаблудите, които ти пречат да напредваш

…и за да не изглеждаш тъпо пред клиентите или приятелите си.

Всеки си мисли, че магазина и плана му е страхотен, ама…

Например виждал ли си как някой се мисли, че плана му е много добър, а ти му се чудиш на акъла – „Този какво си мисли!?“. За да не си като тези хора, на консултацията коментираме плана или идеята и давам обективно мнение.

Свалям ти розовите очила. Виждаш истината.

Оправяш нещата (ако има какво да се оправя). Действаш. Напредваш в пъти по-бързо, докато другите ти дишат прахта.

ПРЕДИМСТВО 9:
Не си губиш времето и парите в наивни грешки

Сигурно си заделил и някой лев. 1000. 2000. Повече. Отказал си се от това. Спестил си от онова…

Не искаме да ги пропиляваш в наивни грешки, нали?

Преди да инвестираш време и пари, нека направим една консултация. Защо? На доста хора плана или изпълнението (или и двете) им е кофти. Казвам им какво да оправят или подобрят, спасяват се от грешка и продължават напред.

По-добре да инвестираш 1 час в консултация, отколкото да си скубиш косите когато си изгубиш времето и парите.

Готови пари се пилеят лесно. Инвестирай ги в магазина, когато потръгне. Пази ги за теб. За близките. За семейството. Ще са ти благодарни за това.

ПРЕДИМСТВО 10:
97% от магазините умират – консултацията драматично увеличава шанса да оцелееш

Да речем, че отиваш на война.

Ако ти предложат обучение, което увеличава шанса да оцелееш с 5% би ли се съгласил?

О, да. Онлайн търговията в чужбина е кланница. Да тръгнеш неподготвен е самоубийство.

Просто начинаещите правят груби и елементарни грешки. Проблема е, че не знаят какви са. Дори 1 час разговор с по-опитен човек ти спестява мъки, изгубени пари и пропуснати възможности.

ПРЕДИМСТВО 11:
Обяснявам подробно, но стегнато, без разтягане на лукуми

Ако мога да обясня нещо с 2 думи, не ползвам 10. Ако мога да покажа, вместо да обяснявам – ще го направя.

Като приключим с тема питам – „Има ли нещо неясно по този въпрос?“. Да? Изчистваме го. Не? Продължаваме напред.

Знам, че може да отделяш от залъка си за да дойдеш на консултация. Знам и какво е да нямаш пари. Обещавам, че няма да ти губя времето с глупости.

ПРЕДИМСТВО 12:
Насоки към ресурси – остава повече време за наистина важните теми

Виж, някои теми са приоритетни. Трябва да говорим повече за тях.

Други неща се учат по-добре на спокойствие. Искат повече обяснение, искат да четеш и т.н. За тях след консултацията ще ти дам ресурси – статии, видео, курсове и т.н.

В предварителния разговор преди консултацищта ще ти предложа кое е приоритетно и трябва да му се обърне повече време, и кое не чак толкова. Ти преценяш дали да ми приемеш съвета.

Така хем говорим повече за важните неща, хем пък те насочвам към правилните ресурси да за да си решиш проблемите по другите теми.

С един куршум 2 заека. За същото време (и пари) получаваш 2 пъти повече резултати.

ПРЕДИМСТВО 13:
Получаваш запис на консултацията

Ако правим консултацията онлайн – записвам екрана и всичко, което си говорим на видео и после ти го изпращам.

Ако се видим на живо, може и да ме запишеш на камера ако искаш. Вместо да забравиш половината докато се прибереш, имаш консултацията на запис. Когато искаш да си припомниш нещо, пускаш си видеото и готово.

ПРЕДИМСТВО 14:
Насоки към хора/фирми за счетоводство, реклама, изработка на сайт, инструменти и т.н.

Ако искаш ще те насоча към (надеждни) хора, фирми или инструменти за:

 • Изработка и поддръжка на сайт;
 • Реклама и маркетинг във Facebook/Instagram/Google;
 • Счетоводни фирми;
 • Дизайн (лого, банери);
 • Производители, дропишпинг доставчици или търговци на едро за дадена стока;
 • SEO за Google;
 • Полезни инструменти в Amazon, Ebay или онлайн магазин;

Вместо да пробваш този и онзи, уцелваш още от първия път. Ще си движиш проекта спокойно и уверено.

Друго е да имаш доказани професионалисти зад гърба си.

ПРЕДИМСТВО 15:
И много други…

 • Работим по предварително одобрена от теб програма – научаваш това, което те интересува. Имаш пълен контрол над обучението;
 • Получаваш моментално отговори на важни за теб въпроси на едно място, без да търсиш из Интернет;
 • Изпращам ти списък с ресурси за да надградиш наученото след срещата ни;
 • Изпращам ти контакти на доставчици, търговци на едро, фирми за изработка на сайтове, счетоводство, реклама и т.н.;
 • Почивка на всеки 60 минути (за по-дълги консултации). Знам, че при интензивни обучения главата ти гръмва. Затова на всеки час почиваме за 10-15 минутки. Може да хапнем или пийнем нещо (алкохол само след като приключим).

Накратко – всичко необходимо за да си успешен търговец.

60 дневна гаранция

Aко не си доволен от консултацията, можеш да си поискаш парите обратно до 60 дни. Връщам ги до 3 работни дни.

Ако до 60 дни нямаш резултати, пишеш мейл с IBAN и толкова. Не искам да ми се обясняваш и т.н. Получаваш си парите обратно до 3 работни дни по банков път. Знам, че е гадно да се разправяш. Затова няма смисъл да ми звъниш. Пишеш мейл и толкова.

Без въпроси. Без обяснение. Без спънки. Без вина. Спокойно, аз съм на 28. Няма да ме обидиш 😊

Време е да действаш

ОК, искам да си разреша проблемите и отговоря на въпросите. Как да си уредя консултация с теб?

Правилен избор. Първо да ти кажа няколко неща. Структурирай и обмисли въпросите си добре. Набележи и точно какви резултати очакваш от мен. Така ще мога да се подготвя преди срещата ни за да имаш максимална полза от мен. Ок? Супер, ето как става уреждането на консултация…

Каква е цената

Цената на консултацията е 89 лв./час (с ДДС). Ето какво получаваш срещу парите си…

 • 1 час (или повече, както се разберем) консултация по зададени от теб теми (ако изпуснеш нещо важно, което трябва да знаеш, ще го посоча);
 • Получаваш отговори на въпросите си наготово без да губиш време и пари в проба-грешка;
 • Правим консултацията онлайн (Skype,Zoom) или на лична среща (само за София) – както се разберем;
 • Получаваш запис на консултацията в HD качество (1080p). Ако искаш я качвам в YouTube (само аз и ти имаме достъп до видеото) за да си я гледаш когато и където искаш;
 • Удобни начини за плащане – банков превод, PayPal, Phyre (издавам и фактури ако искаш);

 • Бонус 1: Получаваш като подарък достъп до списъка с дропшипинг доставчици (стойност 9.97 лв.);
 • Бонус 2: 50 лв. отстъпка от бъдещия ми курс за дропшипинг;
 • Бонус 3: Участваш в създаването на продукти, които разработвам (по желание);
 • Бонус 4: 1-2 кратки обаждания след консултация (изглаждаме ако има нещо неясно);

Запази час за консултация и получи резултати, отговори и решения сега

Ако искаш по-бързо резултати и отговори, обади се сега на 0895 55 12 04. Спокойно, това с нищо не те обвързва. Само ще поговорим няколко минутки дали сме един за друг. Благодаря и успехи в начинанията!

Обади се сега на 0895 55 12 04

Отзиви

Какво казват другите?

Богдан Димитров е професионалист в това което прави. Помогна ми най вече с това, че разбра какъв всъщност е моя проблем и как да работя върху него за да успея да съм успешен онлайн търговец.

Имах удоволствието да се срещна с Богдан Димитров за консултация, зададох му хиляди въпроси относно интернет търговията и в частност дропшипинга.

Това, което получих като информация от него, беше изключително ценно – базирано на личен опит и правилен анализ на тенденциите и процесите в интернет търговията в световен мащаб и конкретно в България.

Благодаря на Богдан за знанията, които сподели. Благодаря за това, че успя за толкова кратко време да въдвори ред в хаотичните ми мисли свързани с електронната търговия.

Като абсолютно начинаещ не очаквах от тази среща много. Резултатът обаче е, че вече имам ясно начертан конкретен план, което за мен на този етап е МНОГО. Със сигурност ще се има следваща консултация и горещо го препоръчвам.

Като един доволен клиент мога да кажа, че едночасовата ми консултация с Богдан беше изключително полезна. Въпросите, които зададох бяха отговорени много изчерпателно, като към тях беше добавена и много допълнителна информация под формата на статии и курсове.

Много е удобно, тъй като получаваш целия си разговор на запис след края му, заедно с документ по всички точки, за които говорихме ( +беше добавена още повече информация след разговора).

Много лесно се комуникира с него и е изключително коректен, като дори превишихме уговореното време, за да ми отговори на въпросите. Каквито и питания да имах след това, ми бяха отговорени всичките.

Получих конкретна и кондензирана информация по всички въпроси, които зададох. Много е важно да се зададат правилните въпроси, защото електронната търговия е обшира тема.

Богдан ми отговаряше без да се замисля. Това може да го направи само практик, който говори от личен опит. Разказа ми за алтернативите, като ясно обозначи личното си мнение, без да го натрапва. Изненадата дойде по-късно, когато Богдан се обади отново! Беше подготвил допълнителна информация свързана с моите въпроси.

Насочи ме какво да уча. За мен консултацията беше много полезна.

Прекарах известно време в събиране и изучаване на информацията, касаеща онлайн търговията. В един момент започнах да се давя. След срещата с Богдан, мисля, че ще успея да “изплувам”.

Имам конкретен план и множество структурирани ресурси. Спокойно мога да препоръчам работата му и определено мога да кажа, че срещата с него слага край на лутането в дебрите от информация.

Попаднах на сайта на Богдан и него самия напълно случайно.В сайта му намерих много точна и поднесена на достъпен език информация. За начинаещи в този бизнес е точното място да получат сериозен пакет от знания. Също така имах възможността да се запозная с Богдан на живо. Срещнах изключително точно, коректно и професионално тношение.

Съветвам всеки, който има нужда от професионална помощ да се свърже с него. Няма да съжалявате!

Благодаря на Богдан за изключително професионалната консултация, която проведохме. В труден момент ми даде изключително точна информация, ценни съвети и отговори на най-важните ми въпроси. Освен професионализма, впечатление ми направи и приятелското отношение както и заинтересоваността как се развиват плановете ми след консултацията.

Пожелавам успехи на целия екип на Neviacommerce!

+ още над 100 доволни клиента. Искаш ли да си следващият?

Ако искаш по-бързо резултати и отговори, изпрати запитване сега или се обади на 0895 55 12 04. Спокойно, това с нищо не те обвързва. Само ще поговорим няколко минутки дали сме един за друг. Кликни на линка отдолу и кандидатствай за консултация сега.

Запиши се за консултацията сега

Често задавани въпроси

Изникна ти въпрос? Отговора е отдолу.

Защо консултацията е толкова евтина?

Целта ми е да говоря с колкото се може повече хора.

Затова и цената е…достъпна. След време или цената ще е доста повече или ще спра с консултациите.

Как да съм сигурен, че ще ми помогнеш?

Преди да се уговаряме за каквото и да е ще се чуем за няколко минутки по телефона.

Казваш какво те интересува и какви резултати искаш. Ако съм сигурен, че мога да помогна правим консултацията.

Ако не – отказвам. Нямам намерение да си губим времето.

Например редовно отказвам консултации за Amazon или Ebay. Не се считам за експерт по тях и не мога да ти помогна.

Как да си уредя консултацията?

Уговаряме се предварително по телефон за ден, час, място, уреждаме заплащането и започваме

Обади се на 0895 55 12 04 или пиши мейл на contact@neviacommerce.com, че искаш консултацията. Уточняваме се дали мога да ти помогна. Уговаряме ден и час за среща. Изпращам ти IBAN за превод и готово.

Имай предвид, че правим консултация единствено след предварително плащане.

 • Моля, без закъснения
 • Няколко часа преди консултация ще ти е обадя за да потвърдим часа;
 • Предварително си направи списък с въпросите;
Кой начин за консултация е най-добър?

Най-ефективния вариант е лична среща. Живея в София и мога да ти предложа доста тихи и уютни заведения с удобен транспорт.

Разбира се, можем да се чуем по Skype и да обясня/покажа каквото е нужно. Удобството на варианта е, че можеш да си запишеш разговора и след това да го гледаш, когато и колкото искаш.

За колко време мога да те ангажирам?

Стандартно консултацията е 1 час (60 минути). Ако искаш да ме ангажираш за повече време, трябва да се уточним в разговора преди консултацията.

Мога ли да доведа приятел?

Доведи си.

Ако водиш още 3-ма или повече със себе си, цената за консултация се вдига на 120 лв. за 1 час.

Мога ли да получа фактура?

Да, преди консултацията ще се уточним.

Как мога да платя за консултацията?

Можеш да платиш по банков път, паричен превод с Еконт, EasyPay или PayPal. Пускам ти данните за плащане в предварителният разговор преди консултацията.

Важно: Правим консултацията единствено след предварително плащане.

Мога ли да ти платя на ръка?

За съжаление, не.

Приемам пари само по банков път, паричен превод с Еконт, EasyPay или PayPal. Пускам ти данните за плащане в предварителният разговор преди консултацията.

Как получавам бонусите?

Когато се видим (или чуем по Skype) ще ти направя акаунт в NeviaCommerce. Всичките бонуси са там и те очакват да ги разгледаш. Можеш да ги достъпиш когато и откъдето искаш.

Трябва ли вече да имам онлайн магазин за да направим консултация?

Не.

Даже е по-добре все още да не си стартирал. На консултацията изчистваме чести грешки на начинаещите, така че е по-добре да се чуем преди да си стартирал. Мога да помогна и в двата варианта – вече си стартирал или тепърва започваш.

 

 

Консултация за начинаещите

Получи точни и бързи отговори на въпросите си в дропшипинга от практик сега

Искаш повече от живота – финансова свобода, време и собствен бизнес? Мога да помогна. В консултацията отговарям на въпросите ти за дропшипинг, платформи, избор на ниша, прoдукти или реклама. Кандидатствай за консултация и получи точни отговори, насоки и решения от практик със 7 годишен опит и 3 успешни онлайн магазина на дропшипинг в България и чужбина зад гърба си сега.

Кандидатствай сега

„Богдан Димитров е професионалист в това което прави. Помогна ми най вече с това, че разбра какъв всъщност е моя проблем и как да работя върху него за да успея да съм успешен онлайн търговец.“

Стефан Стефанов / Стартиращ търговец

Накратко

Какво получаваш?

Отговори на въпроси за дропшипинг, технически въпроси свързани с WordPress/WooCommerce, намиране на продукти, избор на платформа, методи за плащания и как да продаваш успешно в чужбина или България. Получаваш запис на консултацията, e-commerce ресурси и насоки към фирми за изработка на сайт, Facebook реклама и много други.

ЗДРАВЕЙ

Аз съм Богдан Димитров. 28. Създал съм 3 успешни онлайн магазина. Участвал съм в над 30 e-commerce проекта в България и чужбина. На консултацията споделям опита си наготово.

2013 – та прекъснах за да си гоня мечтата – да имам нещо свое. Вече не бях студент и трябваше да измисля как да се издържам сам. Трябваха пари. Квартири. Сметки.  Храна. Знаеш. Живота подаде сметката за избора ми и мечтата за свободен живот. Първия ми онлайн магазин на дропшипинг я плати.

Първи онлайн магазин на дропшипинг в България – 25 – 30 хил. в продажби месечно само няколко месеца след старт (2013 – 2015)

Август 2013 в блок 42Б на Студентски град стартирах първия си онлайн магазин в България на дропшипинг. С последните 40 кинта в джоба купих хостинг, домейн и започнах да продавам дрехи и обувки в OLX (тогава „Prodavalnik”) и онлайн магазина.

След няколко месеца здраво бачкане правех 25 – 30 хил. лв. в продажби месечно. Печалбите идваха основно от Facebook и търсене в Google. Не е зле за 22 годишен, тъкмо прекъснал софийския…

Лятото на 2015 г. продадох онлайн магазина за доволна сума. Всъщност, магазина съществува и до днес. Ако си купувал мъжко или дамско яке онлайн, шанса да си поръчал от него е доста голям.

На консултацията мога да ти покажа как да започнеш и успееш, дори да нямаш голям бюджет.

Втори онлайн магазин на дропшипинг за суплементи в UK, USA и EU (2018 – ∞)

2018 стартирах онлайн магазин в Обединеното кралство на дропшипинг за суплементи. Продавам продукти на BSN, OptimumNutrition, MyProtein, Neocell, Bayer и Quisser Pharma (известна в България като “Doppelherz”).

От януари 2020 г. вече продавам в Северна Америка и целия ЕС. До 2022 г. мисля да отворя физически магазин в „Сердика Център“. До 2024 – 2025 искам да направя завод (ако има пари) за производство на суплементи у нас.

Даже съм харесал място – Нови Искър до София.

Работил съм по над 30 онлайн магазина с оборот от 5 000 до над 1 – 2  млн. месечно в САЩ, Обединеното кралство и ЕС (2015 – 2018)

Между 2015 – 2018 работих като фрийлансър главно по онлайн магазини, които продават в UK, US и Западна Европа на WooCommerce. Работил съм по тъкмо стартиращи магазинчета. Работил съм и по вече установени с по 1-2 милиона в обороти месечно.

Занимавах се с увеличение на продажбите (имейл маркетинг, продажбени фунии). Водих рекламни кампании във Facebook. Занимавах се и с техническата част. Мисля, че за да си успешен търговец, трябва да ти е ясен целия цикъл – техническата част, маркетинга, рекламата през различни канали (PPC, search, имейл) и т.н.

На консултацията може да поговорим и за това.

NeviaCommerce – блог за онлайн търговия (2016 – ∞ )

Статирах го малко като на шега, ама той пък взе, че тръгна.

Написах 2-те най-пълни ръководства как да стартираш онлайн магазин чрез дропшипинг в България. Едното е в сайта на SmartMoney.bg – най-четената статия за всички времена (и една от най-четените статии за бизнес изобщо в България), другото – в NeviaCommerce.

 • Създадох първата и единствената по рода си у нас дропшипинг директория – списъка с дропшипинг доставчици;
 • Разработвам видео обучения за стартиране на успешен дропшипинг бизнес;
 • Предлагам готови онлайн магазини на WooCommerce и Shopify (скоро) срещу еднократно плащане;

Предлагам и консултации, където решавам проблемите и отговарям на въпросите на начинаещите в онлайн търговията. Все пак и аз бях доста объркан и правих всякакви глупости в началото. Така че спокойно, знам през какво минаваш и как да ти помогна.

Затова си струва да ми звъннеш за консултация 😉

ЗА КОГО е консултацията

Ако си начинаещ с въпроси или просто ти трябват бързи отговори и решения на належащи проблеми, консултацията е за теб. Споделям опита си наготово.

Консултацията е за хора, които искат бърз прогрес и нямат намерение да откриват топлата вода. Подходяща е ако си начинаещ и искаш някой опитен да те преведе през нещата и отговори на въпросите. Подходяща е и ако вече си стартирал, но имаш проблем и ти трябва бързо решение от професионалист.

Начинаещи в дропшипинга

Ако ти трябва план стъпка-по-стъпка как да статираш с дропшипинга, консултацията е за теб. Пишем на лист какво и как да правиш за месеци напред. Изчистваме и въпроси като – плащания, реклама, счетоводство, платформи, продукти и т.н.

Нужда от бързи отговори

Ако имаш въпроси или проблеми и ти трябват бързи отговори (и решения) от професионалист, консултацията е за теб. Изпращаш ми списък с въпроси и на консултацията си получаваш отговорите наред. Решаваш си проблема и продължаваш напред.

Агенции и консултанти

Нает си да направиш, развиеш или рекламираш онлайн магазин? Чел си ми блога и искаш да научиш повече по някоя тема за да изкараш на клиента си повече пари (и получиш по-голям хонорар)? Звънни да обсъдим, как мога да съм ти полезен.

ЗА КОНСУЛТАЦИЯТА

На консултацията може да говорим за дропшипинг, избор на ниша, продукти, реклама и платформи. Практикувам ги от 7 години – давам информация, която прилагаш веднага.

Изпращаш ми списък с въпроси и на консултацията отговарям. Aко не се сещаш над какво трябва да наблегнеш или какво изобщо да питаш – звъниш и уточняваме. Давам насоки какво и как да правиш, споделям опит и решаваме проблеми.  Действаш без лутане и грешки. Ето за какво може да говорим…

Резултати?

Отговори на въпроси и решаване на проблеми. Получаваш опит наготово за най-важните теми – избор и настройка на платформа, методи за плащане, счетоводство и реклама. Научаваш тънкости и техники, които отнемат години да научиш сам. Спестяваш време (и пари) от грешки, които начинаещите често правят. Насоки към фирми за изработка на сайт, реклама, дизайн и други. Всичко това поднесено наготово и на разбираем език.

ПРЕДИМСТВО 1:
След консултацията имаш кристална яснота какво и как да правиш – получаваш план за действие

Спираш да се луташ.

Когато стартирах това ми беше най-големия проблем – не знаех какво да правя. Исках някой да седне с мен, да ми обясни нещата стъпка-по-стъпка и да ми напише на лист – „правиш това, после това и това“.

Сигурно и ти си така, затова на консултацията ще разпишем план стъпка-по-стъпка. Все едно имаш карта за да се ориентираш в джунглата. Вместо да се колебаеш и съмняваш, вървиш точно накъдето трябва. Дори нещо да не стане по план, поглеждаш картата (или ми звънкаш) и се връщаш на правилния път за минути.

ПРЕДИМСТВО 2:
Посочвам кое е приоритетно и кое не – спираш да губиш време в глупости и имаш яснота за месеци напред

90% от резултатите идват от 5% от нещата, които вършиш. Стига да ги знаеш, де. Казвам ти ги и имаш яснота над какво да се концентираш за да напредваш по-бързо. Знаеш кое да правиш първо, второ, трето, пето и т.н.

Вече няма да се чудиш „Ок, каква е следващата стъпка?“.

Знаеш си работата за месеци напред. Имаш контрол.

ПРЕДИМСТВО 3:
Давам наготово тонове опит, съвети и тънкостите от занаята

От 2013 продавам на дропшипинг. Правя реклами. Пускам мейл кампании. Избирам продукти. Проучвам ниши, пазари и т.н. Продавам и суплементи в брутално трудни пазари – Англия, САЩ, ЕС и Югоизточна Азия.

На консултацията ти споделям опита и знанията си наготово. 10 години опит в 60 минути. Постигаш резултати без да се мъчиш и повтаряш моите грешки.

ПРЕДИМСТВО 4:
Споделям тънкостите и хитринките, които другите крият

Тънкостите и детайлите правят разликата.

Няма да задържам информация за да ми купиш курса (защото нямам) и т.н. Казвам всичко. Споделям как бих постъпил в твоята ситуация, за да си финасово свободен час по-скоро.

ПРЕДИМСТВО 5:
Прилагаш наученото веднага за да печелиш по-бързо

Няма да ти губя времето с неща за които трябва да чакаш месеци или години за да имаш резултати. На лаптопа показвам как и какво да правиш за да си решиш проблема на момента. Обичам да давам бързи решения и резултати.

На консултацията си ги получаваш и продължаваш спокойно напред.

ПРЕДИМСТВО 6:
Винаги е по – бързо и удобно да питаш, отколкото да откриваш топлата вода

Пробвал ли си да минеш тънко? Да се пробваш сам да направиш нещата, да ги прецакаш, да изгубиш време, пари и нерви? После и да платиш на някой да разчисти кашата?

Виж, нещата, които те вълнуват, съм ги минал преди 7 – 8 години. Казвам ги наготово. Нещата (и техниките) как да си успешен търговец са ясни отдавна. На никой не му пука, че си преоткрил топлата вода. Питаш, решаваш си проблема и не губиш време.

Когато упорстваш, само отлагаш момента, в който магазина ще ти тръгне.

ПРЕДИМСТВО 7:
Спираш да тъпчеш на едно място и напредваш в пъти по-бързо

Нали не искаш да си от онези, които тъпчат на едно място с години?

Консултацията с мен те поставя на правилният път от ден първи. Нещата се случват бързо. Понякога на момента. Защото знаеш кое и как да правиш. Представи си колко по-спокойно и ентусиазирано действаш тогава…

ПРЕДИМСТВО 8:
Получаваш странично и обективно мнение – премахваш самозаблудите, които ти пречат да напредваш

…и за да не изглеждаш тъпо пред клиентите или приятелите си.

Всеки си мисли, че магазина и плана му е страхотен, ама…

Например виждал ли си как някой се мисли, че плана му е много добър, а ти му се чудиш на акъла – „Този какво си мисли!?“. За да не си като тези хора, на консултацията коментираме плана или идеята и давам обективно мнение.

Свалям ти розовите очила. Виждаш истината.

Оправяш нещата (ако има какво да се оправя). Действаш. Напредваш в пъти по-бързо, докато другите ти дишат прахта.

ПРЕДИМСТВО 9:
Не си губиш времето и парите в наивни грешки

Сигурно си заделил и някой лев. 1000. 2000. Повече. Отказал си се от това. Спестил си от онова…

Не искаме да ги пропиляваш в наивни грешки, нали?

Преди да инвестираш време и пари, нека направим една консултация. Защо? На доста хора плана или изпълнението (или и двете) им е кофти. Казвам им какво да оправят или подобрят, спасяват се от грешка и продължават напред.

По-добре да инвестираш 1 час в консултация, отколкото да си скубиш косите когато си изгубиш времето и парите.

Готови пари се пилеят лесно. Инвестирай ги в магазина, когато потръгне. Пази ги за теб. За близките. За семейството. Ще са ти благодарни за това.

ПРЕДИМСТВО 10:
97% от магазините умират – консултацията драматично увеличава шанса да оцелееш

Да речем, че отиваш на война.

Ако ти предложат обучение, което увеличава шанса да оцелееш с 5% би ли се съгласил?

О, да. Онлайн търговията в чужбина е кланница. Да тръгнеш неподготвен е самоубийство.

Просто начинаещите правят груби и елементарни грешки. Проблема е, че не знаят какви са. Дори 1 час разговор с по-опитен човек ти спестява мъки, изгубени пари и пропуснати възможности.

ПРЕДИМСТВО 11:
Обяснявам подробно, но стегнато, без разтягане на лукуми

Ако мога да обясня нещо с 2 думи, не ползвам 10. Ако мога да покажа, вместо да обяснявам – ще го направя.

Като приключим с тема питам – „Има ли нещо неясно по този въпрос?“. Да? Изчистваме го. Не? Продължаваме напред.

Знам, че може да отделяш от залъка си за да дойдеш на консултация. Знам и какво е да нямаш пари. Обещавам, че няма да ти губя времето с глупости.

ПРЕДИМСТВО 12:
Насоки към ресурси – остава повече време за наистина важните теми

Виж, някои теми са приоритетни. Трябва да говорим повече за тях.

Други неща се учат по-добре на спокойствие. Искат повече обяснение, искат да четеш и т.н. За тях след консултацията ще ти дам ресурси – статии, видео, курсове и т.н.

В предварителния разговор преди консултацищта ще ти предложа кое е приоритетно и трябва да му се обърне повече време, и кое не чак толкова. Ти преценяш дали да ми приемеш съвета.

Така хем говорим повече за важните неща, хем пък те насочвам към правилните ресурси да за да си решиш проблемите по другите теми.

С един куршум 2 заека. За същото време (и пари) получаваш 2 пъти повече резултати.

ПРЕДИМСТВО 13:
Получаваш запис на консултацията

Ако правим консултацията онлайн – записвам екрана и всичко, което си говорим на видео и после ти го изпращам.

Ако се видим на живо, може и да ме запишеш на камера ако искаш. Вместо да забравиш половината докато се прибереш, имаш консултацията на запис. Когато искаш да си припомниш нещо, пускаш си видеото и готово.

ПРЕДИМСТВО 14:
Насоки към хора/фирми за счетоводство, реклама, изработка на сайт, инструменти и т.н.

Ако искаш ще те насоча към (надеждни) хора, фирми или инструменти за:

 • Изработка и поддръжка на сайт;
 • Реклама и маркетинг във Facebook/Instagram/Google;
 • Счетоводни фирми;
 • Дизайн (лого, банери);
 • Производители, дропишпинг доставчици или търговци на едро за дадена стока;
 • SEO за Google;
 • Полезни инструменти в Amazon, Ebay или онлайн магазин;

Вместо да пробваш този и онзи, уцелваш още от първия път. Ще си движиш проекта спокойно и уверено.

Друго е да имаш доказани професионалисти зад гърба си.

ПРЕДИМСТВО 15:
И много други…

 • Работим по предварително одобрена от теб програма – научаваш това, което те интересува. Имаш пълен контрол над обучението;
 • Получаваш моментално отговори на важни за теб въпроси на едно място, без да търсиш из Интернет;
 • Изпращам ти списък с ресурси за да надградиш наученото след срещата ни;
 • Изпращам ти контакти на доставчици, търговци на едро, фирми за изработка на сайтове, счетоводство, реклама и т.н.;
 • Почивка на всеки 60 минути (за по-дълги консултации). Знам, че при интензивни обучения главата ти гръмва. Затова на всеки час почиваме за 10-15 минутки. Може да хапнем или пийнем нещо (алкохол само след като приключим).

Накратко – всичко необходимо за да си успешен търговец.

60 дневна гаранция

Aко не си доволен от консултацията, можеш да си поискаш парите обратно до 60 дни. Връщам ги до 3 работни дни.

Ако до 60 дни нямаш резултати, пишеш мейл с IBAN и толкова. Не искам да ми се обясняваш и т.н. Получаваш си парите обратно до 3 работни дни по банков път. Знам, че е гадно да се разправяш. Затова няма смисъл да ми звъниш. Пишеш мейл и толкова.

Без въпроси. Без обяснение. Без спънки. Без вина. Спокойно, аз съм на 28. Няма да ме обидиш 😊

Време е да действаш

ОК, искам да си разреша проблемите и отговоря на въпросите. Как да си уредя консултация с теб?

Правилен избор. Първо да ти кажа няколко неща. Структурирай и обмисли въпросите си добре. Набележи и точно какви резултати очакваш от мен. Така ще мога да се подготвя преди срещата ни за да имаш максимална полза от мен. Ок? Супер, ето как става уреждането на консултация…

Каква е цената

Цената на консултацията е 89 лв./час (с ДДС). Ето какво получаваш срещу парите си…

 • 1 час (или повече, както се разберем) консултация по зададени от теб теми (ако изпуснеш нещо важно, което трябва да знаеш, ще го посоча);
 • Получаваш отговори на въпросите си наготово без да губиш време и пари в проба-грешка;
 • Правим консултацията онлайн (Skype,Zoom) или на лична среща (само за София) – както се разберем;
 • Получаваш запис на консултацията в HD качество (1080p). Ако искаш я качвам в YouTube (само аз и ти имаме достъп до видеото) за да си я гледаш когато и където искаш;
 • Удобни начини за плащане – банков превод, PayPal, Phyre (издавам и фактури ако искаш);

 • Бонус 1: Получаваш като подарък достъп до списъка с дропшипинг доставчици (стойност 9.97 лв.);
 • Бонус 2: 50 лв. отстъпка от бъдещия ми курс за дропшипинг;
 • Бонус 3: Участваш в създаването на продукти, които разработвам (по желание);
 • Бонус 4: 1-2 кратки обаждания след консултация (изглаждаме ако има нещо неясно);

Запази час за консултация и получи резултати, отговори и решения сега

Ако искаш по-бързо резултати и отговори, обади се сега на 0895 55 12 04. Спокойно, това с нищо не те обвързва. Само ще поговорим няколко минутки дали сме един за друг. Благодаря и успехи в начинанията!

Обади се сега на 0895 55 12 04

Отзиви

Какво казват другите?

Богдан Димитров е професионалист в това което прави. Помогна ми най вече с това, че разбра какъв всъщност е моя проблем и как да работя върху него за да успея да съм успешен онлайн търговец.

Имах удоволствието да се срещна с Богдан Димитров за консултация, зададох му хиляди въпроси относно интернет търговията и в частност дропшипинга.

Това, което получих като информация от него, беше изключително ценно – базирано на личен опит и правилен анализ на тенденциите и процесите в интернет търговията в световен мащаб и конкретно в България.

Благодаря на Богдан за знанията, които сподели. Благодаря за това, че успя за толкова кратко време да въдвори ред в хаотичните ми мисли свързани с електронната търговия.

Като абсолютно начинаещ не очаквах от тази среща много. Резултатът обаче е, че вече имам ясно начертан конкретен план, което за мен на този етап е МНОГО. Със сигурност ще се има следваща консултация и горещо го препоръчвам.

Като един доволен клиент мога да кажа, че едночасовата ми консултация с Богдан беше изключително полезна. Въпросите, които зададох бяха отговорени много изчерпателно, като към тях беше добавена и много допълнителна информация под формата на статии и курсове.

Много е удобно, тъй като получаваш целия си разговор на запис след края му, заедно с документ по всички точки, за които говорихме ( +беше добавена още повече информация след разговора).

Много лесно се комуникира с него и е изключително коректен, като дори превишихме уговореното време, за да ми отговори на въпросите. Каквито и питания да имах след това, ми бяха отговорени всичките.

Получих конкретна и кондензирана информация по всички въпроси, които зададох. Много е важно да се зададат правилните въпроси, защото електронната търговия е обшира тема.

Богдан ми отговаряше без да се замисля. Това може да го направи само практик, който говори от личен опит. Разказа ми за алтернативите, като ясно обозначи личното си мнение, без да го натрапва. Изненадата дойде по-късно, когато Богдан се обади отново! Беше подготвил допълнителна информация свързана с моите въпроси.

Насочи ме какво да уча. За мен консултацията беше много полезна.

Прекарах известно време в събиране и изучаване на информацията, касаеща онлайн търговията. В един момент започнах да се давя. След срещата с Богдан, мисля, че ще успея да “изплувам”.

Имам конкретен план и множество структурирани ресурси. Спокойно мога да препоръчам работата му и определено мога да кажа, че срещата с него слага край на лутането в дебрите от информация.

Попаднах на сайта на Богдан и него самия напълно случайно.В сайта му намерих много точна и поднесена на достъпен език информация. За начинаещи в този бизнес е точното място да получат сериозен пакет от знания. Също така имах възможността да се запозная с Богдан на живо. Срещнах изключително точно, коректно и професионално тношение.

Съветвам всеки, който има нужда от професионална помощ да се свърже с него. Няма да съжалявате!

Благодаря на Богдан за изключително професионалната консултация, която проведохме. В труден момент ми даде изключително точна информация, ценни съвети и отговори на най-важните ми въпроси. Освен професионализма, впечатление ми направи и приятелското отношение както и заинтересоваността как се развиват плановете ми след консултацията.

Пожелавам успехи на целия екип на Neviacommerce!

+ още над 100 доволни клиента. Искаш ли да си следващият?

Ако искаш по-бързо резултати и отговори, изпрати запитване сега или се обади на 0895 55 12 04. Спокойно, това с нищо не те обвързва. Само ще поговорим няколко минутки дали сме един за друг. Кликни на линка отдолу и кандидатствай за консултация сега.

Запиши се за консултацията сега

Често задавани въпроси

Изникна ти въпрос? Отговора е отдолу.

Защо консултацията е толкова евтина?

Целта ми е да говоря с колкото се може повече хора.

Затова и цената е…достъпна. След време или цената ще е доста повече или ще спра с консултациите.

Как да съм сигурен, че ще ми помогнеш?

Преди да се уговаряме за каквото и да е ще се чуем за няколко минутки по телефона.

Казваш какво те интересува и какви резултати искаш. Ако съм сигурен, че мога да помогна правим консултацията.

Ако не – отказвам. Нямам намерение да си губим времето.

Например редовно отказвам консултации за Amazon или Ebay. Не се считам за експерт по тях и не мога да ти помогна.

Как да си уредя консултацията?

Уговаряме се предварително по телефон за ден, час, място, уреждаме заплащането и започваме

Обади се на 0895 55 12 04 или пиши мейл на contact@neviacommerce.com, че искаш консултацията. Уточняваме се дали мога да ти помогна. Уговаряме ден и час за среща. Изпращам ти IBAN за превод и готово.

Имай предвид, че правим консултация единствено след предварително плащане.

 • Моля, без закъснения
 • Няколко часа преди консултация ще ти е обадя за да потвърдим часа;
 • Предварително си направи списък с въпросите;
Кой начин за консултация е най-добър?

Най-ефективния вариант е лична среща. Живея в София и мога да ти предложа доста тихи и уютни заведения с удобен транспорт.

Разбира се, можем да се чуем по Skype и да обясня/покажа каквото е нужно. Удобството на варианта е, че можеш да си запишеш разговора и след това да го гледаш, когато и колкото искаш.

За колко време мога да те ангажирам?

Стандартно консултацията е 1 час (60 минути). Ако искаш да ме ангажираш за повече време, трябва да се уточним в разговора преди консултацията.

Мога ли да доведа приятел?

Доведи си.

Ако водиш още 3-ма или повече със себе си, цената за консултация се вдига на 120 лв. за 1 час.

Мога ли да получа фактура?

Да, преди консултацията ще се уточним.

Как мога да платя за консултацията?

Можеш да платиш по банков път, паричен превод с Еконт, EasyPay или PayPal. Пускам ти данните за плащане в предварителният разговор преди консултацията.

Важно: Правим консултацията единствено след предварително плащане.

Мога ли да ти платя на ръка?

За съжаление, не.

Приемам пари само по банков път, паричен превод с Еконт, EasyPay или PayPal. Пускам ти данните за плащане в предварителният разговор преди консултацията.

Как получавам бонусите?

Когато се видим (или чуем по Skype) ще ти направя акаунт в NeviaCommerce. Всичките бонуси са там и те очакват да ги разгледаш. Можеш да ги достъпиш когато и откъдето искаш.

Трябва ли вече да имам онлайн магазин за да направим консултация?

Не.

Даже е по-добре все още да не си стартирал. На консултацията изчистваме чести грешки на начинаещите, така че е по-добре да се чуем преди да си стартирал. Мога да помогна и в двата варианта – вече си стартирал или тепърва започваш.